Derfor bør sexleketøyet erstatte blyanten i eksamensinnspurten

Her er sexleketøyene som hjelper studenten på veien til Aaaaah… 

For mange studenter kan eksamenstiden bære preg av stress, frustrasjon og anspente muskler. Kanskje kjenner du på en følelse av aldri å komme i mål med lesingen?

Om du har en dårlig studiedag, kan det være en idé å legge bøkene til side og bli opphisset på en helt annen, og mye deiligere, måte.

Orgasme reduserer stress

Det er fem gode grunner til å onanere og oppnå orgasme i eksamensinnspurten:

 • Det styrker immunforsvaret og kan forhindre at du blir syk før en viktig eksamen.
 • Det virker positivt på humøret da det frigjør endorfiner, som er kroppens lykkehormon. Det gjør godt når dagene føles lange og tunge.
 • Det gjør det lettere å sove, og du kan derfor være opplagt til lange dager foran bøker og PC.
 • Det avspenner muskler.
 • Det reduserer stress, noe du utvilsomt har bruk for under eksamensperioden.

Du finner flere gode grunner til å onanere mer her!

La sexleketøyet gjøre jobben for deg

Etter en lang dag med hardt arbeid, er du kanskje lei av å måtte gjøre all jobben på egen hånd? Mulig hendene dine trenger hvile etter all skrivingen? Da bør du ta i bruk et sexleketøy som mer eller mindre gjør jobben for deg.

Under finner du tips til sexleketøy som kan bidra til både å krydre sexlivet og forhindre stress under eksamensperioden.

For henne:

 • Klitorisvibrator: Mange kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, derfor er en klitorisvibrator et perfekt valg. De er ofte små i størrelse og svært diskré. Du finner flere klitorisvibratorer som ikke sprenger studentbudsjettet her
 • Massasjestav: En massasjestav er perfekt til å bruke på klitoris og på andre ømme punkter, som behøver litt oppmerksomhet etter en lang dag med mye jobbing. Massasjestaver er et allsidig verktøy som definitivt er verdt investeringen. Du finner alle våre massasjestaver her.
 • G-punktvibrator: En g-punktvibrator er designet med en bøyd tupp som treffer perfekt mot g-punktet i skjeden ved ulike stillinger. Har du ennå ikke oppdaget gledene ved g-punktstimulering, har du noe å glede deg til (annet enn at eksamen er over). Du finner våre g-punktvibratorer her.

Les også: Onani – slik får du raskere orgasme som kvinne

For han:

 • Onanihylse: Med en onanihylse går runkingen opp en karakter. Det er små hylser som tres over penis, og som er fylt med riller og nupper som tilfredsstiller og pirrer over penishodet og skaft. De er enkle å bruke, noe som kan være forfriskende etter en lang dag med utfordrende pensum. Du finner de her!
 • Penisring: Penisringer kommer i ulike materiale og størrelser. Degjør din ereksjon hardere enn pensum. Penisringer kan enten settes nederst ved roten av penis, plasseres rundt pungen eller både og. Noen vibrerer også! Sjekk ut vårt store utvalg av penisringer her.
 • Prostatavibrator: Ved hjelp av en prostatavibrator under onani eller samleie vil den mannlige studenten oppleve en kraftigere og villere orgasme. Stadig flere menn, uavhengig av seksuell legning, har fått øynene opp for bakdøra - og dersom du tør å prøve, vil du utvilsomt spørre deg selv hvorfor du ikke begynte med det tidligere. Ikke ulikt spørsmålene du stiller deg selv angående forberedelser og lesing når eksamen nærmer seg... Du finner våre prostatavibrator her.

Les også: Onani – slik får du bedre orgasme som mann