Sexleketøy: Tips til reisevennlige sexleketøy for menn?

Produkteksperten gir råd til sexleketøy for menn som kan tas med på tur.

«Jeg skal reise offshore og lurer på hva dere anbefaler at jeg kan ta med, er åpen for det meste!», skriver mann (22).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei mann 22,

Vi har mange spennende og reisevennlige sexleketøy til menn. Blant annet er Tenga onaniegg meget diskre da det rett og slett ser ut som et egg. Det kommer i mange forskjellige varianter, men felles for alle er at de skjuler en spennende hemmelighet. Egget, som er laget av silikon, har ulik tekstur med riller og nupper på innsiden, som tilfører håndjobben det lille ekstra.

114330_2_Tenga_egg.jpg

Dersom du ønsker noe mer naturtro, er vaginaene fra Friend with Benefits-serien perfekte! De tar ikke mye plass og kan lett gjemmes bort. Det myke materialet og deilige mønsteret på innsiden gjør disse til den perfekte reisevennen.

118897_vagina_amelia_harper_beskjært.jpg

Onanihylsen Sono No. 23 har riller og pirrende tekstur på innsiden som gir en ekstra deilig følelse! Du kan selv bestemme hvor trang den skal oppleves ved hvor hardt du klemmer rundt hylsen. Og den tar ikke stor plass i bagasjen!

116812_Sono_no23_onanihylse.jpg

Fifty Shades Desire buttplugg er liten og diskre, og enkel å ta med seg på tur. Den bøyde tuppen gir god stimulering av p-punktet.

116564_desire_FSOG_analplugg.jpg

Alle disse produktene kan du også nyte i dusjen 😊

Som med alle sexleketøy, blir opplevelsen enda bedre med glidemiddel – og ikke minst, riktig glidemiddel. Luksus Naturlig 20 ml kommer i en hendig reisestørrelse og holder godt på fuktigheten.

Ønsker deg en fin jobbreise!

Hilsen Katarina.