Sexleketøy: Forskjell på Harm og Hegseth prostatavibrator?

Det ikke snakk om store forskjeller mellom Harm og Hegseth prostatavibrator, og smaken er som baken: den er delt, skriver produkteksperten.

«Jeg har fått med meg dette med prostatavibrator og selvfølgelig de 2 variantene til Harm og Hegseth. Det jeg lurer på er: Hvordan vet man hvilken av feks. de 2 man bør gå for? Hvis jeg velger å kjøpe en, så syns jeg det holder med ja nettopp, 1» skriver mann (41).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei mann 41,

Prostatavibrator er veldig i vinden akkurat nå, så du er ikke alene om å ville utforske dette! Du skriver ingenting om du har utforsket analstimuli eller prostatastimuli før, så her kommer først et generelt tips til valg av anale sexleketøy.

Jo smalere skaftet på det anale sexleketøyet er, desto bedre tak får ringmuskelen i anus til å gripe rundt den. Da vil ikke sexleketøyet skli så lett ut. Er det ditt aller første produkt, kan det derfor være lurt å begynne med et smalt og lite produkt før du går over til noe større. Gradvis opptrapping er nemlig en del av oppskriften til å nyte analsex. Det samme er oppvarming, glidemiddel og hygiene. Les mer om analvettreglene du bør kunne før du åpner bakdøra i vår guide til analsex.

Når det gjelder Harm og Hegseth prostatavibrator, er begge fine alternativer for både nybegynnere og de med mer erfaring. Men det finnes noen forskjeller du kan merke deg.

Harm prostatavibrator er litt smalere enn Hegseth prostatavibrator i bredden. Denne kan derfor kanskje være det bedre alternativet for deg som er nybegynner.

Samtidig er utformingen på skaftet til Harm noe mer «avansert». Harm prostatavibrator har nemlig fire kuler som vil føles pirrende og spennende. Disse virker nærmest som analkuler og vil gi en deilig følelse når de føles inn eller trekkes ut.

119072_Harm_prostatavibrator_1.jpg

Hegseth prostatavibrator har også to kuler på skaftet, men ikke like utpreget som Harm. Denne prostatavibratoren er litt større i bredden og vil gi en større følelse av å fylles opp.

119073_Hegseth_prostatvibrator_2.jpg

Som du kanskje skjønner er det ikke snakk om store forskjeller, og smaken er som baken: den er delt (og veldig individuell) – noen vil foretrekke Harm prostatavibrator, mens andre vil foretrekke Hegseth prostatavibrator. Felles for begge er at de begge har en bøy slik at de er perfekte til å stimulere prostata. De har også en myk silikonrygg som presser opp mot perineum – som er en stor kilde til nytelse for mange menn! Begge to kan også nytes i dusjen da de er vanntette.

Uansett hvilken du velger vil begge kunne la deg oppdage de orgasmiske gledene ved prostatstimuli, om du gir dem sjansen.

Hilsen Katarina, produktekspert.