Playboy slikkepakke

Artikkelnr. 121662
969,- før 1217,00

DEILIG NYTELSE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Dette er den ultimate slikkepakken for deg! Playboy slikkepakke inneholder en fantastisk slikkemaskin, et kjølende glidemiddel og en av våre bestselgende vibratorrensere.

Slikkepakke for henne!

Er du glad i å bli slikket? Da må du prøve denne geniale slikkepakken for henne! I pakken får du med den populære slikkemaskinen fra Playboy og to essensielle tilbehør. Alt du trenger for å få en himmelsk slikkeopplevelse... 

likkemaskin med bevegende tunge

Er du glad i å stimulere g-punktet og å bli slikket? Da må du prøve True indulgence slikkemaskin fra Playboy! Leketøyet er laget i fløyelsmykt silikon og gir deg to unike opplevelser i én. På den ene siden får du en forførende tunge som beveger seg raskt opp og ned, mens den andre siden får du et kraftig vibrerende skaft. Skaftet har en liten bøy og er derfor perfekt å bruke mot g-punktet i skjeden. Skaftet med tungen har også et design som gjør at den legger seg perfekt over vulva. Denne allsidige vibratoren deg deg mulighet til å variere mellom stimulering - en dag vil du kanskje oppleve pirrende slikking, og en annen dag vil du kanskje ha intens g-punktstimulering... Leketøyet er enkel å styre med knappene på skaftet, og er i rask å rengjøre etter bruk. Kanskje dette er ditt neste favorittleketøy? Eller kanskje du og partneren din vil krydre forspillet? 

Gir sexlivet et friskt pust

EasyGlide Cooling er et vannbasert glidemiddel som virker kjølende og opphissende ved hudkontakt. Glidemiddelet har en deilig og glatt konsistens, og er laget av en fettfri sammensetning i høy kvalitet. Med sine utmerkede smøreegenskaper, er det kjølende glidemiddelet enkelt å fjerne med vann og føles ikke klissete på huden. Det kan brukes sammen med en partner, med og uten latekskondom, eller alene med alle slags sexleketøy. Skap en annerledes sensuell atmosfære, og la den kjølende effekten sette en helt ny stemning...

Rensespray til sexleketøy

Tango vibratorrens spray lar deg rengjøre sexleketøyene dine på en enkel og effektiv måte. Rensesprayen fjerner bakterier, slik at du kan nyte dine sexleketøy igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol. 

Hvor mange stjerner vil du gi?