Disse sexleketøyene har ekspertene troen på i sommer

Produktekspertene trekker frem 12 sexleketøy som vil gi nordmenn en leken og deilig sommer! Finn din neste sommerflørt her...

Sol, bading og avslapping hører sommeren til og grillspyd, hamburgere og pølser er et fast inventar på grillen. Men hva med også å sette orgasmer på menyen denne sommeren?

Sommeren er til for å nytes og det er jo faktisk få ganger man nyter livet mer enn når man får en altoppslukende og deilig orgasme. Det er heller ikke mange andre tidspunkt man er mindre avslappet enn rett etter man har fått en orgasme! Det herlige klimakset har dessuten mange andre helsemessige fordeler som kan komme godt med i ferien.

Produktekspertene anbefaler 

Om du ønsker å gå til innkjøp av et nytt sexleketøy i sommer, men er usikker på hvilket du bør velge, bør du fortsette å lese.

Kondomeriet har over 60 kunnskapsrike medarbeidere i butikk som daglig hjelper kunder og besvarer spørsmål om sex, samliv og sexleketøy. De har en unik kunnskap og innsikt i hva som rører seg på det norske sexleketøymarkedet.

Fire av våre egne produkteksperter sitter i Kondomeriets ekspertpanel. Disse fire ekspertene har trukket frem tre produkter hver som de har troen på i sommer.

Minivibrator Cuties 

cuties_samlebilde.jpg

Produktekspert Katarina Andresen sier følgende om produktet: «Cuties er en serie perfekte minivibratorer! De har forskjellige vibrasjoner du kan leke deg med, og det silkeglatte materialet vil føles behagelig på huden. Du får de i flere former, fasonger og herlige farger, så du vil garantert finne en favoritt. Denne blir definitivt sommerens hit!»

Mer Lyst Fristende Fleshlight

fristende_fleshlight_nedskalert.jpg

Produktekspert Stine sier følgende om produktet: «Mer Lyst Fristende Fleshlight er et av verdens bestselgende leketøy for menn! Og det er ikke uten grunn. Det er et deilig stimulerende mønster på innsiden i et superrealistisk materiale. Den kommer i et superdiskre design da den er formet som en lommelykt! Så den er godt egnet som en reisepartner i sommer.»

Klitorisvibrator RO-90

RO-90_klitorisvibratorer_samlebilde.jpg

Produktekspert Christina Rosenborg sier følgende om produktet: «Klitorisvibratorene RO-90 er den perfekte lille vibratoren å ha med seg på en romantisk telttur eller for å piffe opp båtturen i sommer. Ingen behov for å huske laderen, da denne lille hendige saken kun trenger et enkelt batteri. Lekkert og diskret design i den perfekte veskestørrelsen.»

Penisvibrator Manta

Manta_penisvibrator_samlebilde.jpg

Produktekspert Katarina Andresen sier følgende om produktet: «Ønsker du en hetere sommer? Da er denne svaret! Fun Manta er en penisvibrator som gir deg en helt ny og pirrende opplevelse! Bruk den alene og føl de deilige vibrasjonene mot penisskaftet, penishodet eller testiklene. Føler du deg ekstra leken, kan du bruke den mot brystvortene. Manta er også super å bruke med partneren, bruk den for eksempel under oralsexen for det lille ekstra…»

Mer Lyst Generøs Rabbitvibrator 

 

118506_GenerøsRabbitvibrator_produkt.jpg

Produktekspert Renate Jansson sier følgende om produktet: «Mer Lyst Generøs Rabbitvibrator er utrolig lekker. Den stimulerer både g-punkt og klitoris på en gang. Den generøse størrelsen, i kombinasjon med drøssevis av deilige vibrasjoner, kan nærmest garantere at man når klimaks. Om ikke sommervarmen gjør deg het, vil definitivt denne gjøre det!»

Sono onanihylse no. 23 

116812_Sono_no23_onanihylse.jpg

Produktekspert Renate Jansson sier følgende om produktet: «Sono Onanihylse No. 23 er den perfekte onanihylsen for alle menn som vet å kose seg i ferien. Ikke bare ser den diskre og lekker ut, men den har deilige riller som stimulerer penis på en annerledes og digg måte. I tillegg har den en helt fantastisk pris, så her er det mye moro for penga!»

Klassisk vibrator Bgood

117025_2_Bswish_Bgood_vibrator.png

Produktekspert Katarina Andresen sier følgende om produktet: «Ser du etter en klassisk vibrator som ser delikat ut, er enkel å bruke og har deilige vibrasjoner? Da er Bgood et veldig godt valg! Du har hele 6 vibrasjonsprogrammene å velge mellom og har mykt og behagelig silikon som føles deilig på kroppen. En liten dæsj vannbasert glidemiddel gjør den smidig og glatt. Ta den med i dusjen og kjøl deg ned etter en lang dag i solen.»

Prostatavibrator perineum Sir Richards

118491_control_p_spot_massager1.jpg

Produktekspert Renate Jansson sier følgende om produktet: «Bruk sommeren på å utforske nye dører... Den frekke prostatavibratoren Perineum Sir Richards har mange deilige vibrasjoner å velge mellom. Den spennende formen gjør at den både stimulerer p-punktet og perineum på samme tid. Et fantastisk produkt, som passer både for nybegynnere og den litt mer erfarne.»

Mer Lyst Herlig vibrator

117430_MerLyst_Herlig_vibrator.jpg

Produktekspert Stine sier følgende om produktet: «Mer Lyst Herlig vibrator er er en klassisk vibrator med et superfresht design! Den har en fin og nett størrelse uten å fremstå som for liten. Vibrasjonsstyrken er myk og behagelig, og lydnivået er meget diskre. Herlig Vibrator er også dusjtett! Så ta den gjerne med i dusjen for ekstra avkobling i ferien.»

Vaginaer fra Friend with Benefits

Fwb_vaginaer_samlebilde.jpg

Produktekspert Christina Rosenborg sier følgende om produktet: «En vagina fra Friend with Benefits er leketøyet du som mann skal ha med deg på ferien din i sommer. Den kan nytes alene eller sammen med en leken partner. De har et mykt og deilig materiale som føles behagelig mot huden og er en fin partner på sene sommerkvelder.»

Icicles analplugger

Icicles_analplugger_samlebilde.jpg

Produktekspert Stine sier følgende om produktet: «Analpluggene i Icicles-serien er laget i glassGlassleketøy har mange fordeler. Materialet tåler alle typer glidemidler og er superenkel å holde ren. Glassplugger tar enkelt til seg forskjellige temperaturer. Kjøl ned pluggen i en bolle med isvann om du ønsker å kjøle deg ned i sommersola, eller varm den i en bolle med varmt vann, for en ekstra het natt...»

Kondomeriets orgasmekrem

114359_Kondomeriets_orgasmekrem_nyttbilde.jpg

Produktekspert Christina Rosenborg sier følgende om produktet: «Skru opp stemningen 10 hakk med Kondomeriets egne og pirrende orgasmekrem. Setter i gang blodsirkulasjon samtidig som den kjøler deg litt ned i sommervarmen. Et must i feriebaggen i sommer for deg som reiser alene eller med partner.»