Sexleketøy: Tips til parleketøy som kan piffe opp sexlivet

Produkteksperten kommer med tips til sexleketøy som kan sprite opp sexlivet.

«Jeg kunne tenkt meg å kjøpe noe sexleketøy til kjæresten min og meg. Vi har vært sammen i 9 år og trenger noe å piffe opp sexlivet med. Det er altfor mye å velge i på nettsiden deres, så tenkte kanskje jeg kunne få noen konkrete tips fra dere. Vi har tidligere kun prøvd vibrator, så tar imot tips der også, men i hovedsak ønsker vi å prøve noe nytt som ikke helt crazy heller. Helst ikke av de dyreste produktene» skriver kvinne 33.

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 33,

Du har helt rett, det er veldig mye gøy å velge mellom, og du har kommet til rett sted for å få konkrete tips!

Du skriver at dere ikke ønsker noe helt crazy – dette er veldig individuelt da mange syntes det kan være crazy å bruke en enkel klitorisvibrator under samleie. Når det er sagt, så håper jeg derfor at jeg ikke er helt på viddene med disse tipsene! 

Forskning viser at 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimulering for å oppnå orgasme. Så derfor anbefaler jeg Mer Lyst hissig klitorisvibrator. Dette er en nett klitorisvibrator som har nettopp hissige vibrasjoner! Den er oppladbar og vanntett, så denne kan dere nyte i dusjen også. Den kan fint brukes til et pirrende forspill ved å stryke over brystvortene, testiklene og indre kjønnslepper.

118386_Mer Lyst Hissig klitorisvibrator_eget bilde.jpg

Vibrerende penisring Aubin er en ring som festes på roten av penis der han vil kjenne deilige vibrasjoner samtidig som klitoris stimuleres under samleie. Denne har et fleksibelt materiale slik at den vil sitte behagelig på penis, og de pirrende nuppene som vil kile mot klitoris.

We-Vibe Chorus parvibrator er noe dyrere, men absolutt verdt å nevne i denne sammenhengen! Denne skal være i skjeden under samleie og vil stimulere g-punktet, klitoris og penis samtidig. De deilige vibrasjonene kan dere styre med fjernkontroll eller app. Denne ble nylig testet i Dagbladet og paret som fikk teste denne sier blant annet: «Jeg synes den er fin å bruke for å få mer variasjon, og den bidrar positivt til orgasme.» 

Chorus_modellr.jpg

Bondage kit for nybegynnere er et frekt og spennende sett når man ønsker å være litt ekstra lekne! Det følger med kilefjær, håndlenker, blindfold og sexterninger. Ta på blindfoldet og dra kilefjæren over de erogene sonene og se partneren nyte! Sexterningene viser en stilling man skal utføre og hvilket rom. Her er det mye moro for pengene!

Hjertespill er et hyggelig og pirrende spill for par! Det kommer med mange pirrende og lekne utfordringer. For eksempel massere partneren på en erotisk måte, gi et hett kyss eller ha sex et annet sted enn på soverommet. Her kan man også være kreative, som for eksempel trekke en lapp kvelden før eller på morgenen, og da gå hele dagen med en spennende følelse om at noe skal skje på kvelden (eller med en spennende forventning om det som skal skje på kvelden). Det er forskjellige temaer ut ifra hva dere ønsker.

115823_Romantikk_hjertespill_1.jpg

Hva med å bruke et glidemiddel med smak under oralsexen? Ellers kan orgasmekrem kanskje være et alternativ? En orgasmekrem er også et veldig spennende tilbehør mange drar nytte av! Denne kremen inneholder L-Arginin som gjør at man blir mer følsom for berøring. Smør en liten dråpe på brystvortene, penishodet og/eller klitoris og kjenn en pirrende og prikkende følelse.

Med vennlig hilsen Katarina.