Sexleketøy: Tips til valg av Womanizer

Produkteksperten kommer med tips til valg av Womanizer og andre sexleketøy for å stimulere klitoris.

«Jeg trenger hjelp og tips til valg av sexleketøy! Det eneste jeg pr i dag bruker er Womanizer og den er gull! Jeg har dog den første modellen (ganske stor rosa med sånn «diamant-knapp» Hvilken modell skal være bedre enn denne? Jeg vil også gjerne ha tips om andre leketøy. Jeg sliter med å få orgasme på andre måter enn womanizer, men har ikke prøvd så mye forskjellig heller. Brukte dusjen i årevis, så mistenker at jeg har «ødelagt» klitoris ved for hardt stråle - har du/dere noen formening om dette? Mange småvibratorer er for «svake» for meg! Trenger såå mye råd og tips som mulig - på bakgrunn av det jeg nå har skrevet! Gjerne noe som kan brukes sammen med partner også!» skriver kvinne (32).

Stine-svarer-riktig.jpg

stine-portrett.jpgHei, kvinne 32. 

Først og fremst, så kult at du har vært så fornøyd med Womanizer! Du er ikke alene i å like dette vidunderet, for i dag er Womanizer et av våre mestselgende sexleketøy!

Det høres ut som om du har en eldre versjon, og disse selges dessverre ikke lenger, men som du kanskje har sett, kommer de nå i nye oppgraderte varianter. De kommer også i litt forskjellige prisklasser, men en absolutt kundefavoritt er Womanizer Duo. Denne har nemlig en vibrator til innvendig stimulering festet til klitorisdelen med trykkbølgene!

119310-Womanizer-Duo-Blueberry5.jpg

Så med Duo får man virkelig i pose og sekk, med full stimulering rett på g-punkt og på klitoris. Duo har også hele tolv intensitetsnivåer i tillegg til to tilleggsfunksjoner; thouch-funksjon som gjør at den starter av seg selv når den kommer i kontakt med hud. På den måten lager den ikke unødvendig med lyd og den vil også spare litt på strømbruken. Duo har også en «autopilot-knapp» som gjør at den veksler mellom intensitetsnivåene av seg selv! Dette bidrar til en mer pirrende stimulering, og vil da kunne pushe nytelsen enda lengre før man får orgasme.

Om du ikke ønsker g-punktstimulering, har Womanizer Premium de samme programmene som Duo, men uten den innvendige delen. Premium kan da enklere benyttes under samleie da den har et slankere design.

118783_womanizer_premium_rosa5.jpg

Det er helt vanlig å bygge opp en toleranse ved bruk av kraftig vannstråle/kraftige vibrasjoner mot klitoris. Nervene blir bare sløvet ned om de stimuleres kraftig, så om man stopper å ta i bruk de mer intense produktene over en periode. vil nervene bygge seg opp og man restarter følsomheten igjen.

Sexolog Siv Gamnes har tidligere svart på lignende problemstilling, og skriver blant annet dette i sitt svar:

«Jeg råder alltid kvinner til å variere måten de onanerer og får orgasme, - ikke bare bruke womanizer. Lær deg hvordan du kan få orgasme på egenhånd, eller benytt en metode du allerede kan, men som ikke involverer womanizer. Mange kvinner, som venner seg til bruk av denne vibratoren, sliter etter en tid med å få orgasme på andre måter – noe som spesielt er kjedelig for både dem og partner i en samleiesituasjon.

Så min anbefaling er at du varierer – bruk andre sexleketøy og gjerne uten noe også innimellom.»

Om du er ute etter et sexleketøy til klitoris som er enkel å bruke med en partner, er Classic Bullet fra Je Joue en soleklar kundefavoritt! Denne er liten og hendig i størrelse og kommer i et deilig silikonmateriale. Den kan gå fra å være veldig diskre og pirrende i stryke til dyp og intens på de øverste nivåene, i tillegg er den en av de mest stillegående produktene vi selger.

117484_Klitorisvibrator_Classic_Bullet1.jpg

Håper du finner et nytt leketøy du blir fornøyd med!

Hilsen Stine, produktekspert.