Frekke fredag

Skal dere på en dampene het helgetur? La deg inspirere!

For å skape atmosfæren er valget av hotell viktig fordi det må være erotisk. Så tenk barokk, fantasi eller et luksushotell med høy klasse. Om ikke det skal være et kostbart sted skal det være et sted som nærer den seksuelle fantasien deres.

Dette er den uskikkelige helgen. Den hvor dere egentlig kanskje ikke skulle treffes, men dere er så desperate etter hverandre at absolutt ingenting kan stanse dere. Til dette møtet skal du kle deg i det mest utfordrende undertøyet ditt. Pakk med deg ekstra, det vil du trenge etter at det første blir revet i stykker i det du setter din fot på hotellrommet…

Hva med å ankomme hotellet i en kåpe, uten annet enn sexy undertøy under? Bare det å gå gjennom lobbyen på hotellet gir deg en berusende følelse. Er du mann, dropp boxeren så det blir vanskelig å skjule gleden du får av din partner. Har du aldri gjort det før, bør du prøve det! Og når dere endelig er bak døren på rommet, og dere kaster dere over hverandre og han eller hun prøver å rive av deg det lille tøyet du har på kroppen så ikke vær redd for å erte litt… Hold igjen. (Hvis du i det hele tatt klarer å beherske deg i en så vulkansk atmosfære…)

Ta frem godsakene. Samle sammen sexleketøy-favorittene til din partner i en liten koffert eller veske og ta den frem til hennes/hans store fornøyelse! Penisring, klitorisvibrator, orgasmekrem og et par frekke håndjern tar ikke store plassen og slår aldri feil. La din elsker få kjenne på opphisselsen av at du tar kontroll for å gi dem en etterlengtet nytelse. 

Ta et dampende bad sammen. Å bade, dusje og pleie hverandre blir sensuelle aspekter av forførelsen. Å gni hverandre langsomt inn med såpe kan skape erotiske assosiasjoner. Hvem skulle trodd at å massere sjampo inn i håret mens din elskers glatte kropp snor seg rundt din, skulle være så opphissende? Prøv et silikonbasert glidemiddel i dusjen. Den vaskes ikke bort like lett og gjør dere glatte og klare for hva som helst! La vannet flomme ned på gulvet mens dere glir hjelpesløst mot hverandres kropper. Det er varmt, vått og dampende hett på badet, og det er akkurat slik du føler deg… God helg!