YESforLOV vannbasert glidemiddel 50 ml

Artikkelnr. 120188
179,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 50

YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel i reisestørrelse! Glidemiddelet gir langvarig glid og ekstra fuktighet til huden.

Glidemiddel i reisestørrelse

Dette fuktighetsgivende glidemiddelet fra YESforLOV kommer i en tube som rommer 50 ml! Det får plass i toalettmappen og er med andre ord det perfekte glidemiddelet å ta med seg på reise eller på vei til en leken partner. Glidemiddelet er vannbasert og kan brukes med både kondomer, sexleketøy og under samleie. Glidemiddelet er egner seg godt for deg med sensitiv hud. Det er gynekologisk testet, allergivennlig, uten parabener, lukt, mineralolje eller silikon og laget med renset vann. Glidemiddelet finnes også på større tube, som rommer 100 ml

Obs: Om du opplever irritasjon eller en hudreaksjon, bør du avslutte bruken.

Naturlige ingredienser

YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel er vannbasert, naturlig og vegansk, og beriket med aloe vera og hyaluronsyre! Aloe Vera virker pleiende på huden og etterlater den glatt og deilig. Hyaluronsyre gir glidemiddelet en seigere konsistens og en god glid som varer. I dette glidemiddelet er det kombinert med glyserin, som kjent for sine glatte egenskaper. Med dette glidemiddelet får du beholde den naturlige følelsen, men øke nytelsen!

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water/eau), Glycerin, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tromethamine. Ce0459.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: