Møtet i heisen

"Med blikket låst i hverandre setter jeg meg sakte ned på kuken hans. Presser meg nedover til hele lengden hans fyller meg. Kjenner at han er innerst inne i meg, stor og hard og god"

Skuldrene er høye da jeg går inn i heisen. Åndsfraværende masserer jeg de stramme musklene i nakken mens jeg lukker øynene og venter på at heisdøren skal lukke seg. Jeg vet hva jeg trenger; av med høye hæler, dressjakke og strømpebukse. Slippe håret løs fra knuten jeg har satt det opp i. Ta en dusj. Få en orgasme. Lyden av løpende skritt blander seg med lyden av heisdørene som begynner å gli igjen. Jeg ser opp og strekker meg mot knappen for å holde igjen heisen akkurat i det en Converse-kledt fot sniker seg inn i sprekken. Dørene stopper, blir stående og dirre litt før de sakte glir opp igjen. På den andre siden åpenbarer det seg et rufsete, blondt hode. "Takk," gliser han. Han har et åpent smil. Et sånt blendende, lekent smil som i kombinasjon med de glitrende blå øynene sikkert får jenter på hans alder til å sverme. Jeg nikker tilbake. Jeg er ikke som jenter på hans alder.

Det er ti år siden jeg ofret gutter på hans alder så mye som en tanke. Når sant skal sies så vier jeg ikke så mye oppmerksomhet til menn i min egen alder heller. De få jeg har datet de siste årene har alle vært eldre enn meg. Menn på min egen alder har en tendens til å bli skremt av meg; de ser det som en trussel at jeg har lyktes med å komme meg opp og frem i arbeidslivet. Men denne unggutten lar seg ikke skremme av verken et avvisende smil eller dressjakke og dokumentmappe. Han studerer meg freidig, nesten utfordrende. Til min egen overraskelse så blir jeg påvirket av selvtilliten hans. Huden min kjennes som om den står i brann på de stedene hvor blikket hans stanser; leggene, hoftene, midjen, brystene, halsgropen. Blikket hans kjennes som et kjærtegn; en ertende, opphissende beføling. Hadde jeg vært 25 ville jeg veket tilbake for denne åpenlyse interessen; rødmende ville jeg senket blikket og stirret ned i gulvet. Men jeg er ikke lenger 25 og ungdommens usikkerhet har jeg for lengst lagt bak meg.

Jeg møter hans interesse med min egen; tar inn de sterke, velformede hendene, den solbrune huden og musklene som tegnes under det tynne stoffet i t-skjorten. Da heisen stopper i 6. etasje kjennes det som om luften der inne damper av innestengt lyst. "Min etasje," sier han. Jeg følger ham med blikket, ser hvordan jeansen strammer over rumpen hans når han går. Forestiller meg hvordan det vil være å plassere hendene på rumpeballene hans mens jeg drar han mot meg, løfter hoftene og kjenner han gli inn i meg. Jeg er mer opphisset enn jeg kan huske å ha vært på lenge. Kjenner den gode, varme fuktigheten mellom beina, kjenner fitta mi som pulserer av lyst. Heisen stanser på nytt i 8. etasje og jeg går av. Hendene skjelver lett mens jeg romsterer i vesken etter romnøkkelen; jeg er utålmodig etter å komme inn, få av meg klærne og la hendene bevege seg over kroppen min. Jeg rekker knapt å lukke døren bak meg før jeg begynner å knappe opp dressjakken. Sparker av meg skoene, tråkker ut av skjørtet. Klærne blir liggende strødd på gulvet, hele veien fra døren til kofferten som står uutpakket borte ved skrivebordet. Der finner jeg frem vibratoren min; dette turkise, kraftige vidunderet som jeg bruker for å frigi meg fra stress.

Jeg tar med meg vibratoren inn på badet. Mens jeg venter på at dusjen skal bli varm, studerer jeg kroppen min i speilet. Den har forandret seg siden jeg var 25. Er mykere, musklene mindre definerte. Brystene med de mørke, struttende brystvortene virker rundere. Jeg liker det jeg ser i speilet. De formene jeg har nå er kvinnelige og sensuelle. Jeg stryker hendene sakte over magen, kjenner huden glatt og varm under berøringen og forestiller meg hvordan det vil være om hendene som glir over kroppen min er varme, sterke og dekorert med gyllent hår. Lett masserer jeg det ene brystet mitt, finner brystvorten, ser i speilet hvordan den trekker seg sammen når tommelen glir i sirkler rundt den. Jeg er alvorlig kåt nå. Det kjennes ut som om jeg er på vei til å eksplodere. Jeg tar med meg vibratoren inn i dusjen. Det varme vannet skyller over kroppen min og jeg gisper av lyst og behov. Trenger mer, trenger å kjenne noe stort og hardt gli inn i fitta mi. Men ikke ennå, først vil jeg kjenne på kåtheten, kjenne den bølge over kroppen. Jeg begynner å såpe meg inn. Lar hendene gli i sakte, pirrende sirkler over kroppen; fra nakken, halsgropen, brystene og nedover mot hoftene. Jeg pauser når hånden min når det glatte, runde venusberget. Hviler hånden der noen sekunder og kjenner at lysten bygger seg enda mer opp.

Den andre hånden lever sitt eget liv og er i full gang med å massere det ene brystet mitt. Pusten går raskt mellom oppsvulmede lepper. Jeg svelger, lukker øynene og kjenner den første skjelvingen gå gjennom kroppen mens jeg sakte lar en finger gli inn mellom kjønnsleppene. Jeg praktisk talt dirrer, så kåt er jeg. Må ha mer. Mer, mer, mer, gjentar jeg for meg selv, mens fingrene masserer klitoris. Først lett, deretter raskere, mer krevende. Jeg finner frem vibratoren, skrur den på. Lar den først vibrere mot brystet mitt. Gisper i det en bølge av vellyst skyller over meg. Må ha mer. Jeg presser vibratorene inn mellom lårene mine, beveger den i sirkler over klitoris. Erter, terger, finner meg selv på kanten av en eksplosjon. Først da lar jeg den gli videre, ned mot det stedet hvor alt blodet har samlet seg. Presser den inn i ei fitte som nå er hoven av opphisselse. Den glir lett inn, fitta er våt og klar. Det tar kun noen sekunder før orgasmen skyller over meg; altoppslukende og utmattende.

Skjelvende blir jeg stående noen minutter til under de varme strålene fra dusjen. Det er mens jeg tørker meg at jeg innser at orgasmen ikke var nok. Opplevelsen av å måtte ha mer sitter fortsatt tungt i kroppen. Vin, sier jeg til meg selv. Jeg må ha vin. Og ikke av den sorten man finner i minibaren, men et ordentlig, mørkerødt kraftig glass av den typen man får servert av en kjekk, flørtende bartender i hotellbaren. Jeg finner frem rent tøy fra kofferten. Brystene presser seg mot de sorte, delikate blondene i bh'en og g-strengen kjennes pirrende mot den oppsvulmede klitorisen. Med unntak av to gråhårede, dresskledte menn i 60-årene så er hotellbaren så godt som tom. Jeg klatrer opp på en barkrakk og bestiller et glass Pinot Noir. Bartenderen er ung og mørk og kjekk, men det flørtende smilet han serverer sammen med vinen gjør ingenting for meg. I fantasien har jeg bildet av et lyst, rufsete hode som beveger seg mellom beina mine. Det første glasset glir fort ned og jeg har akkurat fått fylt opp et nytt glass når noen setter på stolen ved siden av meg. Jeg trenger ikke å snu meg for å vite at det er gutten fra heisen. Han bestiller en halvliter. Jeg stirrer rett frem mens jeg nipper til vinen. Kjenner hvordan lysten bygger seg opp igjen. Det går en lang stund uten at noen av oss sier noe, men til slutt bryter han stillheten. "Jeg liker deg i jeans," sier han lavt. "De viser frem de sexy formene dine." Jeg snur meg mot ham, overrumplet over freidigheten hans. Smilet som møter meg er direkte og utfordrende, men ikke provoserende. "Jeg liker også at du har håret hengende løst. Det får meg til å fantasere om å løfte det opp fra nakken din, dra hodet ditt lett tilbake og la tungen gli over den nakne huden din."

Jeg gisper. Kjenner med hele meg hvordan det vil være; tungen hans glatt og varm mot halsgropen min. Jeg møter blikket hans, fanger det. Lar tunga gli over de røde, oppsvulmede leppene mine. Han bryter ikke blikkontakten, men jeg kan se at han registrerer bevegelsen. Pupillene hans utvider seg og de blå øynene blir mørke av lyst. Jeg kunne spurt ham hva han holder på med. Hvilket spill han spiller. Jeg gjør det ikke. Jeg vet akkurat hvilket spill det er, vet at denne gutten er like kåt som meg. Vet at han vil ha meg, like intenst som det jeg vil ha ham. Uten å tenke hopper jeg ned fra barkrakken. "Mitt rom," sier jeg og nikker mot heisen. Jeg går uten å sjekke om han følger etter. Det vet jeg at han gjør. Jeg vet ikke hvem av oss som har tatt kontrollen. Om det er meg, eller ham. Jeg bryr meg ikke. Bryr meg kun om at jeg må ha ham. Nå. Må kjenne tungen hans gli over huden min, må kjenne ham hard og stor mellom hendene mine, må ha ham – hele ham – inne i meg. Vi kommer oss til rommet mitt og begynner å kle av oss uten et ord. Jeg får av meg jeansen og blusen, men han stopper meg da jeg skal til å dra bh'en over hodet. "Vent," sier han og dytter meg bakover mot veggen.

Jeg lener meg bakover mens han går ned på kne foran meg. Kjenner pusten hans, varm mot huden min. Jeg gisper i det tungen hans finner brystknoppen min og begynner å suge på den gjennom de tynne, sorte blondene. Hendene hans glir opp langs lårene mine, stanser ved hoftene mine og presser underlivet mitt mot seg. Jeg gnir meg utålmodig mot ham. Han beveger seg nedover. Lar leppene gli pirrende over ribbeina, midjen, navlen. Når han kommer til g-strengen drar han den lett til siden og lar tungen gli inn mellom skamleppene mine. Han suger på knoppen min, først lett, deretter intenst og krevende. Hodet beveger seg frem og tilbake mellom beina mine. Jeg har fingrene mine i håret hans, og nå presser jeg ham mot meg. Klarer ikke lenger å stå stille, men roterer hoftene frem og tilbake mens jeg stønner. En lang finger glir inn i fitta mi og jeg klemmer til. Suger fingeren hans inn med fittemusklene mine. "Å gud ja," stønner jeg mens han lar fingeren gli inn og ut av meg. Plutselig stanser han, og jeg trekker pusten dypt og skjelvende. Har jeg glemt å puste?

Det kjennes sånn ut. Jeg er svimmel og ør og så kåt som jeg ikke kan huske å ha vært før. Han løfter meg opp og jeg tvinner beina rundt hoftene hans. Kjenner kuken hans bule under bokseren og presse oppover mot meg. Han legger meg på sengen og stirrer ned på meg. "Nå kan du kle av deg," sier han og gjør det samme selv. Jeg sperrer øynene opp da jeg får se lemmet hans. Det er langt og tungt og står stolt rett ut i luften. Jeg kryper mot sengeenden der han står. Har kun en tanke i hodet; at jeg må kjenne, smake. Jeg legger begge hendene rundt skaftet hans, drar de sakte frem og tilbake noen ganger før jeg legger leppene rundt ham. Han gisper idet munnen min suger kuken hans inn. Støter lett mot meg. Jeg åpner meg mer, tar imot ham til hele han fyller munnen min. Sakte, sakte, lar jeg leppene gli frem og tilbake over kuken hans.

Bruker tungen til å erte. "Gud du er god," stønner han og presser imot meg. Jeg smiler mens jeg fortsetter å suge. Vet jeg er god, liker å være god mot ham. Når jeg merker at han begynner å skjelve mot meg, trekker jeg meg bort. "Legg deg," sier jeg. "Jeg vil ha kuken din inni meg," Han gjør som jeg sier. Legger seg ned med kuken strittende rett til værs. Jeg setter meg på tvers over ham. Plasserer hendene på brystkassen hans og fitta mi rett over kukhodet hans. Lener meg frem og kysser ham. Smaken av kjønnet hans blander seg med smaken av meg fra leppene hans. Jeg tar grådig for meg av leppene hans, suger, biter, leker. Med blikket låst i hverandre setter jeg meg sakte ned på kuken hans. Presser meg nedover til hele lengden hans fyller meg. Kjenner at han er innerst inne i meg, stor og hard og god. Jeg klemmer hardt rundt ham, suger kuken enda litt lenger inn. Roterer hoftene i sirkler over ham, løfter meg opp og ned mens jeg lener meg hardt på brystkassen hans og tar akkurat det jeg vil fra ham.

Han tar tak i hoftene mine og styrer bevegelsene mine, kjører kuken oppover i meg, og plutselig kommer jeg over ham. Kjenner at jeg bølger rundt ham. Jeg henger matt over ham nå, men han stopper ikke. Tar tak i meg og holder meg oppe mens han fortsetter å støte inn i meg. Jeg kommer igjen, kraftigere denne gangen. Spruter over ham så både kuken og fitta mi blir våte av saften min. Jeg er med igjen, beveger meg frem og tilbake over ham, kjenner at jeg kan få mer, vil ha mer. Når en topp og blir der. Jeg pulserer mens han fortsetter å bevege seg inn og ut av meg. Jeg vil fortsatt ha mer, må ha mer. Med den ene hånden begynner jeg å massere klitoris. Fingrene mine blir umiddelbart våte og jeg løfter de og smaker. Slikker grundig før jeg fortsetter å massere. Jeg rir ham nå, tar det jeg vil ha fra ham. Han tar meg også. Vi støter mot hverandre, en rask, rytmisk dans med to mennesker som gir og tar på vei mot klimaks. Og akkurat idet jeg tror at nå, nå klarer jeg ikke mer, da kjører han kuken ekstra langt inn i meg og jeg kjenner hvordan han spruter inn i meg. Jeg klemmer til rundt ham, mens jeg svever på en ny, kraftig orgasme som melker oss begge tomme.

Etterpå klatrer jeg av ham. "Jeg tar meg en dusj," sier jeg. Han nikker med øynene lukket. Brystkassen hans hever og senker seg og underlivet hans er vått etter at jeg har gnidd meg frem og tilbake over ham. Da jeg kommer tilbake fra dusjen har han gått. Jeg krøller meg naken og fornøyd sammen under de hvite lakenene og vet at vi begge har fått et knull vi sent kommer til å glemme.