Ekte gjensynsglede med nabokona

«Hanne var direkte og spurte om jeg fremdeles drømte om å spionere på henne når hun solte seg eller var i dusjen.»

Det er ikke alle som er like heldige som meg - det var litt sånn hell i uhell at vi ble godt kjent...

Neimen så stor du har blitt da! Hanne strålte og klemte meg på deilig vis - med hele kroppen. De deilige puppene og kroppsvarmen gjorde at pulsen steg umiddelbart. Kom innom å få deg noe kaldt å drikke, det må til i denne deilige varmen, sa hun. Ja jeg stikker innom før vi skal på byen, sa jeg og gledet meg allerede.

Jeg klarte ikke å la være å se etter henne idet hun gikk opp trappene og inn døren. Synet av henne i sommerkjole var like godt nå som i mine drømmer fra før studietiden. Jeg hadde litt hage- & malejobber hos henne og det gav mange gleder og litt penger. Hun er lege og rimelig travel - og ja en hel del eldre enn meg. Hun har en datter som studerer i utlandet og da er det lave skuldre.

Hei Hanne, ropte jeg og gikk inn. Jeg er her ute fikk jeg til svar og gikk ut i bakhagen. Hun kom mot meg og ny deilig runde klemming, nå kjente jeg at det banket og jeg holdt henne tett inntil og sa at hun er verdens deiligste drømmedame! Vi lo begge to og visste at det ble mer enn klemming!

Hun skjenket meg et glass hvitvin og vi satte oss i sofaen, Hanne var direkte og spurte om jeg fremdeles drømte om å spionere på henne når hun solte seg eller var i dusjen. Jeg måtte innrømme at når det kom mest, var når jeg drømte om når hun tok meg på fersken den første gangen da jeg var såvidt 18. Den gang hun lå å solte seg og jeg holdt på i hagen med plen & busk-klipping...

Hagen er skjermet for innsyn og jeg nøt synet av henne
som lå på magen og solte seg med en deilig liten bikini.

Hanne ba meg smøre henne på ryggen og jeg gjorde selvfølgelig det med den største glede. Hun løsnet stroppen på toppen og strakk ut armene litt. Jeg var litt klønete og sprutet litt mye solkrem på henne og vi lo litt av det og hun ba meg smøre beina i tillegg. Det var første gang jeg fikk kjenne på en varm og deilig kvinnekropp og pikken banket i shortsen så det gjorde vondt!

Hanne spredte beina litt og smurte litt i kanten av bikinien og da kunne jeg se mer av den deilige rumpa! Jeg klarte nok ikke helt å skjule bulen, men fortsatte med klippingen av hekken. Jeg kunne se Hanne gjennom buskene og prøvde å se på henne i skjul. Hun snudde seg uten bikini toppen og smurte inn brystene! Da var det like før jeg kom bare av synet!

Hun brukte god tid og lot solen varme seg og jeg kunne se at den grå bikinitrusen var mørkere av svette. Hun samlet ting for å gå inn, men struttet den deiligste rumpen i verden mot meg lenge nok til at jeg var lost... Hanne gikk inn og jeg fulgte etter noen minutter etter henne, opp til badet i andre etasje og der var døren litt åpen.

Dusjen ble skrudd på
og jeg kunne se at hun nå var deilig naken!

Jeg var hypnotisert av synet og klarte ikke å dempe et nys skikkelig. Hanne kom direkte ut av dusjen og sa kom her! Hun så først litt sint ut - din lille gris! Driver du å spionerer på meg og står der med en hard kuk? Kom her, sa hun og dro meg inn på badet - sett deg her, sa hun og ledet meg ned på toalettet.

Sinnet gikk over til et smil, eller mer et glis og da var det hun sa dette blir vår hemmelighet. Få av deg shortsen og gå i dusjen, kommandere hun! Hanne ble med inn i dusjen og stod bak meg og såpet meg inn - kuken rørte hun nesten ikke, den stod i stram giv akt og var nesten blå!

Hanne skrudde av vannet og holdt meg i pikken og ledet meg ut på gulvet. Jeg ser at du liker å se meg naken, er det puppene eller rumpa du liker best, spurte hun og snudde seg rundt. Eller er det fitta mi du drømmer om.. Jeg fikk ikke sagt annet og stotret frem alt.. du er perfekt.

Hun satte seg på kne og kysset pikkhodet. Du trenger litt hjelp, sa hun og sugde litt på den. Legg deg ned, sa hun og jeg adlød umiddelbart. Hun bøyde seg ned med fitte og rumpe mot meg.. jeg tror dette er rett medisin. Jeg holdt hendene på rumpa og hun skjøt rygg så fitta var åpen, våt og deilig.

Slikk meg, stønnet hun, slikk..

Jeg var ikke sen å be og hun styrte opp og ned for å hjelpe til. Hun sugde meg helt på tuppen og jeg var veldig nær ved å sende spruten av gårde. Hun må ha merket det og fingret seg selv når min tunge jobbet frenetisk bakfra. Reis deg opp, kommanderte hun og jeg kom meg på beina.

- Jeg vil at du skal sprute på rumpa mi!

Hanne stod nå på alle fire og en hånd fingret så det plasket i fitta! Jeg stilte meg bak henne og hun styrte kuken mot fitteåpningen litt før hun lot den skli oppover rumpa! Jeg stønnet og peste og kom i lange stråler utover rumpen til Hanne! Det var full tømming og jeg så stjerner før siste sprut gikk ut! Hun fingret seg selv fremdeles og med den andre hånden styrte hun kuken mot rumpen og hikstet og kom så det sprutet fra fitta!

Herlig drøm vi har der, sa hun, det var jo litt hell i uhell at du nøs da! Kom så går vi og tar en dusj sa hun, jeg fulgte gladelig etter og så var vi igang igjen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: