Dette lar han oppleve hvordan en kvinnelig orgasme føles!

Har du lenge lurt på hvordan en kvinnelig orgasme kjennes ut? Nå får du muligheten til å oppleve det!

Du har kanskje hørt om Womanizer? Etter at sexleketøyet kom på markedet, har kvinner over hele verden forelsket seg i teknologien som bruker trykkbølger fremfor vibrasjoner for å gi kvinner helt fantastiske orgasmer. Nå er denne teknologien også tilgjengelig for mannfolket. Halleluja!

Masturbator med Womanizer-teknologi

Visste du at de følsomme nerveendene i klitoris, som er ansvarlige for å skape sterke og intense orgasmer hos kvinner, også ligger gjemt i penis? Det gjør de faktisk! 

Det er et mindre kjent faktum at disse sensitive nerveendene befinner seg på undersiden av penis – nærmere bestemt i forhudsstrengen (frenulum). Penetrerende sex, oralsex og selv ikke onanering klarer å stimulere disse nerveendende på en fullverdig måte. Tidligere har det heller ikke eksistert et eneste sexleketøy for menn som stimulerer nettopp dette området – før nå!

119174_Arcwave_Ion_inspirasjon_artikkelbilde5.jpg

Masturbatoren Arcwave Ion fra WowTech er den første i sitt slag som bruker Pleasure Air-teknologi, trykkbølgene som Womanizer er blitt så kjent for. Med nyskapende teknologi vil trykkbølgene gi målrettet stimulering på de sensitive nerveendene i forhudsstrengen uten faktisk å berøre området! Det vil gi deg en helt ny, variert og intens måte å oppnå orgasme på. Denne masturbatoren vil garantert gå deg på nervene – i absolutt beste mening...

En ny måte å onanere på

Masturbatoren Arwave Ion introduserer en helt ny måte å onanere på, som ikke innebærer støtebevegelser eller de glidende håndbevegelsene du er kjent med fra før. I utgangspunktet skal du kun plassere penis inn i en hylse og la trykkbølgene gjøre jobben for deg.

119174_Arcwave_Ion_GIF.gif

En silikonhette blir liggende rundt forhudsstrengen. Det skapes et lite vakuum som "sutter" og pulserer på området under glansen. Området stimuleres på grunn av endringer i lufttrykket som oppstår inne i hetta når trykkbølgene aktiveres. Det er 8 intensitetsnivåer, så her vil penis definitivt bli pirret til bristepunktet!

Du kan selvsagt støte litt, men ved for kraftige støtebevegelser vil du kunne miste kontakt med de deilige trykkbølgene. Hylsen er laget av silikon, så du kan klemme rundt den og få mer press akkurat der du vil ha det. Her handler det om å utforske og finne ut av hvordan Arcwave Ion funker best for deg, kanskje du skal prøve å vri penis litt...? Prøving og feiling har nok aldri vært mer pirrende eller deiligere.

Diskré nytelse på sitt beste

Masturbatoren Arcwave Ion ligner dessuten mer på en høyttaler enn et sexleketøy. Denne kan fint settes på nattbordet uten at noen vil kunne avsløre hva som gjemmer seg bak fasaden! Masturbatoren har også en Smart Silence-funksjon som gjør alenestunden enda mer diskré!

119174_Arcwave_Ion_inspirasjon_artikkelbilde4.jpg

Smart Silence er en touch-funksjon som gjør at trykkbølgene automatisk skrus av når masturbatoren ikke er i kontakt med hud, og på igjen med en gang den registrerer hudkontant. Det vil si at leketøyet blir helt lydløst når det ikke er i kontakt med huden. Helt perfekt dersom noen plutselig skulle forstyrre alenetiden...

200612_Arcwave_Ion_Smart_Silence.gif

Dette mener andre om Arcwave Ion

WowTech, produsenten bak Arcwave Ion, har allerede latt en rekke menn få teste masturbatoren. De har latt seg imponere, for å si det mildt.

«Regular masturbation could not replace or replicate the feeling I had with the Ion.»

«Very pleasant and stimulating feeling. I can't compare it to anything.»

«I could continue to stimulate my penis after orgasm and have a second orgasm right away.»

Vil du også oppleve nytelse på sitt beste? Ta sjansen på denne innovative og fantastiske masturbatoren. Du vil neppe angre!