FÅ MED GLID

Womanizer Liberty 2 mintgrønn onanipakke

Artikkelnr. 121597
1149,- før 1288,00

FÅ GLID

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne pakken får du den nye Womanizer Liberty 2 sammen med det nødvendige tilbehøret du trenger! Glidemiddelet får du også i denne pakken.

Womanizerpakke med glidemiddel

Har du vært nysgjerrig på den nyeste Libertyen fra Womanizer? Da bør du slå til nå, for her får du bestselgeren OG et glidemiddel til en supergod pakkepris! Pakken inneholder: 

Oppnå orgasme på 1-2-3 med Liberty 2

Har du aldri prøvd Womanizer, eller trenger du å bytte ut Womanizeren du har hjemme? Womanizer har nå designet Liberty i en ny og bedre versjon i friske, nye farger! I tillegg kommer den med enda bedre funksjoner. Med Womanizers velkjente trykkbølgeteknologi, gjør Liberty 2 det enklere å oppnå orgasme. Trykkbølgene stimulerer alle 10 000 nerveender i klitoris samtidig, og gir deg en unik opplevelse uten faktisk å berøre klitoris! Den silikonhetten plasseres enkelt over klitoris, skaper et delikat vakuum, og gir skånsom suge- og pulsering. Den sugende effekten fra trykkbølgene gir en annerledes følelse og stimulering sammenlignet med vibrasjoner fra en vanlig vibrator. Det er ikke uten grunn at kvinner over hele verden har skrytt av Womanizers unike trykkbølgeteknologi. Mange melder om raskere og mer intense orgasmer enn noensinne!

Womanizer Liberty har lenge vært et must-have i norske kvinners nattbordskuffer, og nå er det på tide å oppgradere favoritten. Liberty 2 kommer i fire nye, lekre farger, og det blir en utfordring å velge favoritt. Den oppgraderte modellen har hele 8 intensitetsnivåer, noe som garanterer noe for enhver smak, enten du foretrekker det mildt eller mer intenst. Liberty 2 har beholdt den kompakte størrelsen med et reisevennlig magnetcover, nå med enda sterkere magnet for bekymringsfri transport! I tillegg har den fått en reiselås, slik at den ikke aktiveres i vesken. Med andre ord er dette det ultimate reisefølget!

Få med glid også!

Luksus Aloe Vera er et spennende tilskudd til vannbaserte glidemidler, med sine fuktighetsgivende egenskaper. Kundene våre som prøver denne, pleier alltid å komme tilbake for påfyll. Flere av glidemidlene og tilbehøret har fått mindre og mer praktiske tuber, som denne på 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Ingredienser:
Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Hvor mange stjerner vil du gi?