Levering og frakt

Levering

Leveringstid
2-5 dagers leveringstid: Posten bruker normalt 2-5 virkedager (man.- fre.) på å levere pakken fra den hentes på vårt eksterne lager. I høysesong som f.eks. jul og sommer må du påberegne noen flere dager utover dette. Normalt sett er siste frist for pakker som skal leveres innen Julaften 16.desember. Se www.posten.no for mer informasjon.

Feil eller mangler
Om du skulle oppdage feil eller mangler på én eller flere varer i forhold til bestillingsbekreftelsen din, ber vi deg ta kontakt med oss så snart du oppdager feilen. Ring kundeservice på tlf. 66 81 21 02 (09-15), eller send en e-post til kundeservice@kondomeriet.no, så vil vi selvfølgelig rette opp feilen kostnadsfritt så snart som mulig.

Vare skadet under transport
Posten er flinke til å stoppe og returnere synlig skadede pakker tilbake til oss. Om du likevel skulle oppdage at produktet og emballasjen er blitt skadet under transport, ta kontakt med kundeservice på tlf. 66 81 21 02 (09-15) eller send en e-post til kundeservice@kondomeriet.no, så hjelper vi deg med returnering og erstatning av varen.

Ikke-avhentede pakker
Om du bestiller produkter fra oss og ikke henter pakken din uten å informere oss om dette, vil du bli ilagt et gebyr på kr 250,-.

Pakkesporing
Alle servicepakker som blir sendt fra oss er merket med et sporingsnummer slik at du kan finne ut hvor pakken befinner seg i Postens systemer. Pakkens sporingsnummer finner du på leveringsbekreftelsen, og dukker også opp på din side dersom du handlet med innlogget profil. Gå inn på www.posten.no, skriv inn sporingsnummeret på pakken og følg med på hvor ordren din befinner seg.
NB: Sporing gjelder ikke for leveringsalternativet Småpakke/Brevpost, da dette sendes som et brev.

Dersom du registrerte ditt mobiltelefonnummer i kassen ved betaling vil du få pakkesporingen og hentelappen tilsendt på dette nummeret.
Viktig: SMS-varsling tilbys i stedet for hentelapp i papir.

Utsolgte produkter i ordren
Dersom en vare er utsolgt eller blir utsolgt innen din ordre er behandlet, forbeholder vi oss retten til å kansellere denne eller de varen(e) fra ordren. Vi ettersender ikke varer som er utsolgt.

Porto- og fraktkostnader

Portoen blir lagt til på totalsummen av pakken du har bestilt, og du vil ikke få noen tilleggskostnader utover dette.

  • Småpakke, brevpost - leveres i din postkasse: Kr 59,-  
  • Betaling med kredittkort/Servicepakke: Kr 99,-

Du velger selv hvilket alternativ du ønsker i handlekurven under kjøpsprosessen.

Kondomeriet leverer kun til adresser i Norge og Svalbard. Til Svalbard gjelder egne portosatser, så ta kontakt med kundeservice før du bestiller.