Disse sexleketøyene har ekspertene troen på i sommer

Produktekspertene trekker frem 11 sexleketøy som vil gi nordmenn en leken og deilig sommer! Finn din neste sommerflørt her...

Sol, bading og avslapping hører sommeren til og grillspyd, hamburgere og pølser er et fast inventar på grillen. Men hva med også å sette orgasmer på menyen denne sommeren?

Sommeren er til for å nytes og det er jo faktisk få ganger man nyter livet mer enn når man får en altoppslukende og deilig orgasme. Hot girl summer anyone? Det er heller ikke mange andre tidspunkt man er mindre avslappet enn rett etter man har fått en orgasme! Det herlige klimakset har dessuten mange andre helsemessige fordeler som kan komme godt med i ferien.

Artikkel-sexleketøy-sommertrender-2.png

Artikkel-produktekspertene-anbefaler-tekst.png

Om du ønsker å gå til innkjøp av et nytt sexleketøy i sommer, men er usikker på hvilket du bør velge, bør du fortsette å lese.

Kondomeriet har over 60 kunnskapsrike medarbeidere i butikk som daglig hjelper kunder og besvarer spørsmål om sex, samliv og sexleketøy. De har en unik kunnskap og innsikt i hva som rører seg på det norske sexleketøymarkedet.

Fire av våre egne produkteksperter sitter i Kondomeriets ekspertpanel. Disse fire ekspertene har trukket frem produkter som de har troen på i sommer.

Minivibrator Cuties 

Artikkel-sommertrender-produkt-1.png

Produktekspert Katarina sier følgende om produktet: «Cuties er en serie perfekte minivibratorer! De har forskjellige vibrasjoner du kan leke deg med, og det silkeglatte materialet vil føles behagelig på huden. Du får de i flere former, fasonger og herlige farger, så du vil garantert finne en favoritt. Denne blir definitivt sommerens hit!»

imagehbzdv.png

Melt by Iselin

Artikkel-sommertrender-bilder2.png

Produktekspert Renate sier følgende om produktet: "Det er ingen tvil om at Melt by Iselin blir en storfavoritt denne sommeren også. Dette er så klart på grunn av klitorisstimulatorens kjente orgasmefremkallende trykkbølger, som alle kvinner der ute elsker. Den unike teknologien gir ofte sterke orgasmer, og gjør det enklere å komme flere ganger på rad. Det blir ikke en komplett sommer uten denne..."

Meltbyiseling-knapp.png

Mer Lyst Flørtende g-punktvibrator

blobid0.png

Produktekspert Katarina sier følgende om produktet: «Ser du etter en unik g-punktvibrator som ser delikat ut, er enkel å bruke og har deilige vibrasjoner? Da er Mer Lyst Flørtende g-punktvibrator et godt valg! Du har hele 9 vibrasjonsprogrammene å velge mellom og har mykt og behagelig silikon som føles deilig på kroppen. En liten dæsj vannbasert glidemiddel gjør den smidig og glatt. Ta den med i dusjen og kjøl deg ned etter en lang dag i solen.»

Taptastic

Artikkel-sommertrender-produkter-4.png

Produktekspert Stine sier følgende om produktet: "Taptastic klitorisstimulator gjør som navnet sier: Fantastisk tapping på klitoris! Sexleketøyet ligger veldig behagelig i hånden og har en liten silikonhette i enden, med en liten perle inni, som gir klitoris en helt unik stimulering. Det brukervennlige designet og den petite størrelsen, gjør denne til den perfekte følgesvenn på reise!"

Arcwave Voy

Artikkel-sommertrender-produkt-5.png

Produktekspert Renate sier følgende om produktet: "Et mer diskré sexleketøy for menn finner du nesten ikke. Arcwave Voy er den perfekte masturbatoren for menn som har lyst til å kose seg i ferien. Ikke bare er den diskre og ser lekker ut, men den har et unikt tranghetsjusterende system som gir deg en perfekt passform og stramhetsfølelse. Dette sexleketøyet vil gi deg en helt ny, deilig stimulering - som gjør Voy mer intens enn vanlig onanering". 

Tango buttplug 

Artikkel-sommertrender-produkter-6.png

Produktekspert Stine sier følgende om produktet: "Har du planer om å besøke bakdøra i ferien? Da bør du ta en titt på buttplugene våre fra Tango-serien! Dette er lekre analplugger i stilig metall, som er nøye utformet for en behagelig innføring og pirrende stimulering. I tillegg er de utstyrt med en glitrende diamant i enden - slik at du kan føle deg ekstra fin for partneren din i sommer. Et tips er å legge buttpluggen i kaldt vann for å få litt ekstra avkjøling i varmen...".

System JO Glidemiddel

blobid1.png

Produktekspert Christina sier følgende om produktet: "Skap litt ekstra forfriskende stemning i sommer med glidemiddlene fra System Jo med smak! Dette glidemiddelet passer perfekt til sengekosen, nærmere bestemt oralsexen, og kommer garantert til å bli en ny forspill-favoritt. Velg mellom mange herlige smaker, blant annet jordbær, vannmelon, tropisk frukt og mange flere". 

Systemjo-knapp.png

Vagina Pink Lady

Artikkel-sommertrender-produkter-8.png

Produktekspert Stine sier følgende om produktet: «Visste du at Fleshlight er et av verdens bestselgende leketøy for menn? Og det er ikke uten grunn. Det er et deilig stimulerende mønster på innsiden i et superrealistisk materiale. Den kommer i et superdiskre design da den er formet som en lommelykt! Så den er godt egnet som en reisepartner i sommer.»

M For Alle Menn Echo Penisvibrator

Artikkel-sommertrender-produkter-9.png

Produktekspert Katarina sier følgende om produktet: «Ønsker du en hetere sommer? Da er denne svaret! M For Alle Menn Echo er et leketøy som gir deg en helt ny og pirrende opplevelse. Den passer for alle menn, uavhengig av penisstørrelse. Silikonvingene på penisvibratoren er svært myke og kan enkelt brettes til siden, slik at selv de største penisstørrelsene får plass i vibratoren. Hvis du vil ha det trangere rundt penis, klemmer du bare rundt vingene. Vingene tillater deg også å bruke den uten full ereksjon!"

Mer Lyst Sprek Rabbitvibrator

Artikkel-sommertrender-produkter-10.png

Produktekspert Renate sier følgende om produktet: «Mer Lyst Sprek Rabbitvibrator er utrolig lekker. Den stimulerer både g-punkt og klitoris på en gang. Det ergonomiske designet, i kombinasjon med drøssevis av deilige vibrasjoner, kan nærmest garantere at man når klimaks. Om ikke sommervarmen gjør deg het, vil definitivt denne gjøre det!».

Sprekrabbitvib-knapp.png

Kondomeriets orgasmekrem

Artikkel-sommertrender-produkter-12.png

Produktekspert Christina sier følgende om produktet: «Skru opp stemningen 10 hakk med Kondomeriets egne og pirrende orgasmekrem. Setter i gang blodsirkulasjon samtidig som den kjøler deg litt ned i sommervarmen. Et must i feriebaggen i sommer for deg som reiser alene eller med partner.»

orgasmekrem2-knapp.png