Du skal elske og ære...og..

"Hun lar håndkleet gli ned, og to flotte, store pupper og en deilig glattbarbert fitte kommer til syne."

Det er lørdags morgen, og jeg våkner av sola som sniker seg inn en åpning i gardinene på soverommet. Min kone gjennom atten år, har stått opp, jeg kan høre at hun er i dusjen. Jeg stryker meg over penis som er stiv, og jeg kjenner meg kåt. Vi ligger alltid nakne om natten, så ingen plagg klistrer seg til kroppen. Også mye enklere å snike seg til litt sengekos når verken truse eller pysj er i veien.

Pikken pulserer når jeg hører dusjen på badet blir slått av.

Jeg runker rolig og øker takten mens min kone kommer inn på soverommet. Koser du deg? spør hun. Ja, ligger her å venter på deg. Vi er alltid veldig åpne og ærlige til hverandre om onani, noe vi praktiserer både alene og ilag.

Hun kan finne på å sende meg melding og gjerne ett frekt bilde av at hun onanerer på toalett på jobb. Hun vet at jeg blir kåt av det.. Hun lar håndkleet gli ned, og to flotte, store pupper og en deilig glattbarbert fitte kommer til syne. Kroppen hennes er fortsatt like deilig, selv om vi begge er godt oppi førti åra.

Hun drar dynen min til side, kryper opp mellom bena mine
og tar tak i den stive pikken min.

"Nå tar jeg over" sier hun, mens hun gaper over den. Hun er ekspert på å suge..og har en fantastisk teknikk. Mens hun suger meg, bruker hun samtidig finger på seg selv. Det tar ikke lang tid før jeg nærmer meg orgasme. Hun stønner i takt med meg, og merker at jeg nærmer meg.

Hun øker tempoet, både på meg og seg selv. Hun ser kjapt opp på meg og sier, "bare kom", før hun like kjapt sluker pikken igjen. Jeg klarer ikke å holde igjen, og kommer med ladningen i munnen hennes. Hun pumper meg tom og svelger unna. Samtidig hører jeg at hun kommer.

Hun klemmer godt rundt pikken min og får ut siste dråpe,
mens hun selv rister og stønner i orgasme.

Nå ligger hun bare der nede, slikker meg ren og sirkulerer med tunga rundt pikkhodet, mens hun puster ut etter egen orgasme. Pikken pulserer i takt med bevegelsen på tunga hennes, og vil liksom ikke helt roe seg ned. Hun vet at hun pirrer meg...og elsker det. "Din tur til å slikke meg senere i dag" sier hun. "Gleder meg" svarer jeg. Finnes vel knapt noe bedre enn å slikke en deilig fitte til hun oppnår orgasme. En fantastisk start på en deilige helg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: