Womanizer Next lilla pakke med glid

Artikkelnr. 121663
2099,- før 2298,00

FÅ GLID

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

I denne pakken får du den nye fantastiske Womanizer Next sammen med det nødvendige tilbehøret du trenger!

Womanizer Next med glidemiddel

Har du vært nysgjerrig på den nyeste Next fra Womanizer? Da bør du slå til nå, for her får du bestselgeren OG et glidemiddel til en supergod pakkepris! Pakken inneholder: 

Orgasmemaskinen er bedre enn noen gang

Nyheten Womanizer Next er en av de mest innovative stimulatorene orgasmeeksperten har lansert hittil. Det som har gjort Womanizer unike er deres stimulatorer som bruker trykkbølger, istedenfor vibrasjon, for å stimulere de over 10 000 nerveendene i klitoris.  Womanizer Next tar dette et hakk videre – med trykkbølger i 3D. Teknologien er videreutviklet til å gi lengre og langsommere bølger noe som gir en dypere og mer presis stimulering.

På grunn av muligheten til å styre dybden og lengden på trykkbølgene– i tillegg til intensitetsnivået (Next har hele 14 nivåer), er mulighet til å kontrollere orgasmene enklere enn noen gang. Womanizer Next legger orgasmen i dine hender – bokstavelig talt. Klimaks-kontrollen styres enkelt med en egen knapp. Det geniale med stimulatorer som Womanizer Next, er at klitoris ikke  blir oversensitiv ettersom den ikke er i direkte kontakt med huden, dette øker muligheten for multiorgasmer betraktelig – og når du har kommet har Next en egen «Afterglow»- funksjon som setter stimulatoren til laveste nivå når klimakset er nådd.

Få med glidemiddel

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse!

Ingredienser:
Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Hvor mange stjerner vil du gi?