Gjør høstkvelden deilig med erotisk massasje

Erotisk massasje fører til en indre ro, vellyst, avslappethet i kropp og sinn som kan oppheve hemninger og forsterke følelser. Kanskje det er på tide å utforske din partners kropp og å få oppleve en ekstra sensuell nærhet mellom dere.

En massasje er en av de mest erotiske gavene man kan gi hverandre. Varmen som massasjen fremkaller får spente muskler til å slappe av og den økte blodsirkulasjonen bringer med seg næring og oksygen til vevet og bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. Vi har et bredt utvalg av både varmende-, spiselige- og aromaoljer. Kondomeriet har samlet noen deilige tips til hvordan du kan overraske din kjære:

Full kroppskontakt

Start med hendene på partnerens hender og bruk et langt, bestemt drag oppover armene, over skuldrene, nedover ryggen, rumpa og bena. Helt ned til tærne. Så starter du ved tærne og gjør den samme bevegelsen motsatt vei. Når partneren snur seg rundt repeterer du dragene på forsiden av kroppen. Bruk en god massasjeolje som dufter godt for å skape riktig stemning. Et hett tips er Shunga massasjeolje med deilig duft av monoi!

Hendene kan gi forskjellige, deilige uttrykk. Tomlene, håndflaten og fingrene kan gi en ny dimensjon til massasjen. Uansett hva slags massasjestrøk du bruker, kan du eksperimentere med forskjellige teknikker. Plassér for eksempel tomlene nederst ved korsryggen og før de bestemt, men mykt, oppover langs ryggraden, oppover armene eller bena.

Legg en hånd på hver av rumpeballene og beveg dem i motsatte retninger av hverandre. Eller sett deg over partneren med ansiktet ditt mot hans ben, og massér innsiden av lårene samtidig som du masserer rumpeballene.

Erotisk massasje til ham

Legg pungen hans i en koppformet oljet hånd og la den andre hånden forme en ring rundt roten av penis, la hånden gli opp og ned langs skaftet. Legg penisen hans mot magen og bruk håndflaten til å presse forsiktig samtidig som du stryker undersiden av penis.

Bruk en hånd til å stryke skaftet samtidig som du bruker fingrene på den andre hånden i en vridende bevegelse opp mot penishodet. Nesten som om du skulle skvise en appelsin, bare mer forsiktig. Et spiselig glidemiddel, med for eksempel smaken er jordbær, kan gjøre det spennende både for deg og partner om du får lyst å bruke tungen som en del av massasjen.

For å massére den følsomme strengen: Lukk fingrene om penisen hans og la tomlene forsiktig massére dette punktet. Bruk fingrene eller tommelen for å lage lette sirkler rundt hans anus og press forsiktig mot området mellom anus og testiklene.

Erotisk massasje til henne

Før hendene dine fra magen hennes og opp mellom brystene. Gli over, mellom og rundt brystene i sirkel-bevegelser. Spre fingrene og plasser dem på hver side av brystene. Samle forsiktig fingrene på hver hånd, samtidig som du beveger dem oppover brystet og kniper forsiktig i brystvorten når du når toppen.

Legg en oljet hånd over venusberget hennes, med fingerene mot rumpa. Bruk en massasjelotion/olje med smak og duft for å gjøre seansen mer troverdig. Smaken kan være spennende for deg som masserer også. Kama Sutra Oil of Love går tilbake flere tiår som en kjent kjærlighetsolje. Start gjerne litt høyt opp slik at du må «passere» klitoris på veien. Følg denne bevegelsen med den andre hånden og repeter det. Bruk fingrene til å undersøke foldene hennes og la dem gli langs leppene. Stryk over hele underlivet hennes i sirkelbevegelser. Imitèr måten hun masturberer på om du har sett henne gjøre det. Prøv med flere fingre og eksperimenter med forskjellig trykk og bevegelser. Bruk tommelen eller pekefingeren og lag sirkler rundt skjedeåpningen. Putt en finger inn i skjeden og masser skjedeveggene.

For å avrunde det hele kan du gjerne gi din partner en orgasme. Prøv Kondomeriets egen orgasmekrem for en ekstra pirrende effekt!  Avslutt massasjen ved å ligge oppå partneren din, så den erotiske stunden avrundes med en varm, intim gest.

Begynn med det enkle om du er usikker

Er man ny til massasje kan det fort bli klønete om ikke bevegelsene er inne. Da er det lettere å massere baksiden av kroppen, for den er mindre følsom. Derfor er dette et bra område å øve på. Massasjelys gir en behagelig duft til rommet, og brukes som en varm massasjeolje når det smelter. Dette kan være med på å sette den gode stemningen, samt gi opplevelsen av noe mer profesjonelt da massasjen blir varmende. Her kommer med noen viktige huskeregler:

Partneren ligger på magen

Sitt på siden av ham eller henne og jobb deg oppover fra setet til nakken. Start med å dekke området som skal masseres med varm massasjeolje. Bruk lange, glidende strøk og spre oljen rikelig utover. Det er mer sensuelt med langsomme bevegelser, så ta deg tid.

Endre trykket

Ved å endre trykket i strøket kan en vanlig massasje forvandles til en sensuell opplevelse. Mens kraftig trykk oppleves som behandling, kan lettere berøring være deilig og sensuell og fingertuppmassasje være opphissende og erotisk. Kilefjær kan hjelpe til med å gi en annerledes sensasjon. Stryk fjæret over din partners erogene soner!

Riktig timing

Start i riktig ende, ved å forberede huden med litt fastere strøk først, før du setter i gang med fingertuppmassasje. Det er fordi huden trenger tid til å innstille seg på opphisselse.

Kroppskontakt og tilbakemelding

Bruk tid på klemming, stryking og gni kroppene mot hverandre som en innledning til et mer intimt forspill. Ved kommunisere hva dere liker best, finner dere frem til de gode opplevelsene.  Bytt på rollene underveis.