Slik vasker du din Fleshlight

En Fleshlight kan gi deg orgasmer i årevis med litt vedlikehold. Ta vare på leketøyet ditt med gode vaskerutiner og ekstra pleie.

Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn, og er en investering de fleste ønsket at de gjorde tidligere! Mange menn samler på de ulike modellene og liker å variere, mens andre igjen har én favoritt som får gjennomgå. Uansett hva du liker, så er det lurt å sørge for at Fleshlighten er både ren og tørr under oppbevaring. 

Menn er dårligst på rens

Ifølge en undersøkelse gjort av den amerikanske sexleketøykjeden Adam and Eve svarte 70 prosent av kvinnene at de rengjorde sexleketøyet sitt, mot bare 57 prosent menn. 36 prosent av mennene svarte at de aldri har rengjort sexleketøyet sitt. Det er kanskje ikke så sexy å tenke på det, men en Fleshlight og lignende onanihylser kan fort bli en bakteriebombe hvis den ikke blir rengjort godt etter bruk. 

Vask, hver gang!

Når du ejakulerer inn i onanihylsen, så sendes det millioner av sædceller, kroppstemperert, rett inn i et mørkt, varmt og trangt sexleketøy. Dette blir det liv av! Millioner av bakterier blir nemlig tilbudt perfekt grobunn. Menn som putter penisen sin inn i en uvasket masturbator, onanihylse eller lommavagina kan få bakterier fanget under forhuden. Disse kan igjen reise ned gjennom urinrøret og skape trøbbel i lilletårnet. Derfor er det viktig å vaske leketøyet, hver gang.

Superlett å rengjøre

  1. Fjern vaginaen fra boksen og bruk lunkent vann til å skylle godt igjennom kanalen, samt plastboksen. Bruk kun mild intimsåpe da dette er mest skånsomt for materialet og for penis.
  2. Etter du har skylt grundig, klapper du vaginaen din tørr med et håndkle som ikke loer.
  3. Ha på en dose med vibratorrens og fordel det i hele kanalen med en finger. Geleen må få lufttørke.
  4. For at vaginaen skal føles som ny kan du bruke et sexleketøypudder som drar ut fuktigheten av produktet og sørger for at den holder seg myk og støvfri.