Fleshlight Mia Malkova pakke

Artikkelnr. 120916
849,- før 988,00

HANS FAVORITT

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Deilig onanipakke for han, med to favorittprodukter som vil gjøre hver kveld enda hetere og deiligere.. Verdt hver eneste krone!

Pakken består av disse to favorittene: 

Vårt mest solgte sexleketøy for menn

Du er ikke den første som har latt deg forføre av den blonde skjønnheten. I 2019 var Mia Malkova blant de syv mest populære pornostjernene på Pornhub. Nå får du sjansen til å bli kjent med henne på et dypere nivå... Med denne fleshlighten - et av våre mest solgte sexleketøy for menn. På innsiden av vaginaen gjemmer det seg et spiralkammer med deilige hulrom som består av ulike pirrende riller og nupper. Du vil avdekke nye sensasjoner av nytelse – jo dypere du trenger inn i Mia Malkova. Fleshlight er som vanlig laget med samme gode kvalitet og pålitelighet. Det realistiske Superskin-materiale kjennes myk og god mot glatt, naken hud. Opplevelsen vil føles enda deiligere dersom du bruker glid. Nærmere ekte vare er det vanskelig å komme i en masturbator!

Vaginaen er veldig fleksibel og tøyelig og passer derfor de aller fleste størrelser. Mia Malkova etterkommer hvert støt og gir deg alltid sin fulle oppmerksomhet når DU vil ha henne. Du bestemmer selv hvor trang du vil at hun skal være, ved hjelp av vakuum-lokket i enden. Jo mindre luft du slipper ut, desto mer vakuum oppstår – velg selv om det skal være løst og sensuellt eller pirrende trangt.

NB: Det er ekstremt viktig å vaske din Fleshlight etter bruk. Les om hvordan du rengjør den på rett måte.

God glid med Easyglide vannbasert glidemiddel

Dette vannbaserte glidemiddelet fra EasyGlide gir god glid, uansett hva du ønsker å bruke det til. Glidemiddelet kan trygt brukes under både samleie, med alle typer sexleketøy og med kondomer. Glidemiddelet har en glatt og tynn konsistens, som ikke klisser og som fjernes lett med vann. Glidemiddelet er nøytralt på lukt og smak, så selve sengekosen må du krydre selv...

Tuben rommer 150 ml.

Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Lyst til å se flere av våre fantastiske pakketilbud? Her har du flere godsaker: Se hele utvalget her. 

Hvor mange stjerner vil du gi?