Den etterlengtede fantasien

«Jeg låser opp døren og står og venter i gangen som avtalt, plutselig åpner døren opp og de kommer inn. 3 menn.»

Om 2 timer kommer de, ingen vei tilbake nå. Jeg fikk beskjed om å ha på meg så lite klær som mulig. Lite, men sexy. Høye heler, strømper og et rødt korsett i latex er det jeg har på meg. Jeg er så spent og nervøs og skjelver så mye at jeg nesten ikke klarer å gjøre noe. Shit, skal jeg avlyse? Nei, jeg kan ikke det nå. Uansett, dette er drøm og fantasi jeg har hatt helt siden jeg kan huske.

15 minutter til de kommer. Jeg går rundt i rommet og prøver å puste normalt og ikke tenke for mye, jeg kjenner de jo, det er jo tross alt bare… Det ringer på, 10 minutter for tidlig? Det kan ikke være de, men det kan ikke være noen andre heller.

Jeg låser opp døren og står og venter i gangen som avtalt,
plutselig åpner døren opp og de kommer inn. 3 menn.

Han ene drar meg i håret sånn at jeg ikke har noe annet valg enn å følge etter, han legger meg opp på stuebordet, de binder meg fast. Jeg er så bundet at jeg nesten ikke klarer å røre en finger engang.

Vi har planlagt dette, så jeg vet hva som skal skje, jeg kan merke at de blir like tent som meg. Han ene river av meg korsettet, mens en annen begynner å bruke vibratoren på meg. Jeg er allerede så kåt og følsom at jeg ikke klarer å la være å stønne i det jeg kjenner vibratoren på klitten min. 

Jeg er bundet fast sånn at hodet mitt ligger utenfor stuebordet, så jeg må virkelig jobbe med å holde det oppe hvis jeg skal se hva som foregår.

Jeg kjenner plutselig noe lett stryke meg nedover magen, mot klitten, nedover lårene og opp igjen. En fjær. Den stryker meg opp mot halsen før jeg kjenner en hånd gli over halsen min og klemme lett til før han fører kuken sin forsiktig og langt inn i munnen min. Jeg elsker det, og stønner til enda en gang. Plutselig kjenner jeg kuken til den andre personen gli inn i fitta mi, mens han fortsatt bruker vibratoren på meg.

Ååå fy faen. Jeg er så kåt at jeg skjelver.

Det har ikke går så lang tid, men fy faen jeg kommer snart. Sakte og lette strøk med vibratoren. Ahhh. Den tredje personen masserer puppene mine. Han klemmer hardt på niplene mine, jeg skvetter til, hvordan kan det være så ubehagelig og så godt samtidig? Kuken til han som står foran meg glir fortere og fortere lenger og lenger inn.

Jeg kan kjenne gag-refleksene mine komme, men jeg har gjort det mange ganger og vet jeg liker det. Jeg kan kjenne han snart kommer, han også, kuken er stor og hard og jeg kan kjenne hvor mye han fyller munnen og halsen min.

Hendene hans glir forsiktig ned mot halsen min og han presser til, ikke over halsen min men på sidene sånn at jeg fortsatt får puste tross kuken hans langt ned i halsen min, men at jeg virkelig kjenner på at det er jeg som blir dominert.

Nå virker det som om alle tre plutselig setter opp farta, nå synes jeg kuken nesten glir for fort frem og tilbake ned i halsen. Jeg har jo ikke noe kontroll selv, men jeg er så nær på å komme selv og blir pult så hardt og deilig at jeg nesten ikke legger merke til det lenger.

Plutselig så setter han som beføler puppene mine seg over magen min, jeg kan kjenne han runke mens han beføler puppene mine. Jeg kan kjenne en varm væske på puppene mine, han kom.

Plutselig glir kuken enda lengre ned i halsen min, jeg trodde ikke det var mulig. Jeg sliter litt med å puste, men blir også tent av tanken på hvor mye den fyller halsen min. Ahhh, jeg klarer ikke holde ut lenger, vibratoren har lenge teasa meg opp og jeg kommer.

Jeg har skjelvet av kåthet så lenge nå
at jeg ikke klarer å holde meg noe mer.

Men ikke nok med det, jeg var så kåt at jeg kom enda en gang, rett etterpå. Denne orgasmen er enda hardere og jeg vrir meg så mye, at jeg kan kjenne det ene tauet løsne litt. Han som deepthroater meg kommer også, samtidig som meg denne gangen.

Han tar den ut, og jeg prøver å få igjen pusten mens jeg kjenner litt av sæden hans renner nedover ansiktet mitt. Han spytter på hånden sin og gnir det utover ansiktet mitt. Jeg prøver å bøye hodet mitt opp for å se på han som knuller meg, men de drar hodet mitt ned igjen. Jeg stønner.

Han puler meg hardere og hardere, raskere og raskere.

Jeg kan kjenne han bånner meg, skikkelig. Jeg begynner å stønne mer. De løsner tauet og han løfter meg opp, sånn at han tar meg stående. Han ser meg i øynene i det han kommer, og kaster meg ned på sofaen rett etterpå. Jeg skjelver og prøver å få igjen pusten, men før jeg rekker det har de alt kledd på seg og er i ferd med å gå ut i gangen.

De åpner utgangsdøra, og rett før den lokkes igjen så hører jeg «sees neste fredag!»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: