Kjærestepakken

Artikkelnr. 118089

Et eksotisk glidemiddel med varmende effekt, en pirrende vibrator for klitoris og en onani-hylse for han, som gjør "håndjobben" mye deiligere.. Pluss mer!

Gode vibrasjoner

I Kondomeriets håndplukkede kjærestepakke finner du alt du og partneren din behøver for å lokke fram den nyforelskede følelsen igjen. Ta dere en deilig langhelg eller ferie, og sett av tid til nytelse og lek...

Få med en pirrende klitorisvibrator fra Kondomeriets egen serie "Mer Lyst", samt en ekslusiv reiseutgave på 10 ml av den populære orgasmekremen vår. Orgasmekremen vil øke følsomheten for de deilige vibrasjonene som treffer klitoris, og gi en pirrende prikking og mer intense orgasmer. Du trenger bare en liten ert av produktet, så reiseutgaven holder lenge...

Pirrende forspill

Tenga onaniegg, Lovers Edition, gir han behandlingen han fortjener. Inni forpakningen, som kan minne om et kinderegg, finner du en stretchy onanihylse. Glatt på utsiden og fylt til randen av pirrende nupper på innsiden. Bruk glidemiddel for å gi ham følelsen av en våt blowjob. Du får med et deilig glidemiddel med eksotisk smak fra Go Crazy. Glidemiddelet har en varmende effekt ved friksjon som stimulerer følsomheten. Stryk over erogene soner med dette glidemiddelet, og opplev forskjellen det utgjør! Dette glidemiddelet piffer garantert opp forspillet.

Sist, men ikke minst får dere med et blindfold, for lekenhetens skyld. Skap en mystisk og sensuell opplevelse for din kjære! Denne behagelige øyemasken gir de andre sansene et løft, sånn at nytelsen kommer først... Den er også perfekt å ha med på reise! 

NB: Onaniegget leveres assortert med forskjellige mønster og få en deilig overraskelse.

Les mer om produktene i pakken her:

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: