Womanizer Starlet 3 Tango onanipakke

Artikkelnr. 121350
999,- før 1337,00

-25%

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Dette er den perfekte pakken for deg som er nysgjerrig! I denne pakken får du både orgasmefavoritten Womanizer Starlet, Tango Carlos minivibrator og Luksus naturlig glidemiddel – og ja, du trenger alle tre!

3 must-haves i nattbordskuffen!

Har du kanskje ikke prøvd Womanizer før? Da er denne pakken perfekt å starte med. I denne nysgjerrigpakken får du nemlig alt du trenger for å oppleve deilige orgasmer under sengekosen...

Opplev de fantastiske trykkbølgene!

Womanizer Starlet 3 er den perfekte klitorisstimulatoren for nybegynnere som vil prøve Womanizer sine orgasmefremkallende trykkbølger for første gang! Womanizer Starlet 3 har 6 pirrende intensitetsnivåer, fra mykt og skånsomt til intensivt og kraftig, som enkelt kan styres via de 2 knappene på oversiden av produktet. Klitorisstimulatoren har en ergonomisk form, som gjør at den ligger godt i hånden. Plussknappen på leketøyet er også større enn minusknappen, noe som gjør styringen intuitiv når du ligger med øynene igjen og nyter... For det kommer du garantert til å gjøre!

Womanizer stimulerer klitoris med deilige trykkbølger som "sutter" på klitoris. Klitoris berøres ikke direkte, men stimuleres via endringer i lufttrykket inne i silikonhetten som plasseres over klitoris. Faktisk stimuleres alle 10 000 nerveender på én og samme tid! Denne teknologien gjør det enklere å oppnå orgasme, og å få flere på rad. Her får du orgasmer i verdensklasse! Og det beste av alt: Womanizer Starlet 3 har orgasmegaranti!

En vri på den klassiske minivibratoren

Opplev en heftig kveld med onanifavoritten Carlos! Denne minivibrator fra Tango er for deg som ønsker en vri på den klassiske minivibratoren. Vi har sammen med våre produktekspert i Kondomeriet, samlet sammen alle deres kundetilbakemeldinger og spesialdesignet dette leketøyet slik at den skal tilfredstille deg på best mulig måte. Dette leketøyet er helt unikt og fåes ikke noen andre steder i verden! Carlos er veldig diskré og har en buet spiss som lar deg få en presis og intens stimulering akkurat der du måtte ønske. Den er blant annet perfekt å bruke til å stimulere både klitoris, g-punktet og erogene soner! I tillegg har vibratoren en bølgete silhuett som gjør at den blir enda deiligere å ta ut og inn... Sexleketøyet er dekket av et mykt silikonmateriale i en lekker lillafarge, og sklir enkelt over dine mest intime soner ved hjelp av et vannbasert glidemiddel. Minivibratoren kan også tas med i dusjen!

Mer nytelse med glid

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff.

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?