Sexleketøy: Tips til tynn dildo og vibrator

En slankere dildo eller vibrator er helt klart å anbefale slik at du kan tilfredsstille deg selv på en trygg og sikker måte, skriver produkteksperten.

«Jeg er trang og har aldri hatt vaginalsex med en mann. Ønsker en tynn dildo og vibrator, som passer størrelsen til et stearinlys i diameter. Finnes dette? I 20-årene kjøpte jeg en gang en dildo eller vibrator. Den var altfor stor, rundt 3,5 cm i diameter. Kunne ikke brukes. Har og ønske om tynn nybegynner analplugg. Kun produkter i silikon», skriver kvinne (36).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei kvinne 36,

Takk for at du tar kontakt med oss når du ønsker tips til produkter du kan benytte for å kunne stimulere deg selv uten ubehag. En slankere dildo eller vibrator er helt klart å anbefale slik at du kan tilfredsstille deg selv på en trygg og sikker måte.

Jeg tenker med en gang at jeg ønsker å anbefale deg et dilatorsett. Dette nye settet fra she-ology inneholder 5 ulike dilatorer fra 1.35 cm til 3 cm i diameter. Disse er utformet som mindre dildoer og er utviklet for de som har en spent bekkenmuskulatur eller er uønsket trangere vaginalt og som lett kan få ubehag ved penetrering. Det gir en muligheten til å stimulere seg selv uten smerter og ubehag da man starter med den størrelsen som føles mest behagelig og går opp en størrelsen når man er klar for det. 

119109_dilatorsett_5pk3.jpg

Disse er også konstruert slik at de kan settes inn vaginalt og brukes under klærne slik at det er mulig å utføre andre aktiviteter og vende kroppen til størrelsen over lengre tid. De to største dilatorene har i tillegg et hulrom der en kan sette inn en liten bulletvibrator om det er ønskelig med vibrasjon. Med dette settet vil du garantert finne en størrelse som passer ditt bruk.

Dette settet kan og være fint om en har et ønske om å utforske analstimuli og fungerer utmerket som oppvarming til analsex. Husk at det er veldig viktig å da bruke en kondom på dilatorene eller vaske de godt med intimsåpe og vibratorrens før de eventuelt skal benyttes vaginalt igjen.

Om du ønsker en mindre vibrator med en kraftig motor er Classic Bullet fra Je Joue et fint alternativ for både klitorisstimuli og for oppvarming til vaginal penetrering med sine 2.1 cm i diameter.

118518_classic_bullet_teal(1).jpg

Denne har i tillegg en fingerhylse som gjør det lettere å holde den. Fin alene og med partner. Vær obs på at denne ikke er så lang så den vil ikke kunne brukes til dyp penetrering.

Til alle våre leketøy anbefaler vi et vannbasert glidemiddel for å unngå friksjon og for å gjøre det hele enda mer deilig. Vask alltid dine leketøy med intimsåpe og avslutt med vibratorrens for å unngå uønskede bakterier i porene på ditt leketøy.

Jeg har nå kun nevnt produkter som er laget i silikon da det var det som var ønsket. Kan allikevel informere om at vi har et større utvalg av smalere vibratorer og dildoer i andre materialer som hard plast og glass også. 

Ønsker deg masse lykke til og håper du finner et produkt som passer ditt ønske og bruk. 

Med vennlig hilsen Christina.