Fun menskopp sett

Artikkelnr. 120156
429,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (6)

  • Materiale: Silikon
  • Merke: Fun Factory

Menskopper i liten og stor størrelse. Menskoppen plasseres nederst i skjeden for å samle opp blod og utflod under mensen og er både enkel, komfortabel, økonomisk og miljøvennlig!

Miljøvennlige menskopper

Menskoppene fra Fun Factory kommer i to forskjellige størrelser, A og B. Størrelse A er litt mindre (5,3 cm lang, 12,5 cm omkrets) og passer for lettere blødning, og kvinner yngre enn 30 år. Størrelse B er større (5,8 cm lang, 13,5 cm omkrets) og passer for de med større blødning, og kvinner over 30 og kvinner som har født.

Menskoppene er laget i medisinsk silikon og designet for å samle opp blod nederst i skjeden. Menskoppene gir deg bekyttelse i opptil 12 timer, avhengig av mengden. Det betyr at du for eksempel aldri igjen behøver å spørre en fremmed om en tampong, eller å gå til innkjøp av bind igjen. Du trenger heller ikke å irritere deg over tampongtråden. I motsetning til en tampong er en menskopp dessuten gjenbrukbar og kan brukes igjen og igjen! Med kun én menskopp dekker du nemlig behovet ditt for de neste årene. Faktisk kan menskoppen holde i 5-10 år ved riktig vedlikehold. 

Les alt om menskoppen her.

Hvordan bruke menskopp?

Hvis menskoppen settes inn riktig, kjenner du den ikke i det hele tatt og den kan heller ikke sees fra utsiden. For å sette den inn riktig og komfortabelt, bør du ta på litt vannbasert glidemiddel først. Brett menskoppen sammen slik at den blir flat. Da er den lettere å føre inn og ut i skjeden. I midten av menskoppen er silikonet mykere og tynnere, slik at menskoppen skal følge underlivets kurver og sitte behagelig. Du kan enkel justere hvordan den sitter, takket være den smale og faste tuppen på menskoppen. Du kan bedrive alle typer idrett med menskopp, og også sove med den. En mensenkopp kan trygt brukes under oralsex, men anbefales ikke å bruke under samleie.

Hvordan vaske menskopp?

Menskoppen er superenkel å rengjøre. Bare ta den ut, tøm den og vask den med varmt vann og mild såpe. Påfør deretter et tynt lag med vibratorrens for fjerning av alle bakterier. Det følger med en oppbevaringsveske for trygg og hygienisk oppbevaring av menskoppen når den ikke brukes.

Spesifikasjoner 

  • Menskopp A: 5,3 cm lang, 12,5 cm omkrets, rommer ca. 20 ml
  • Menskopp B: 5,8 cm lang, 13,5 cm omkrets, rommer ca. 30 ml 
  • Materiale: Silikon
  • Vanntett: Ja
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: