Yiejel - En uforglemmelig lærer

I dag hadde jeg min første time med Yiejel. Min private matte lærer. Han er 26 år. Høy, spansk og muskuløs. Med han evner jeg faktisk å forstå noe, kanskje fordi jeg kan sitte og se de pene skuldrene hans, og de elegante, slanke hendene når han tegner og forklarer. Jeg greide å løse et par oppgaver, selv om de var vanskelige. Han var fryktelig seriøs og profesjonell, og det gjorde han bare enda mer tiltrekkende. Han har meg helt i sitt grep. Blikkene han sendte meg var fulle av beundring, selv om han forsøkte å opprettholde en viss avstand, og ikke la flørtingen min forstyrre han i arbeidet. Jeg hadde tatt på meg et trangt skjørt for anledningen, jeg hadde tenkt å forføre ham noe skamløst. Og da jeg reiste meg for å gå bort til døren, fulgte han etter meg som en borre.

For å leke litt med han vekslet jeg mellom å ta raske og langsomme skritt, så han kom helt nær meg, før jeg brått trakk meg unna. Da jeg sto foran heisen og trykket på knappen, kjente jeg pusten hans i nakken. Han hvisket: ”Ha mobilen din på mellom 22.00 og 22.15 i morgen kveld.” Telefonsamtalen kom til avtalt tid og ble også avsluttet til avtalt tid. Jeg satt naken på gulvet inne på rommet mitt og kjente den kalde marmoren mot huden. Jeg hadde telefonen i hånden og den hviskende stemmen hans i øret, flytende og sensuell.

Han fortalte meg om en av sine fantasier. Vi befant oss i et klasserom, der jeg fulgte timen hans. På et visste tidspunkt spurte jeg om å få gå på do, og på vei ut ga jeg han en lapp der det sto ”følg etter meg”. Jeg ventet på han på toalettet, og da han kom, rev han av meg blusen. Han samlet noen dråper vann fra den utette vasken med fingertuppene og lot dem dryppe ned på brystet mitt. Vannet rant sakte nedover. Så trakk han opp miniskjørtet mitt og trengte inn i meg, der jeg sto lent inntil veggen og tok imot utløsningen hans med hele mitt skjød.

Dråpene rant fremdeles nedover kroppen min og etterlot våte spor i huden min. Vi kledde på oss og gikk tilbake til klasserommet igjen, der jeg satt på første rad og fulgte krittet som gled over tavlen på samme måte som saftene hans svømte innover i meg. Vi tok på oss selv mens vi snakket i telefonen.. Kjønnet mitt var mer oppsvulmet enn noen sinne. Fingrene mine var gjennomtrukket av saftene mine, men også hans, for jeg kjente nærværet hans, omstendighetene til tross varmen hans, og forestilte meg lukten og smaken av han.

Klokken 22.15: ”Natta Loli” . ”Natta Lærer”.

LES DEL TO: Yiejel, min lærer 2