Penispakken

Artikkelnr. 118091

Solide penisringer, en selvsmørende onanihylse og den heftige masturbatoren fra Pornhub "Tight Fit vagina" sørger for at penis får mer oppmerksomhet.

Penispakken

Er du på jakt etter totalpakken som gir deg mest mulig nytelse, uten å tenke så mye? Penispakken inneholder alt du trenger, enten du ser for deg sene sommerkvelder med hånden rundt staken, eller et lett tilgjengelig klimaks.

Her får du den spesielle, pirrende SLT selvsmørende onanihylsen. Denne onanihylsen er hendig og liten i størrelse, men det betyr ikke at den har dårlige egenskaper. Faktisk er denne onanihylsen perfekt både hjemme og på reise. Den føles utrolig pirrende under bruk og er stretchy. Men det beste av alt er at den har superkrefter i form av innebygd glidemiddel! Glidemiddelet varer opptil 30 ganger før du må bruke eget glidemiddel.

Trang masturbator 

Pornhubs Tight Fit vagina er et solid alternativ som kommer til å ta deg med storm. Tight Fit vagina er naturtro på utsiden og innsiden. Utvendig har den innbydene kjønnlepper, mens den indre kanalen har en helt spesiell form for å kjennes enda trangere og ekte ut. 

"Tight and ready for you"

Du får også med et deilig sett med penisringer, som holder penis hard og sensitiv. Sono No. 24 er et penisring-sett med en kraftig utbyggning slik at de holder økta ut. To ringer følger med, den ene er større en den andre slik at du kan bruke de rundt roten av penis og testikler samtidig.  Du får også med en test på et glidemiddel fra Pjur. 

Les mer om produktene i pakken her:

Hvor mange stjerner vil du gi?