Bestselgende sexleketøy i 2021

Dette var de 10 mest populære sexleketøyene blant nordmenn i 2021!

I 2021 solgte vi enorme mengder sexleketøy til det norske folk. Er du nysgjerrig på hvilke sexleketøy som var mest populære?

I denne artikkelen får du fasiten! Vi har samlet de 10 bestselgende sexleketøyene fra 2021. Kanskje verdt å oppgradere det nye året med en av fjorårets bestselgere?

Om du ikke allerede har én eller flere av dem i nattbordskuffen da, vel å merke...

1. We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen

119835-We-VIbe-Melt-by-Iselin-Guttormsen54.jpg

De siste årene har Womanizer Liberty ligget på toppen av alle salgslister og danket ut alt av konkurrende sexleketøy. Men i år må bestselgeren se seg slått av den nye kundefavoritten We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen. Sexleketøyet ble raskt en favoritt da det ble lansert i 2021, og ble faktsik utsolgt på rekordtid, knappe to uker etter det kom på markedet! Og det er ikke uten grunn: Sexleketøyet bruker den samme orgasmefremkallende teknologien som Womanizer, er perfekt å bruke med partner og kan styres med app!

2. EasyToys dildo Realistic 15 cm

117037_1_RealisticDildo15.png

I 2021 har mange nordmenn gått "back 2 basic" og valgt et naturtro sexleketøy! Denne realistiske dildoen fra EasyToys, som måler 15 centimeter i lengde, ligger nemlig på 2. plass over fjorårets mest populære sexleketøy. Sexleketøyet er også blitt så populær fordi den er helt super å bruke sammen med klitorisvibratorer og klitorisstimulatorer! 

3. Womanizer Liberty rosa

118285-Womanizer-Liberty-rosa-med-eske.jpg

Womanizer Liberty tar en solid tredjeplass. Bestselgeren har blitt en stor favoritt i mange norske nattbordskuffer etter at den kom på markedet i 2015, og den holder fortsatt koken! Sexleketøyet bruker orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi, og ifølge en undersøkelse gjort av Womanizer, har 98 prosent av kvinnene som har prøvd en Womanizer, fått orgasme! Kanskje ikke rart at den havner på listen over bestselgere?

4. Boners ereksjonsring sett tynn 3 pk

118007-Boners-penisring-sett-3-pk76.jpg

Det er ikke bare harde pakker på julaften som er populært blant nordmenn. Også under trusekanten ønsker de seg en hard pakke... På fjerdeplassen kommer nemlig et sett med tynne ereksjonsringer fra populære Boners! Penisringene er laget i ren silikon av høy kvalitet og er skapt for å gi en hardere og mer langvarig ereksjon. Penisringene er perfekte å nyte alene eller med en partner! 

5. Mer Lyst Hissig klitorisvibrator sort

118387_HissigKlitorisvibrator_prod.jpg

En klitorisvibrator er et must for alle kvinner og noe mange sikret seg i året som gikk. På femteplass havner nemlig klitorisvibratoren Hissig fra vår egen Mer Lyst-serie! Klitorisvibratoren har en liten størrelse, som mange foretrekker. Den er liten nok til å være diskré, og til å få plass mellom to kropper under sengekosen, og kraftig nok til å gi orgasme igjen og igjen!

6. Mer Lyst Ren analdusj

119031_Mer_Lyst_Ren_analdusj.jpg

Stadig flere nordmenn har satt bakdøra på gløtt og utforsket bakdørsparadiset, også kjent som analsex! Derfor er det ikke overraskende at et sexleketøy innenfor anal-kategorien havner på listen over fjorårets mest populære sexleketøy! Mer Lyst Ren analdusj gjør deg skinnende ren før analsex, slik at du kan få en behagelig opplevelse! Analdusjen passer alle kjønn!

7. Sono No. 23 onanihylse transparent

116812_Sono_no23_onanihylse.jpg

På 7. plass havner onanihylse No. 23 fra populære Sono! Det moderne designet sammen med den fantastiske følelsen sexleketøyet gir, har gjort denne til en stor favoritt blant menn. Onanihylsen har riller på innsiden som strammer seg jo lengre inn man kommer...Materialet er fleksibelt og passer alle penisstørrelser. Vil du ha det trangere, er det bare å klemme til rundt onanihylsen for å øke trykket. Onanihylsen er gjennomsiktig slik at du, eller en partner, ikke går glipp av det deilige som utspiller seg...

8. Womanizer Premium sort

118137-Womanizer-Premium-sort-med-eske.jpg

Womanizer Premium havner på 8. plass over de mest populære sexleketøyene i 2021. Det er på mange måter luksus-varianten i Womanizer-familien, og den man gjerne oppgraderer til om man har en Womanizer Classic, Liberty eller Starlet. Womanizer Premium har den samme orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien, men har også flere premium-funksjoner, som blant annet Smart Silence og Autopilot! Womanizer Premium har dessuten et slankt design som gjør den til den beste Womanizeren å bruke sammen med en partner!

9. Arcwave Ion masturbator med trykkbølger

119174_Arcwave_Ion10.jpg

Arcwave Ion er mannens svar på Womanizer, og ligger selvfølgelig på listen over fjorårets mest populære sexleketøy! Masturbatoren bruker de samme trykkbølgene som Womanizer er blitt så elsket for blant kvinner, og målretter seg mot frenulum (strengen på undersiden av penis). Sexleketøyet gir menn en ny måte å onanere på og mange nordmenn har fått oppleve kraftigere og mer intense orgasmer i 2021, takket være dette sexleketøyet! 

10. Womanizer Duo burgunder

118524_Womanizer-Duo-burgunder-med-eske.jpg

Womanizer Duo er siste sexleketøy blant topp 10, og det er nok særlig på grunn av dens evne til å stimulere 2 steder samtidig! Womanizer Duo er nemlig den eneste av Womanizer-modellene som også kan brukes innvedig. Sexleketøyet stimulerer klitoris med de verdenskjente trykkbølgene som gir orgasme igjen og igjen, men har også en indre stav som treffer og stimulerer g-punktet perfekt!