Nuppefri sommer

I motebildet sies det at 70-tallet er på vei tilbake, og at man nå skal la håret gro der nede. Likevel er det fortsatt slik at de fleste friserer, trimmer, napper eller vokser hårvekst i underlivet for å se mer innbydende ut, og føle seg bedre. «Sveisen» er varierende. Noen tar alt, klipper litt, har en liten stripe, tar kun bikinilinjen eller lager V-formet mønster, andre lar det rett og slett gro.


På landsbasis er det trønderne som barberer seg oftest, mens folk fra Hedmark og Oppland ofte lar ugresset gro. Tallene er hentet fra en undersøkelse utført av RFSU.

Her trimmer de mest:
Trøndelag: 53,3%
Nord-Norge: 51,7%
Akershus/Oslo: 50,6%
Sør-Østlandet: 45,4%
Vestlandet: 43,4%
Agder/Rogaland: 42,9%
Hedmark/Oppland: 37,5%

Sexy intimbarbering med nuppefritt resultat

Ta det hele til nye høyder ved å barbere eller intimfrisere kjønnet til hverandre, som en del av et hett forspill. Alt dere trenger, er en personlig hårtrimmer eller en barberhøvel med nytt blad, en god barberkrem og en etterbarberingskrem.

Legg dere ned på baderomsgulvet etter en varm dusj, eller legg et varmt håndkle over området som skal barberes for å mykgjøre hårene i forkant. Ha på barberkremen og vent et par minutter til kremen har fått virke på hårrøttene.

Bruk en mild barberkrem uten særlig parfyme når du skal bruke den i underlivet, så slipper du å få irritasjon i etterkant. Smak & Behag mild barberkrem er helt super til intimbarbering da den er mildt parfymert og ikke skummer, men bare legger seg rundt hårrøttene og gjør barberingen lett som en lek. Og så har man full kontroll når man ønsker å frisere en sexy frisyre.

Skyll godt med vann etterpå og ha på litt Unirens antinuppekrem, så slipper du irriterende røde nupper. Det er veldig viktig å barbere riktig, samtidig som det er viktig å bruke gode produkter. Kondomeriets Mild Barberkrem og Unirens etterbarbering er godt kjent for sitt nuppefrie resultat. 

Mer oralsex

Selv om det foreløpig er flere jenter enn gutter som friserer underlivet burde gutta absolutt komme på banen. Et velfrisert underliv er mer innbyderne og fører til mer oralsex.

Visste du at…

- Flatlus er en truet dyreart siden så mange barberer seg nedentil?
- Mannens penis ser større ut når han fjerner hårene?
- Du bør vente 12-24 timer før du har sex etter voksetimen?