Robs bursdag | Kondomeriet

Robs bursdag

«Også var det jo også litt spennende å ha Johanne med. Å sitte nær henne, naken, og sammen leke med pikken til en mann.»

«Gudfaren» er en bra film. En veldig bra film. Det skulle jeg først finne ut senere. Den kvelden fikk vi ikke med oss et eneste sekund av filmen. Filip og jeg hadde nemlig noe helt annet i tankene enn filmen på storskjermen.

«Eivind?» Filips stemme lød fjern. «Vil du ha en øl til?» Den mørkhårede sunnmøringen hadde reist seg og var på vei opp trappen til kjøkkenet. Jeg gløttet bort på bordet ved siden av meg og på de fire tomme halvlitere på den. Jeg skulle til å si nei, men den boblende, pirrende nervøsiteten stoppet meg. «Mhm», gryntet jeg, allerede halvfull.

Jeg kjente buksa stramme hardt over skrittet og var glad det ikke var jeg som måtte opp for å hente ølen. Rart, Filip hadde ikke sett brydd ut da han sto der i trappen. Kanskje det ikke var sant, det Thea hadde sagt, at han visste hvor hun og Johanne var i kveld. At konene deres var hos Rob, den sleske amerikaneren som jobbet sammen med venninnene på oljeriggen. At de…

Jeg kjente det rykket faretruende under glidelåsen på buksa og kvelte tanken raskt. Best å ikke måtte bortforklare en stor, våt flekk. Jeg flyttet i stedet øynene over til skjermen. En person fikk kroppen gjennomboret av kuler mens han satt i en svart bil. Jeg lurte på hvorfor. Filip kom gående ned trappa, bærende på en to pils. «Her».

Blikkene våre møttes et kort øyeblikk, før begge dro øynene til seg. Jo, han visste. Den forpinte opphisselsen, den var i øynene hans og. Vi ble sittende i stillhet med oppmerksomheten tilsynelatende vendt mot filmen. Nå var hovedpersonen et eller annet sted i Italia. Sicilia kanskje?

***

I en litt slitt sofa, nesten på den rakt motsatte kanten av byen, satt Rob med buksa på anklene. På kne foran han satt Thea og Johanne, med hver sin testikkel i munnen. Robs smil var bredt. «Oh, you are dirty girls, aren’t you?» Jentene smilte opp mot ham. «As dirty as you want us to be, birthday boy», malte Johanne og plantet et heftig og vått kyss på kukhodet. Amerikaneren stønnet og gliste. «Very dirty then».

Thea og Johanne var nakne der de knelte.

Bak dem hadde Rob plassert et gulvspeil, et av disse store stående glassflatene. Slik kunne han fritt beundre synet av de to kvinnene som sugde ham av. Når alt kom til alt syntes Thea egentlig at han var litt av en klysete dritt. Selvopptatt og innbilsk.

Når hun da allikevel sto der på kne i leiligheten, uten en tråd på kroppen og med tungen mot det knallharde kjønnsorganet hans, var det fordi hun visste at det ville drive Eivind til vanvidd. Og fordi hun innerst inne også måtte innrømme at Rob hadde noe ved seg, en selvsikker drittsekk-sjarm som gjorde det hele litt spennende. Også var det jo også litt spennende å ha Johanne med.

Å sitte nær henne, naken, og sammen leke med pikken til en mann.

En mann som hverken var mannen hennes eller Johanne's sin. Jentene slikket og kysset det stive lemmet med lidenskapelig innlevelse. Nå og da tok en av dem den inn i munnen, slik Johanne gjorde nå. Varsomt lukket hun leppene rundt pikken og sugde begjærlig på den.

Thea snudde seg og studerte speilbildet bak dem. Slik Johanne satt, bøyd over Robs skritt og med lemmet hans i munnen, kunne en se rett hjem. Så det var dette Rob så når de var travle med å suge pikken hans: fittene deres. Thea kjente hun rødmet. Ja, denne mannen visste virkelig å få mest mulig ut av en god deal. Skulle hun ødelegge for utsikten hans, sette seg annerledes? Nei. Da hun igjen bøyde seg fram og la leppene mot kukken hans var det med visshet om at han atter igjen kunne se fitta hennes. Han skulle få se det han ikke fikk smake.

Så kunne han fantasere om den,
runke mens han drømte om å knulle den.
Forgjeves.

Robs stønn ble med ett dypere. Thea kjente pikken hardne under tungen hennes og at Rob boret fingrene inn i håret hennes. «Aaah, you FUCKI..!!» En varm, tykk flod veltet ut av det oppsvulmede kukhodet og ut over tungene og leppene deres. Johannes øyne møtte Theas. Smilende utvekslet de et blunk mens de fortsatte å slikke og kysse.

Over dem kunne de høre Robs stemme, hes og øredøvende høy. Robs klimaks ebbet omsider ut i stillhet. I noen lange øyeblikk stod tiden stille, mens de tre personene i og på kanten sofaen hentet seg inn fra den store finalen. Thea kikket opp på Rob og så at han kikket tilbake ned på de med halvt lukkede øyne. Med ett kjent hun en hånd på kinnet.

Johanne bøyde seg frem og ga henne et dypt, klebrig kyss.

«Oh yeah!» Rob smilte, salig og arrogant. «How does it taste?» Som det alltid gjør, tenkte Thea. Salt og litt bittert. Menn har en fiks idé om at akkurat deres smaker himmelsk, og at damene, om de først smaker det, ikke kan få nok. Så fantastisk er det ikke. Men hun måtte innrømme at det hele var veldig frekt, smaken hun hadde på tungen av vin, Johanne’s tunge og annen manns sæd. Så hun svarte det han åpenbart ønsket å høre. «Mmmh.. Delicious!» sa hun og stakk en frekk tunge ut av munnen.

Robs smil ble enda bredere. Han lente seg frem og plantet en neve på hver av venninnenes bare bakender. «Mmmh.. Too bad I didn’t get to taste some of this». Thea så på ansiktsuttrykket til Rob hvordan han levende så for seg å kjøre kukken sin inn i henne bakfra, hvordan han skulle få verdens mest intense utløsning der inne, dypt inne i fitta hennes. «Mhm. Maybe sometime». Johanne fniste og bet seg i leppen. Ja, kanskje en annen gang.

Thea fikk se hva Eivind syntes om det hun hadde gjort i kveld. Hun tittet atter igjen tilbake på speilet og betraktet kvinnen som satt naken foran Rob. Det glinset seigt på leppene og kinnet hennes og på hånden hennes, som fortsatt hvilte rundt den halvstive pikken hans. Hun smilte mot skikkelsen på glassflaten. Ja, Eivind ville nok like dette.

Skrevet av Criow3re

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: