Møte med eksen

«Herregud kroppen hennes er like deilig som jeg husket…»

Det er en sen sommerkveld, etter noen pils med gutta er vi nå klare for en tur på byen. Vi setter oss i taxien, stemninga er god! Etterhvert ankommer vi byen, det er masse folk på hvert eneste utested. Vi ser rålekre damer over alt, så vi nyter utsikten. Vi finner til slutt et ledig bord, vi setter oss ned og får bestilt noe drikke. Servitøren var rålekker hun også sammen med mange av de andre damene.

Det er ekte «guttastemning» rundt bordet vårt så vi planlegger å få tak i noen fine damer å henge med. Vi ser en gjeng på fem damer som sitter litt for seg selv, to av de andre gutta ber dem på en drink ved bordet vårt. I det jeg ser de komme imot oss så igjenkjenner jeg hun ene blonde. «Shit det er eksen min» sier jeg til han som satt ved siden av meg..

Damene setter seg ned rundt oss og nyter sin drink. Jeg ser imot noen av de andre gutta og praten går lett. Plutselig kjenner jeg en hånd på mitt høyre lår og en lys stemme som sier «takk for sist». Jeg ser til siden, nå på min høyreside, der har eksen min satt seg ned. Jeg stammer frem: «jo, takk for sist». Blikkene våre møtes.

Jeg kjenner pulsen stiger. Vi hater hverandre egentlig men denne kvelden måtte vi da spille et skuespill ovenfor de andre. Timene gikk og flere glass ble det. Baren stenger. Vi forlater jentegjengen og takker for en fin kveld. I det jeg er på vei ut døra og inn i taxien på vei hjem så tar noen tak i armen min. Det var eksen.

«Du… skuespillet er ikke over ennå,
du blir med meg».

Taxien med gutta drar av sted, det er kun meg og henne igjen. Med alkoholen i blodet og ei rålekker dame foran meg, så tenkte ikke jeg lenger på at jeg egentlig hatet hun. Vi går mot hennes hjem. Vi kommer til blokka der henne bor, jeg har jo vært der mange ganger før. I det hun låser oss inn og vi begge er inne i hennes leilighet, så omfavner hun meg og river opp skjorten min i ren desperasjon.

Hun kysser meg på halsen og nedover brystet mens hun går nedover magen.

Hun knepper opp buksen min. Hun setter seg ned på kne og drar frem kuken min. Hun vet hvordan hun gir en blowjob. Jeg står inntil veggen i gangen hennes og nyter hvert støt hun tar. Jeg kjenner at jeg kommer, hun masserer ballene mine mens spruten kommer inn i munnen hennes. Hun sleiker i seg hver eneste dråpe. Jeg vet hun er god i senga så lysten på henne var tilstede fremdeles.

Hun drar meg inn på soverommet, drar av meg klærne som såvidt henger på. Hun dytter meg ned i senga, setter seg oppå meg og vi kliner intenst! Hun var fremdeles fullt påkledd. Jeg hører lyden av at hun åpner beltet og buksen sin. Jeg tar hendene mine på den veltrente rumpa hennes. Hendene mine glir inn under buksen. Rumpa var strammere enn det jeg husket. Det gjorde meg mer opphisset og klar for å få av henne buksen. Jeg drar den nedover beina hennes. Den harde kuken min treffer g-strengen hennes, ventende på å tre inn i hennes deilige vagina.

Hun pirrer meg lengre og lengre..

G-strengen sklir endelig av og hun sprer beina sine over kuken min. Hun gjør myke og rolige bevegelser imens hun på en sensuell måte kler av seg toppen hun fremdeles har på overkroppen. Under den har hun en svart blonde-bh og puppene hennes fyller den utmerket!

Hun kysser meg vilt mens bevegelsene i hoftene hennes går raskere. Alle konfliktene vi hadde når det ble slutt er nå glemt, for nå er det den deilige kroppen hennes det dreier seg om. I ren desperasjon mens hun rir meg så stønner hun bare høyere og høyere. Jeg får endelig tak på ryggen hennes til å kunne kneppe opp bhen hennes. Puppene er fri og jeg kjenner orgasmen nærmer seg i det jeg omfavner brystene hennes.

Like før jeg kommer så stopper hun opp. Hun hopper av meg og snur seg rundt til 69-stilling. Hun suger meg, jeg får tungen på vaginaen hennes og vi begge brøler ut i en intens orgie. Herregud eksen var like deilig som jeg husket. Vi sovnet begge to til slutt. Dagen etter angret hun og kastet meg ut. Konfliktene mellom oss var der igjen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: