Sexleketøy: Hvordan piffe opp sexlivet?

Vil dere piffe opp sexlivet? Snakk litt med hverandre om hva som tenner dere og hva dere kunne tenke dere å utforske i leketøyjungelen, er tipset fra eksperten!

«Jeg og samboeren ønsker å piffe opp sexlivet vårt og trenger noe tips til hva vi kan kjøpe av leketøy da vi er helt nye på sånt sammen. Jeg har prøvd mye forskjellig men samboeren ingenting», spør kvinne (44).

Stine-svarer-riktig.jpg

stine-portrett.jpg

Hei Kvinne 44,

Det er veldig individuelt hva man synes er spennende, så et tips er å kikke litt rundt på hjemmesiden vår for å bli inspirert etter å ha snakket litt med hverandre om hva som tenner dere og hva man kunne tenke seg å utforske i leketøyjungelen.

Ellers er det selvsagt noen produkter som skiller seg ut som kundefavoritter til par. I den vibrerende verdenen selger vi veldig mye av vibratoregget Lush 3.0. Lush stimulerer dypt og intenst med rungende vibrasjoner rett på g-punktet, og den kan styres av partner via en app på mobilen! Så her kan man leke sammen både hjemme og ute på en diskre måte.

118523_lush_bullet_lovense.jpg

Den vibrerende penisringen NŌS fra Fun Factory er også meget populær blant par. Ringen settes på roten av penis når penis er fullt erigert, dermed strammes ringen og ereksjonen holdes på maks uten at blodet forsvinner tilbake i kroppen så lenge ringen sitter på. Denne geniale ringen har flere forskjellige funksjoner, den holder igjen ereksjonen, den gjør penis mer følsom og den stimulerer med deilig vibrasjon rundt penis OG mot partner! (Ringen skal ikke sitte på mer enn 30 min, ettersom den holder igjen litt av blodsirkulasjonen.) 

120044-Fun-NOS-Deep-sea-blue_3.jpg

Ellers er Kondomeriets sexleketøyserie Mer Lyst basert på kundenes favoritter gjennom de siste årene, så ved å sette sammen noen produkter fra denne serien, kan man sjeldent gå feil. For eksempel kan man kombinere Mer Lyst Hissig Klitorisvibrator med Mer Lyst Kilende Penisring, i tillegg til en Mer Lyst Snerten Analplugg. I denne serien finnes det også håndjern, kilefjær og silkebånd om man vil legge til det lille ekstra for å gjøre kvelden komplett. 

118386_Mer Lyst Hissig klitorisvibrator_eget bilde.jpg

Om man vil utforske litt bondage har vi flere kits som gjør det enkelt å teste ut litt forskjellig. Bestselgere er fra serien Ouch! For eksempel Bondagesett nybegynner sort Ouch. 

119069_bondage_kit_4.jpg

Vi har også et godt utvalg av oljer og glidemidler om det skulle friste. Vi selger blant annet mye av massasjelysene fra Shunga. Disse tennes som et vanlig lys, men det som varmes opp er massasjeolje og ikke stearin! Oljen blir ikke like varm som stearin og kan dryppes pirrende på kroppen før man masserer det inn på partner.

108517_Shunga_massasjelys_libido_2.jpg

Kombiner gjerne oljen med Fifty Shades punktmassør Play Nice for en ekstra behagelig og annerledes opplevelse. Massasjeoljen skal ikke brukes innvendig, men vi har mange spennende glidemidler i vårt sortiment, både varmende, kjølende og spiselige varianter.

119720-FSOG-Play-Nice-Body-Massager2.jpg

Til slutt er Kondomeriets egne Orgasmekrem en storfavoritt blant kundene. Denne gelen stimulerer blodsirkulasjonen på området man påfører den. Orgasmekremen virker pirrende og vil føre til økt følsomhet på et allerede følsomt område som for eksempel penishodet, klitoris eller brystvorter.  

114359_NY_Kondomeriets_Orgasmekrem.jpg

Håper noen av produktene over vekket nysgjerrigheten deres, og bor dere i nærheten av en av våre fysiske butikker, så kom gjerne innom for videre produktveiledning og inspirasjon fra en av våre dyktige og profesjonelle ansatte.

Hilsen Stine.