Erotisk massasje | Kondomeriet

Erotisk massasje

«Jeg drypper olje over rumpa di så det renner ned på ballene dine og hånda mi. Jeg stryker sakte og lenge over ballene dine, mens jeg masserer innersida av lårene.»

Se for deg…. at du kommer til meg en tidlig fredagskveld, jeg åpner døra i sort blondeundertøy såvidt synlig under en gjennomsiktig, tynn, sort topp og et lite miniskjørt.. Du ser i blikket mitt allerede da at jeg vil ha deg.

Når du kommer inn på stua ser du at jeg har tatt for alle persienner og lagt en madrass på gulvet.. Du får beskjed om å kle av deg og legge deg ned. På magen.

Du ser handklær og olje ved siden av madrassen.. Ånei, ikke alt det griset nå.. tenker du. Jeg vet det, men orker ikke bry meg. Du må ikke tro jeg gjør dette for din skyld. Nei, jeg vil kjenne på deg - kjenne hele din kropp i mot mine hender, føle hver muskel, høre pusten din.. Jeg lover å ta akkurat passe hardt så det ikke kiler..

Du venter litt skeptisk på madrassen, mens du hører jeg kler av meg. Lurer på om du vet at fitta mi allerede er ganske fuktig av all planleggingen og ventingen? Jeg kan bare ane det, har ikke rørt meg selv en eneste liten gang hele denne uken… Eller jo, kanskje bare litt..? Jeg elsker jo å kjenne på fitta mi. Våt, glatt og varm.

Jeg setter meg mellom beina dine, og stryker deg varsomt på ryggen. Lange, seige bevegelser. Rolig musikk i bakgrunnen. Bruker god tid på hele ryggen din, stryker godt opp og ned på armene dine.. Oljer deg inn og kjenner på deg. Kjenner du hvor mye jeg elsker deg gjennom bevegelsene mine?

Kjenner du de nakne brystene mine på ryggen din?

Jeg legger meg ned og knar puppene skikkelig godt mot deg, du hører sikkert at jeg puster litt tyngre mens jeg bruker deg for å få en skikkelig, god puppemassasje.. Når jeg og brystene mine har fått nok, vil jeg kjenne på lårene dine..

Jeg tar mer olje, og stryker hvert bein sakte med lange, gode tak. Jeg konsentrerer meg godt om undersida av hver fot. Stryker og knar leggene, lårene - de utrolig sexye lårene dine.. Jeg vet du er en smule ukomfortabel med det, men jeg klarer ikke la vær…

Jeg MÅ kjenne godt på rumpa di også, så jeg bruker goood tid på den.. jeg lager sirkelbevegelser på hver rumpeball, knar godt og dypt og jeg tror du hører jeg stønner litt nå..

Jeg fører en hånd ned mellom skinkene dine, presser litt ekstra mot mellomkjøttet mellom anus og ballene før jeg tar et godt tak i ballene dine. Jeg drypper olje over rumpa di så det renner ned på ballene dine og hånda mi.

Jeg stryker sakte og lenge over ballene dine,
mens jeg masserer jeg innersida av lårene.

Nå kjenner jeg hvor våt jeg er, det drypper fittesaft ned langs lårene mine.. En god sjanse til å få kjenne de sterke lårene dine mellom beina mine.. Det har jeg alltid hatt lyst til.. Så jeg setter meg overskrevs på ett lår, bøyer meg ned over deg og kysser deg lett mens jeg presser musa mi ned på låret ditt..

Kan du kjenne hvor våt jeg er?

Jeg beveger meg frem og tilbake på låret ditt, nærmest bare sklir frem og tilbake mens jeg presser meg ned.. aaahhh.. Du er så sinnsykt sexy! Den beste, fineste, mest sensuelle mannen jeg vet om.. Jeg ber deg om å snu deg rundt, så du får litt variasjon i liggestillingen din. Du får ikke lov å røre meg, nå er det min tur.. Jeg er ikke helt ferdig, jeg vil kjenne hele deg.

Jeg kysser deg, vått og vilt..

Et langt og godt kyss som gir deg ilinger helt ned i tærne.. Jeg drypper olje på brystkassa di, og stryker den sakte utover skuldre, hals, nakke, armer. Brystene mine disser rett over deg og du klarer såvidt la vær å kjenne.. Jeg kjenner på de selv, så myke og gode.. rund og fin..

Hendene mine stryker på meg selv nå, mens jeg har satt meg overskrevs på deg, så du kjenner varmen fra fitta mi mot magen din.. Jeg tar sakte å masserer hvert bryst, med lukkede øyne… Kjenner du hvor godt jeg har det?

Jeg beveger meg nedover så pikken din såvidt får røre borti de hovne, våte kjønnsleppene mine.. Jeg bøyer meg ned, kysser deg igjen, akkurat så vått, vilt og heftig som våre kyss kan være. Så plutselig snur jeg meg, med rompa mot deg og jeg benytter sjansen til å gni meg litt ekstra mot pikken din… Den vil inn, men får ikke lov - enda.

Jeg aker meg opp, helt til du har musa mi rett ved munnen din og jeg ligger over hele deg.. jeg smaker på deg, tar det deilige pikkhodet inn i munnen min -og du klarer ikke la vær å stønne - du vil smake meg, men jeg er akkurat litt for langt unna til at du rekker meg. Istedenfor må du se på hånda min som sniker seg opp mellom beina mine…

Jeg gnir musa mi skikkelig godt nå,
fører en finger inn i rompa
mens jeg stønner dypt..

du vet jeg nærmer meg, har hørt de lydene før.. Jeg masserer kuken din med brystene samtidig som jeg ligger der å skrever over deg.. Du kjenner det iler i hele kroppen.. klarer du holde ut lengre?

jeg tar en analplugg i rompa mi, og vi begge to merker de velkjente rykningene mine.. åååhhh, jeg spruter over hele deg.. ikke helt meningen å komme over ansiktet ditt, men herregud! Det der var så godt! F!

Jeg klarer ikke mer.. Det renner fittesaft nedover deg, du får det i munnen, nedover halsen, på kinnene… Jeg merker såvidt at det rykker til i pikken, musklene dine trekker seg sammen og du kommer delvis i hånda, delvis i munnen min- mens jeg ligger der å skjelver av etterdønningene og forsvinner litt i min egen verden…

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: