Slik vasker du din Fleshlight

En Fleshlight og andre realistiske sexleketøy kan gi deg orgasmer i årevis med litt vedlikehold. Ta vare på sexleketøyet ditt med gode vaskerutiner og ekstra pleie.

Realistiske sexleketøy som lommevaginaer, onanihylser og masturbatorer er ekstremt populære blant menn. Det er fordi materialet og ofte utseendet på sexleketøyet er svært naturtro. Det er jo ikke uten grunn av Fleshlight er blitt verdens mest solgte sexleketøy for menn!

Derfor bør du vaske hver gang!

Det er kanskje ikke så sexy å tenke på det, men en Fleshlight og lignende onanihylser kan fort bli en bakteriebombe hvis den ikke blir rengjort godt etter bruk. Når du ejakulerer inn i vaginaen eller onanihylsen, så sendes det millioner av sædceller, kroppstemperert, rett inn i et mørkt, varmt og trangt sexleketøy. Dette blir det liv av! Millioner av bakterier blir nemlig tilbudt perfekt grobunn. Menn som putter penisen sin inn i en uvasket masturbator, onanihylse eller lommavagina kan få bakterier fanget under forhuden. Disse kan igjen reise ned gjennom urinrøret og skape trøbbel i lilletårnet. Derfor er det viktig å vaske leketøyet, hver gang.

I tillegg vil riktig rengjøring og vedlikehold gjøre at du kan nyte ditt sexleketøy igjen og igjen at kvaliteten forblir den samme gode, gang på gang! 

Superlett å rengjøre

1. Fjern vaginaen fra boksen.

Vaske_Fleshlight_artikkel5.jpg

2. Bruk lunkent vann til å skylle godt igjennom kanalen, samt plastboksen. Bruk kun mild intimsåpe da dette er mest skånsomt for materialet og for penis.

Vaske_Fleshlight_artikkel.jpg

3. Etter du har skylt grundig, klapper du vaginaen din tørr med et håndkle som ikke loer.

Vaske_Fleshlight_artikkel2.jpg

4. Ha på en dose med vibratorrens i enten gel- eller sprayform og fordel det i hele kanalen med en finger. Om vibratorrensen skal skylles bort eller ikke, avhenger av vibratorrensen.

Vaske_Fleshlight_artikkel3.jpg

5. For at vaginaen skal føles som ny, kan du bruke et etterbehandlingspudder som drar ut fuktigheten av produktet og sørger for at den holder seg myk og støvfri. 

Vaske_Fleshlight_artikkel4.jpg