Womanizer Duo 2 burgunder orgasmepakke

Artikkelnr. 121225
1999,- før 2328,00

DOBBEL NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (7)

Orgasmemaskinen Womanizer Duo 2 stimulerer både klitoris og g-punkt samtidig! Og denne orgasmepakken inneholder også en bestselgende orgasmekrem på kjøpet...

Womanizer Duo 2 burgunder orgasmepakke inneholder:

Womanizer Duo 2 Burgunder

I denne pakken får du Womanizer Duo 2 i en lekker burgunderrød farge. Womanizer Duo 2 bruker den kjente og orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien til Womanizer for å stimulere klitoris uten berøring. Silikonhetten på tuppen av sexleketøyet plasseres over klitoris og stimulerer alle 10 000 nerveender på én og samme tid - noe som gir de fleste kvinner orgasme. Men Womanizer Duo 2 gir kvinnen enda mer! Sexleketøyet har nemlig en uslåelig orgasmekombinasjon av g-punkt- og klitorisstimuli, fordi denne kan også brukes innvendig! Womanizer Duo 2 har en vibrator festet til seg, med en perfekt svai som treffer og stimulerer g-punktet ditt. Lykke til med å holde orgasmene tilbake!

Leketøyet for deg som elsker dobbel stimulering

Womanizer Duo 2 er perfekt for deg som allerede har en Womanizer og ønsker å oppgradere, eller for deg som ikke ennå har prøvd den fantastiske trykkbølgeteknologien og som elsker dobbel stimulering. Du har 14 intensitetsnivåer å velge mellom med trykkbølgene og 10 pirrende vibrasjonsprogrammer, så her finnes det noe for enhver smak. Womanizer Duo 2 har i tillegg to funksjoner som gjør den mer brukervennlig, diskré og stillegående. Smart Silence-funksjonen gjør at trykkbølgene ikke skrus på før sexleketøyet kommer i kontakt med hud. Sexleketøyet går i hvilemodus og blir helt stille når du fjerner den fra huden. Den har også den smarte afterglow-funksjonen, en genial funksjon som tar hensyn til at klitoris blir svært sensitiv etter orgasmen. Ved å trykke én enkelt gang på av/på-knappen etter at orgasmen melder seg, vil nemlig klitorisstimulatoren automatisk går tilbake til den laveste intensiteten, for å gi deg en luksuriøs og deilig avslutning på klimakset. Den fantastiske orgasmemaskinen er også oppladbar og vanntett - noe som er bra, fordi mange kvinner opplever sine første sprutorgasmer med dette sexleketøyet!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Pakken inneholder også Kondomeriets bestselgende orgasmekrem. Orgasmekremen kan smøres på dine erogene soner, på klitoris, området rundt og i skjeden. Kremen inneholder virkestoffer som gjør at blodårene rettes ut, så mer oksygen strømmer til området slik at du blir mer følsom for berøring. Dette betyr at orgasmene kan komme raskere, føles mer intense og vare lenger. Det er ikke noe vidundermiddel om du sliter med å få orgasme, men det kan gjøre veien din enklere... Særlig om du kombinerer kremen med Womanizer Duo 2! Du trenger ikke mye krem, så prøv deg fram med mengden. Så fort orgasmekremen begynner å virke, kan huden få en rødlig nyanse og det kan begynne å prikke, varme og krible. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. Bruk den så med din nye Womanizer og forbered deg på et orgasmisk fyrverkeri under trusekanten. Du kan takke oss senere!

Info: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller er smittet med en kjønnssykdom.

Ingredienser: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Hvor mange stjerner vil du gi?