Yiejel, min lærer 2

Vi hadde hatt det gøy før meg og Yiejel, men kun på avstand. Vi så på hverandre og småflørtet, ikke for opplagt selvfølgelig. Jeg ville mer, jeg ville ha han, men det var ikke opptil meg, og jeg ventet en uke i spenning… Han ga meg tilbake prøve å så på meg og blunket. Jeg hadde skjønt at det var noe der, men da jeg åpnet prøven og så lappen han hadde lagt mellom arkene pumpet hjertet mitt så hardt at jeg var redd alle skulle høre det. ”Jeg skal ”snakke” med deg på kontoret mitt. Nå.” Så ga han beskjed til klassen at han skulle ha en samtale med meg, men at de skulle fortsette å jobbe til han kom tilbake.

Han åpnet døren og sa dypt og hest: ”Ladies first”. Jeg fikk et klapps på rumpa i det jeg passerte han og kjente at jeg ble våtere enn jeg kan huske jeg noen sine har vært. Jeg sto oppreist og ventet på instruksjoner om å sitte, men det var ikke Yiejels planer for dette møte. Han grep tak i overarmene mine med et fast grep, på nippet til smertefullt og dyttet meg mot veggen. Jeg stønnet. Han strøk håret mitt bakover og kysset nakken min helt opptil øret hvor han småbet og sugde på øreflippen min, jeg hadde lyst til å kaste han på gulvet å gjøre mitt, men han lot meg ikke røre meg… så hvisket han: ”Du er min nå.”Og bet meg fast på halsen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

Så lot han den ene armen sin stryke innsiden av låret mitt fast, kjente på meg. Jeg bet meg hardt i leppen for å være stille, vi var tross alt på et værelse på skolen. Han dro opp skjørtet mitt og løftet meg opp mot veggen. Jeg la beina rundt han og lettet, han penetrerte meg. Jeg var så våt at han skled rett inn. Han var større enn jeg hadde forventet, og det føltes deilig. Jeg klarte ikke dy meg, jeg måtte stønne, han så på meg og løftet en finger til munnen min, for å hysje meg, og det gjorde han for jeg puttet den i munnen og sugde på den. Han ble helt vill i øynene, og nå var det han som laget lyd. Jeg så på han og sa intenst og hviskende ”hardere.” Han ga meg det han hadde og enda litt mer.

Jeg klarte ikke holde meg mer, det måtte ut. ”Åh, ta meg!” stønnet jeg, han så overrasket på meg over hvor ivrig jeg var. Men jeg ville mer, jeg så han hadde det bra, selv under et lag av nervøsitet. Døren var ikke låst og det var spennende. Jeg visste han hadde gjort det med vilje. ”Mer”, jeg stønnet det høyere enn han ville, og han løftet meg over til pulten sin og dyttet over kroppen min ned på overflaten. Han la en hånd over munnen min, mens han tok meg som om han hadde villet dette lenge. Jeg stoppet han for å lytte. Det kom noen. Han dro seg ut og kneppet buksene i en fart, jeg dro ned skjørtet og rettet på håret, så satt vi oss i hver vår stol. Så det faktisk så ut som vi hadde en samtale. Det var en annen lærer som skulle inn å hente noen bøker.

Vi hilste høflig og hun hilste pent tilbake. Hun så ikke mistenkelig på oss på noen måte, så vi smilte til hverandre. Hun forlot rommet og jeg satt med over han i den stolen han satt i. Smile lurt og sa: ”det er bare og fortsett..”. Jeg dro opp toppen så han fikk beføle brystene mine, og han slikket de til jeg ble helt vill, jeg klarte ikke å sitte i ro. Og red han, jeg red han så han ikke klarte å konsentrere seg, han stønnet. Så tok han tak i overarmene mine like fast som noen minutter før og lente seg mot øret mitt og sa: ”Du er faen meg den deiligste dame jeg vet om.” Jeg kom nesten bare av setningen og han kom rett etter han hadde sagt dette. Jeg dro skjøtet ned og sa: ”Jeg tror jeg går på do… Du burde gå opptil klassen, du har tross alt undervisning”

Jeg smilte lurt og forlot rommet, han sittende målløs og litt overrasket på stolen, det virket som han hadde glemt hele klassen, og var fullstendig overrumplet over hva som nettopp hadde skjedd. Da jeg kom opp i klasserommet, så venninnen min på meg, litt mistenksom, hun er den eneste som visste om telefon samtalen jeg og Yiejel hadde hatt. Jeg blunket til henne, hun smilte.

Da jeg satt meg ned og så på han, virket han like distré. Venninnen min sendte meg en lapp der det sto: ” Hva gjorde du med han? Han klarer jo ikke holde undervisningen i gang uten å ende opp i sin egen verden annen hvert minutt. Nice job!” Jeg smilte fornøyd og tenkte for meg selv at det var akkurat det jeg ville høre.