Mr. Mailman oppgjør

«Maja sto i det undertøyet jeg likte best. Jeg kom inn, og Maja sugde meg til jeg kom, hun svelget og sugde den tom og ren.».

Maja kikket på meg og sa unnskyld for alt. «Kan jeg spørre om hvordan du fikk vite det»? Jeg svarte: «Etter du forteller hvordan det startet». De møttes på seminar, fulle og endte opp på hennes hotellrom. Så hadde han tatt kontakt med henne på jobb. De hadde kun møttes en gang etter seminaret, før i kveld. Da fortalte jeg om mistankene og mailen. Da spurte Maja: «Hvorfor ba du han komme? Kunne du ikke bare avslørt meg». Jeg svarte: «Jeg håpet du skulle avvise han». Maja gråt og sa hun angret. Så jeg ba henne fortelle hva de hadde gjort. Det ble gjort.

Da sa jeg: «La de minnene bli våre i stedet». Jeg forklarte at jeg hadde hatt mistanke og om mailen. Så sa jeg: «Det dere gjorde, med litt mer, skal bli våre minner». Jeg hentet en god vin og sa: «Jeg går ut på trappa». Så ringte jeg på.

Maja sto i det undertøyet jeg likte best.
Jeg kom inn, og Maja sugde meg til jeg kom, hun svelget og sugde den tom og ren.

Hun slikket meg på ballene, og den begynte å vokse til igjen. Hun snudde seg og dro trusa til side, og det glinset i musa. Jeg satte pikken mot musa, og den skled inn. Maja sto med bena litt fra hverandre mens hun holdt i dørkarmen, og jeg pumpet henne bakfra. Så tok jeg den ene hånda og begynte forsiktig å massere klitoris. Hun stønnet, og jeg ba henne bøye seg litt mer fremover.

Nå satte jeg den andre tommelen mot rompehullet hennes. Hun stønnet høyere. Så når hun ropte: «nå kommer jeg», klemte jeg tommelen opp i rumpa. Så gikk vi inn dusjen, vi vasket hverandre over hele kroppen, alt ble såpet inn og vasket. Så gikk vi opp på soverommet, og jeg rimmet og slikket Maja, samtidig som hun sugde meg. Så la vi oss til å sove.

Dagen etter startet med at Maja vekte meg med en blowjob. Jeg gikk ned og startet frokosten, så kom Maja og kilte meg på nøttene, jeg fikk raskt tenning og løftet morgenkåpen hennes opp bak og satte pikken mot musa hennes og dyttet den sakte inn og presset den inn selv om hun ikke var våt.

Men hun ble våt og jeg sa: «Nå kommer jeg snart». Jeg ba henne snu seg, og hun gikk ned på kne. Så tømte jeg meg på ansiktet hennes. Senere på lørdag satte jeg meg foran tv-en og skulle se på fotball, Maja kom og ga meg en øl og la hodet i fanget mitt. Så etter en stund knepper hun opp buksa og vipper ut pikken min og suger mykt og ømt. Den begynner å vokse. Så gir hun meg den våteste blowjoben. Jeg nyter øl, kamp og behandlingen. Så når pausen kommer setter hun seg på meg og rir pausen igjennom.Så begynner 2. omgangen, og hun fortsetter den orale nytelsen.

Jeg eksploderer i munnen hennes.

Hun henter en øl til og gir meg et kyss. Nå var jeg så øm i manndommen at jeg trengte en pause. En kjapp dusj på kvelden på oss begge og på søndag morgen vekte jeg henne med oralsex. Så ble det en runde på oss etter det. Hva har skjedd etter denne helgen? Sexlivet har blitt mye bedre og hyppigere.