YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel

Artikkelnr. 116129
4 omtaler
299,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 100

YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel er et vannbasert og naturlig glid, som gjør huden glatt og deilig!

Naturlig glidemiddel med langvarig glid

YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel er et naturlig glidemiddel som gir langvarig nytelse. Det er beriket med hyaluronsyre, som tilfører fuktighet til huden og gir langvarig glid.

Hyaluronsyre er en viktig del av bindevevets grunnsubstans, og finnes også i leddvæske. Det er med på å gi den dens seige konsistens, og er det beste smøremiddelet som finnes. I dette glidemiddelet er det kombinert med glyserin, som er kjent for sine glatte egenskaper. Den ideelle doseringen av disse to ingrediensene gir en signifikant økning av vevets smøreegenskaper, og lar deg beholde den naturlige følelsen.

Godt egnet for sensitiv hud

Glidemiddelet er egner seg godt for deg med sensitiv hud. Det er gynekologisk testet, allergivennlig, uten parabener, lukt, mineralolje eller silikon og laget med renset vann. Bruk ønsket mengde, og la deg gli inn i sensualitetens verden. Glidemiddelet passer for bruk med kondomer, sexleketøy og under samleie. Vegansk? Ingen problem! Alle glidemidlene i YESforLOV-serien er veganske.

Obs: Om du opplever irritasjon eller en hudreaksjon, bør du avslutte bruken. Bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner.

Flasken rommer 100 ml, perfekt å ha i toalettmappen eller i bagen på reise.

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water/eau), Glycerin, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tromethamine. Ce0459

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: