Luksus Naturlig glidemiddel 20 ml

Artikkelnr. 116274
4 omtaler

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Luksus
  • Mengde ml: 20

Luksus Naturlig er Kondomeriets eget glidemiddel, helt naturlig og uten parabener. Naturlig er et vannbasert glidemiddel som holder seg glatt lenge, uten å klebe. Naturlig glid er naturlig og lett kremet glidemiddel for deg med sensitiv hud. 

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy.

Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff.

Nytt design i hendig størrelse

Vår populære serie Smak & Behag Luksus har fått nytt og lekkert design, og flere av glidemidlene og tilbehøret kommer nå også i små og praktiske tuber. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Alle glid bør oppbevares ved romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys.

Innholdsfortegnelse:

Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?