Spion i dusjen

"Hun løsnet dusjhodet og lot strålen jobbe for seg. Hun stønnet lavt, men jeg hørte at det gjorde godt. Der stod jeg med knallhard pikk og drømte meg inn".

Noen drømmer om å kikke på i smug – jeg gjorde det og fikk som fortjent. Sommertid er alltid godt for kåte drømmer – hud, varme og lekne blikk. Søsteren til min kone ble skilt og trengte husrom noen uker. Det passet jo greit at studentene som leide hadde flyttet ut for sommeren. Jeg hadde planer om å pusse opp badet nede og var såvidt i gang nå.

Lene kom med pikkpakket sitt – vel, uten pikk da. "Du får bruke dusjen hos oss inntil badet er klart", sa vi, og Lene var glad for gjestfriheten. Jeg hadde tatt fri én uke for å fikse opp, og Lene sa at hun kunne være med om det var noe jeg trengte hjelp til. "Hva som helst", sa hun og gliste. Fruen var på jobbreise, og da var det oss to da.

Lene er et par år eldre, men er sprek og deilig. Lene hjalp meg å rydde etter studentene, og det ble store smil og latter når vi fant en flaske glidemiddel i en skuff. "Ja, ja, det har gått for seg her", sa hun. "Herlig å være kåt student". Vi gliste godt – jeg kjente at blikket hennes var liiitt frekkere og klemte henne inntil meg. Hun klemte tilbake og sa at det måtte jeg bare gjøre mer av.

"Jeg er svett og må låne dusjen", sa hun. Jeg så etter henne da hun gikk opp trappen – den deilige rumpa sa "kom, kom". Jeg klarte ikke å jobbe lenge før djevelen på skulderen sa "gå opp".

Lene hadde ikke lukket døren helt, og jeg hørte at dusjen ble skrudd på. I dørsprekken kunne jeg se at klær ble tatt av og en naken kropp viste seg litt. Lene gikk inn i dusjen, og jeg kunne se henne via speilet på veggen...
Jeg så at den deilige rumpen fikk såpe og at det rant nedover. Hun løsnet dusjhodet og lot strålen jobbe for seg. Hun stønnet lavt, men jeg hørte at det gjorde godt. Der stod jeg med knallhard pikk og drømte meg inn.

Ingen var hjemme – ingen ville vite, tenkte jeg. Hun stønnet tydeligere nå. Vannstrålen vekslet, speilet var duggete, og jeg kunne ikke se mye, men det var lett å forstille seg mer. Lene stønnet. "Kom inn... Jeg vet du er der... Kom nå". Hun fortsatte å massere seg selv med én hånd og dusjen i den andre. "Ta ut kuken. Få se".

Jeg dro av shortsen og kuken vippet tungt. "Kom her", sa hun og dro meg inn i dusjen. Hun dusjet meg, og vi stod der sammen. Hun runket meg rolig og sa at ingen trenger å vite noe. Lene gikk ned på kne og sugde meg. Jeg skrudde av dusjen og nøt synet. "Vent", sa jeg. "Du må holde igjen, så jeg ikke kommer". Hun slapp kuken med et smask og stilte seg ertende foran meg på alle fire. Hun var en drøm – her var jeg fersket, og vi hadde nok samme tanke.

Jeg satte kuken mot de våte fitteleppene, og hun gynget seg innover – det var et syn for guder! Fitta lagde deilige lyder, og Lene stønnet "ja, mjnnaaaa", samtidig som hun masserte seg selv. Jeg peste og jobbet hard for å ikke komme, men når hun lekte med ballene mine i tillegg var det slutt. Jeg trakk ut pikken, og spruten stod utover skinkene hennes! Hun smurte sæd utover og snudde seg for å suge ut de siste dråpene. "Å, så godt at du spionerte på meg. Da kan jeg jo spionere på deg".