Få mannen i fyr og flamme

Å berøre en naken mann er ikke nødvendigvis så enkelt som det høres ut som. Det handler om så mye mer enn kroppsdelen som sitter mellom bena. Her er flere smarte tips til å finne hans heteste erogene soner.

Hodebunnen

De fleste liker å få håret sitt lekt med, selv om han kanskje ikke er klar over det ennå. En hodebunnsmassasje er også noe han vil like. Lat som om du masserer inn balsam, spre fingrene og masser med fingertuppene i faste, sirklende bevegelser.

Armer og underarmer

Stryk fingrene oppover siden av armene hans og bruk hele håndflaten så snart du kommer til skuldrene. La dem sirkle og massere ham kort før du trekker håndflaten nedover igjen.

Bryst

Berør brystet med fingertuppene og stryk med hele hånden og tungen. Varier trykket. Unngå brystvortene i starten. La fingertuppene gli oppover og nedover siden på torsoen hans og deretter stryker du lett med hele hånden over brystkassen. Varier med å presse fingertuppene og deretter klemme brystvortene hans mellom tommel og langfinger før du slikker og småbiter på dem.

Mage

Magen er full av nytelsespunkter, spesielt fra navlen og ned til skambenet. Følg stien av kjønnshår nedover og stryk lett med fingertuppene eller tungen. Stryk med begge hendene flatt på magen hans fra side til side eller i motsatt retning bakover og fremover.

Rygg

Stryk forsiktig oppover nakken, flytt hendene til hver sin side og la fingrene gli nedover før du beveger deg til midten av ryggraden igjen. Avslutt med fjærlette strøk på korsryggen hans.

Hofter

La fingrene eller tungen gli langs hoftebena og nedover.

Lår

Kyss, slikk og småbit oppover til du når utsiden av lårene og så gjør du det samme på innsiden.

Rumpeballer

Den delen der lårene møter enden er ekstremt følsom. Hvis du flytter fingrene eller tungen litt, ville du treffe penisen eller scrotum. Kil lett på rumpeballene og gå deretter over til en fast, sirkulær, eltende bevegelse.

Testikler

Hold dem mellom fingrene og tommelen og rull forsiktig, langsomt. Kil med fingertuppene. Jo lettere trykk, jo bedre føles det.

Penis

Klem en klatt glidemiddel i håndflatene, varm opp, og grip fast om penis før du lar hånden gli opp og nedover skaftet. Lukk neven idet du lar hånden gli over penishodet.

Perineum

Dette er den glatte, hårløse delen mellom endetarmsåpningen og pungen, som er svært rik på nerver. Derfor føles det himmelsk når den blir massert av peke- og langfinger. Ved å trykke her kan han komme til å oppleve orgasme uten å ejakulere.

Kilde: Tracey Cox

Mannen har mange erogene soner, kjenner du til alle?