You got mail.... | Kondomeriet

You got mail....

"Her satt jeg og leste en mail fra en som hadde pult kona mi, jeg burde vært lynende forbanna, men jeg satt nå med pikken i hånda og pustet tungt og onanerte"

Jeg hadde lenge mistenkt at kona hadde vært utro. Men det å bevise det var ikke så enkelt. En dag hadde hun glemt å logge av pc-en og etter at hun hadde lagt seg, gikk jeg inn på meldingene på Facebook. Der fant jeg ingenting, men jeg gikk inn på e-postkontoen hennes og fant en kryptisk mail. Så jeg sendte en kort mail og lurte på hvordan han hadde det. Det kom raskt svar. Han lurte på om hun var alene og ledig. Jeg svarte at det var jeg dessverre ikke nå. Han skrev at det var lenge siden og at han kjente savnet. Da skrev jeg om han kunne gjenfortelle siste gangen de møttes. Så satt jeg der og ventet, det virket som timer, men etter 15-20 minutter tikket det inn en mail. 

«Jeg husker det som det var i går, selv om det er snakk om 4 måneder siden. Jeg ble så glad når du sendte meg en SMS og skrev at du hadde tenkt på meg. Jeg hadde ingen forhåpninger om noe mer. Men når du ymtet frempå at du var alene hjemme og frustrert, kom det et håp snikende. Jeg husker jeg sto på døra med en flaske vin og du åpnet døren kun iført silkemorgenkåpe. Det ble ikke mye foreplay, ettersom du satte deg på kne i gangen og vrengte bukse og truse nedover lårene mine, du forsvant ned på kne å sugde meg.»

Jeg kjente jeg ble rasende på kona, men samtidig nysgjerrig og jeg måtte lese videre. «Du sto der på kne og kikket meg i øynene mens du koste deg med pikken min i munnen. Jeg klarte å få av meg skoene og buksa og løftet deg opp og inn på badet. Jeg fikk av meg resten av klærne og vi gikk inn i dusjen, det varme vannet og hendene utforsket kroppene våre» Jeg kjente jeg hardnet til i trusa, dette skulle vel ikke gjøre meg kåt. «Jeg førte en finger opp i deg og du tok et solid grep i kjeppen min, dro i faste grep. Du ble våtere og jeg førte en finger til opp i deg. Du hikstet og sa, pul meg Petter. Så som du ønsket, snudde jeg deg rundt og bøyde deg fremover. Kjente pikken skli sakte inn i den myke deilige musa di.»

Her satt jeg og leste en mail fra en som hadde pult kona mi, jeg burde vært lynende forbanna, men jeg satt nå med pikken i hånda og pustet tungt og onanerte. «Jeg økte tempo og du stønnet. Jeg startet og massere klitoris lett og du jamret deg. Jeg kjente at det bygget seg opp og det var like før jeg kom. Du dyttet meg bakover og befalte meg å slikke hele underlivet ditt. Så det gjorde jeg.Du har en så deilig kåtskap, Maja. Jeg slikket deg i rompa, dette gjorde meg så utrolig hard. Så jeg satte pikken min mot rompa de, trodde jeg ville bli avvist.Men du svaiet ryggen og jeg fikk bedre tilgang.»

Hva faen, fikk han ta henne i 2’ern????? «Jeg presset meg sakte men sikkert i rompa di, så trangt... utrolig opphissende og deilig. Det å kjenne det trange hullet omslutte pikken min. Nå klarte jeg ikke lenger å holde igjen, det var så deilig å sprute inni deg, Maja. Når kan vi treffes igjen?» Jeg satte fingrene til tastaturet, så skrev jeg. Jeg er hjemme alene neste helg.