Hemmeligheten

"Jeg tar munnen min helt nær munnen hans, nå er det umulig og stoppe. Leppene våre møtes, han har tunga si langt inni munnen min, vi sitter og kliner lenge. Han hvisker " skal vi gå inn på rommet", jeg nikker og han leier meg inn på soverommet..."

Kompisen min, han er kjekk og mørk. Han er også utrolig snill. Jeg er invitert hjem til han, det blir bare oss to og litt vin. Han vet at jeg trenger en avkobling. Jeg ankommer adressen hans, atmosfæren er til og ta og føle på. Han har tent stearinlys overalt, på badet har han ett duftlys, jeg tenker for meg selv, gud så kjekk du er. Vi gir hverandre en god klem og åpner vinflasken, vi sitter ved siden av hverandre i sofaen, han lukter så godt.

Det første vinglasset går fort ned, jeg trengte virkelig og komme ut, en avkobling fra mann og barn hjemme. Hjemme har jeg mann og barn, ett ganske greit A4-liv, men etter mange års samboerskap mangler vi gnisten og sexlysten. Men sammen med Lars min kompis merker jeg at sexlysten er tilbake, jeg merker jeg er kåt, jeg har rett og slett lyst på han. Vi sitter og skravler og koser oss, vi er på tredje flasken med vin, og jeg begynner og kjenne det.

Jeg sitter i armkroken til Lars, han legger en hånd
på låret mitt, og jeg merker at hele kroppen spenner seg.

Tør jeg dette? Jeg er utro i tankene, tør jeg og sette det ut i livet? Jeg gjengjelder og legger en hånd på låret hans. Lenge sitter vi bare slik og snakker om dype ting og følelser, han åpner seg og sier at han alltid har hatt følelser for meg, jeg ser på han med tårer i øynene og sier jeg har alltid likt deg å.

Han tørker bort tårene mine med hånden sin, han koser kinnet mitt og stryker meg over leppene mine, det er deilig jeg blir helt varm i kroppen. Jeg tar munnen min helt nær munnen hans, nå er det umulig og stoppe. Leppene våre møtes, han har tunga si langt inni munnen min, vi sitter og kliner lenge. Han hvisker "skal vi gå inn på rommet", jeg nikker og han leier meg inn på soverommet. Han setter seg på sengekanten, jeg står foran han...

han tar opp bukseknappen min, og drar ned buksa.

Nå står jeg der i trusa, han ber meg om og ta av meg genser og topp, jeg gjør som han sier, jeg har kommet til bh-en når han ber meg om å snu meg. Han åpner bh-en og puppene mine henger løst, jeg snur meg rundt mot han og holder hendene foran puppene mine. Han ber meg om og ta vekk hendene mine. Jeg gjør som han sier, og merker at nå er jeg klissvåt og kåt.

Der står jeg kun iført truse foran bestekompisen min. Han tar godt tak i puppen min og begynner og massere den, før han putter munnen sin over og suger og slikker, jeg mister nesten fotfeste der jeg står. Han beordrer meg ned på sengen, jeg ligger der og nyter, han begynner å kle av seg. Han er så deilig. Pikken blir synlig den er stor og hard, nå er det han som står, jeg tar tak i pikken og suger han lenge. Han kommer nesten, men han tar en pause drar hodet mitt vekk og tar på meg håndjern og bind foran øynene.

Jeg ligger der litt redd men mest kåt, alt av
følelser forsterkes og han biter forsiktig i nipplene mine.

Han snur meg rundt, drar av meg trusa og slår meg på rompa, først en gang, så to ganger. Jeg blir overasket over hvor godt det føles. Jeg står på alle fire med rompa mot Lars, han har slått seg ferdig og jeg kjenner noen fingre som kommer i nærheten av klitoris. Han begynner med sakte bevegelser før det går fortere og fortere, jeg merker at jeg snart kommer og det merker han også fordi han tar fingrene sine bort og dasker meg hardt på rompa. Så putter han pikken sin langt inni meg, jeg hyler og bråker det er deilig, og vi klarer ikke å holde ut lenge, før vi ender opp i en mega-orgasme.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: