Vente til freddan

«Hånden hans beveger seg ned mot skrittet hennes, og ting går ikke fort nok for henne. Hun er så kåt at hun skjelver. – Kom! Soverommet!»

Det var sommer på kalenderen og nå var jammen solen og temperaturen på vei også. Else stod ute i et av blomsterbedene og nøt dagen. Det hadde regnet i to uker, men nå var skydekket i ferd med å lette og Eli-Kari hadde snakket om 25-30 grader de nærmeste dagene.

Else var 53 og enke. Hennes mann døde av kreft for 3 år siden, og var 15 år eldre enn henne. Hun bodde fremdeles i huset deres, og nå hadde hun «fri» i en måned. Mannens to søstre med ektemenn, som bodde i de to nabohusene, hadde reist på pensjonisttur til Frankrike og Spania. Else hadde lovet å se til hus, hage og katter i denne tiden.

Hun hadde også valgt å ta seg «fri» fra jobb på ubestemt tid etter mannens bortgang, men var på vei til å gå lei av å ikke gjøre noe for samfunnet. Da hun tenkte på dette, stoppet det en trailer nede på busstoppet. Hun hadde sett den der i går også, gjennom regnvåte vinduer. Busstoppet var «aldri» i bruk, for det var bare de tre husene i nærheten. Bygda var 5-600 meter borte. Men det var jo Europavei, så det var en del trafikk.

Ut av traileren kom en ung mann, gikk over veien og opp mot henne. Han hadde t-skjorte og arbeidsbukse på, og så faktisk ganske barsk ut. Men sikkert 20 år yngre enn henne. – Hei, ropte han! – Jeg heter Petter! Det var passende å stoppe her i lunchpausen min. Men jeg skulle gjerne vært på do, så jeg lurte på om det var mulig å få låne toalettet i ett av husene her? – Hei, svarte Else! –Selvfølgelig! Bli med meg, du, sa hun og smilte. – Jeg heter forresten Else. – Else? Det het min mormor også, sa Petter. – Hun var en flott dame, tipper det ligger til navnet det!? – Å, takk for det, sa Else. Hun viste han inn i gangen i huset sitt. – Første dør til høyre.

Else kjente at hun ble litt varm i kroppen. Både fordi det nærmet seg 20 grader, fordi hun hadde luket i bedene OG fordi denne Petter plutselig dukket opp, og var så høflig og barsk. Minuttene gikk, og det var tydelig at han måtte «skikkelig» på do. Else stod og ventet litt, gikk inn i stuen, gikk på kjøkkenet, lurte på om hun skulle lage kaffi, gikk egentlig mest rundt seg selv. For hun var jo ikke vant til å ha en fremmed mann så nær seg. Så, etter 15 minutter, kom Petter ut. Og beklaget seg over å ha trengt seg på, og at han nok hadde spist noe han hadde reagert på.

Idet hun skulle til å spørre om han ville ha en kopp kaffi, sa han: – Nei, nå er lunchen min over, så da må jeg videre. Tusen takk for lånet av doen. Og ha en finfin dag! Han gav henne en rask klem, og løp ned til traileren. Og startet opp. Og forsvant.

Igjen stod Else. Med en følelse i kroppen hun ikke hadde kjent på mange, mange år.
Hun var kåt!

– Nei, dette må jeg riste av meg, tenkte hun. – Jeg kan jo ikke bli sånn bare fordi en fremmed gutt må akutt på do, og spurte om lov til å låne doen min…Resten av dagen gikk hun i en slags transe, og fikk en enorm energi. Hun hadde ikke fått gjort så mye i hagen på én dag, siden lenge før mannen døde. Denne Petter hadde gitt henne tanker og drømmer som hun hadde glemt fantes. Dagen etter, onsdag, var det over 20 grader helt fra morgenen av. Else var varm i kroppen i dag også. På grunn av Petter. Kom han igjen i dag? Ville han ta lunchpause på busstoppet «hennes»? Hun håpet…

Hun kledde på seg en kort tettsittende tights og en topp som viste mye hud, og stod i bedet nærmest veien, med rumpen i været når klokken nærmet seg 11. Og der kom han… Else jublet inni seg. Idet han stoppet vogntoget, svingte en varebil opp veien til de tre husene. Pettersen & Sønner, tømrermester, stod det på siden. Ut kom en svett kar i 60-årene… – Else Hagen? – Ja… – Din svoger Arne ba oss snakke med deg, for å vise oss uthuset hans, som vi skal bytte taket på. – Okei….? Javel….!?

Hun registrerte at Petter kom ut av førerhuset, vinket til henne og satte seg i solen bak traileren. I bar overkropp. – Svarte! tenkte hun da hun slukøret ruslet opp til det øverste huset, med gamle Pettersen og de to ustelte sønnene hans gående bak og studere hennes stramme ende…

Torsdag var det også varmt fra morgenen, og hun håpet tømreren holdt seg langt vekke. Hun var anspent og ukonsentrert, og hadde på seg de samme klærne. I dag laget hun en kanne kaffi, og stod klar i oppkjørselen da Petter kom presis kl. 11. Men… i dag hadde han med seg sidemann. Else hilste, og prøvde å skjule skuffelsen, hun tilbød selvsagt kaffi til begge. Hun hørte Espen, som kollegaen het, si noe slikt som «wow, du hadde helt rett, dama var jo rålekker.» Hun stod et par minutter og småpratet, gav gutta påfyll med kaffi, og ruslet oppover igjen. I morgen! tenkte hun. Da…!

Fredagen kom. Solen skinte. Det var 25 grader kl. 10. Else mente at Petter hadde sagt at han kun skulle ha denne kjøringen denne uken. Hun belaget seg egentlig mest på at det SKULLE komme noe i veien… Hun gikk inn på kjøkkenet for å sette på kaffi kl 1030, om ikke annet til seg selv. Og i dag ble det Baileys også. Uansett! 10.45 ringte det på døren. Else ble litt paff, og gikk for å åpne. Med en liter Baileys i hånden.

– Det var jo litt av en velkomst! Der stod Petter og smilte… – Eh… Jeg… Det var ikke… Jeg skulle… Else stammet som en nervøs «fjortis». – Jeg ville takke deg for den gode servicen jeg har fått denne uken, sa Petter. – Det var jo ikke rare greiene, sa Else. – Det er jo ikke hvem som helst på bygden som ville slippe inn en skitten og do-trengt arbeidsmann… – Jeg så jo at du var grei, prøvde Else seg på.

– Og jeg så at du var sexy, sa Petter.

– Sexy? Jeg? Gamle damen? – Gammel? Sikkert ikke MYE eldre enn meg? -Hva er du da? 35? – Jeg er 44, sa Petter. – Og det er vel omtrent som deg det? – Takk for det, men jeg er nok 53. – Wow, du er jo bare supersexy for alderen. Petter sparte ikke på noe. – Vel, skal vi smake på varene eller? – Du kan jo ikke smake alkohol du, vel….? Spør Else. Petter smiler. – Jeg kjørte en ekstra runde på overtid i går, så jeg er ferdig for helgen nå. Så hvis du vil ha hjelp til Baileysen, så kan jeg nok bidra…

Else ble så glad og paff at hun gikk bort og kysset Petter. Et sånt «jeg er glad»-kyss, smell-kyss på munnen. Petter smilte og hjalp henne å bære ut kaffikanne og kopper. Han tok av seg på overkroppen og kikket litt ut i hagen. Else kom ut med Baileys og glass. Hun hadde også tatt av toppen sin, og Petter syns hun var enda mer sexy i bare bikini. Hun serverte og satte seg på motsatt side av bordet enn Petter hadde satt seg.

Han reiste seg, og gikk rundt til henne, satt seg ned og la armen rundt henne. – Jeg har lyst på deg, hvisket han i øret hennes. – Har du virkelig det? spurte hun. – Klart det Else. Er du klar for noe sånt da? Petter så litt usikker ut. – Jeg har ikke følt en sånn kåthet på mange år, svarte Else ærlig. – Ja, men er du klar? Jeg vet du er enke. – Ja…, jeg tror det? Else trakk litt på det.

Nå var det ikke en vag drøm lenger,
nå var det faktisk opp til henne.
Hun skjønte at Petter var klar.

Petter tok henne på låret og så på henne. Hun kjente varmen fra hånden hans. Hun merket også at han lente seg mot henne. Da hun snudde seg mot han, var han bare 5-10 cm fra henne. Hun lukket øynene og tenkte at dette MÅ jeg bare la skje…

Han kysset henne. Forsiktig. Ømt. Vått.
Bet henne forsiktig i leppen. Brukte tungen mot leppene hennes.
Møtte så hennes tunge.

De fortsatte en stund. Med lukkede øyne. Else nøt det. Og Petter nøt det. – Nei, vi glemmer å drikke. kaffin blir kald og Baileysen blir varm. Else bryter av kyssingen. De tar en slurk hver. Og en til. Baileysen blir tømt kjapt. Og en ny blir servert. Og drukket. Og enda en. – Du har ikke en øl, vel? Petter syns kaffi blir for varmt og Baileys for søtt nå. – Jo, det har jeg… Else går inn for å hente. Petter følger etter. Han har klart å skjule ståpikken sin, men nå bryr han seg ikke lenger. Han vil ha denne deilige damen. Nå! Hun merker at han kommer etter, men later som ingenting. Står på kjøkkenet, ved kjøleskapet, da han kommer bak henne og trekker i tråden i bikinien. Hun kjenner hendene hans kommer frem under armene hennes og tar tak i brystene hennes… – Oh, så det kribler i kroppen, føler hun.

Han kjenner vortene hennes stivner momentant, akkurat som pikken hans. Han kysser henne ømt i halsgropen, og hun stønner høyt. Hånden hans beveger seg ned mot skrittet hennes, og ting går ikke fort nok for henne. Hun er så kåt at hun skjelver. Else setter fra seg de to ølene på benken, og tar Petter i hånden.

– Kom! Soverommet!
Han følger etter, trekker av henne bikinitrusen og legger henne på rygg i sengen.

–Sprik! kommanderer han. – Jeg vil smake på fitta di! – Åh ja! Jeg er SÅ kåt, svarer Else. Han nesten stuper ned mellom beina hennes, skiller fitteleppene med fingrene, ser fittesaftene renne ut av sprekken, stikker frem tungen og smaker. Og slikker. Og putter tungen så langt inn i fitta han kommer. – Åh, så deilig. Else stønner. – Ja, du smaker vidunderlig, svarer Petter.

Han beveger seg opp mot klitoris og Else stønner mer og mer. Han merker hvordan hun nyter det. Hun har ikke opplevd noe sånt på sikkert 15 år, og gir seg bare helt hen… – Slikk meg! Ikke slutt! Fortsett! Det er så deilig! Jeg eeeelsker det! Mer, mer, mer, åh, åh, åh, ja, ja, åh, jaaaaaaååååååå. Else rister i orgasme. Hun skriker av nytelse. Det er det beste hun har kjent noensinne. Denne deilige fremmede mannen har gitt henne den beste orgasmen hun har kjent…

Hun bruker flere minutter på å «komme seg». Petter har lagt seg ved siden av henne. Holder en arm rundt henne og lar henne få pusten tilbake. – Dette trengte du, smiler han til henne. – Ja, definitivt! svarer hun. – Men nå er det din tur å nyte! Hun bøyer seg over han. Gir han et kjapt kyss på munnen. Og tar tak i pikken hans, som vokser umiddelbart. – Jeg fikk ikke med meg at du kledde av deg engang, smiler Else.

Det var deilig å kjenne på en stiv pikk etter så mange år.
Og ikke minst å smake på den.

Hun gapet over Petters pikk, og kjente den vokste enda mer inni munnen hennes. Petter stønnet. Hun tok tak i skaftet og runket han, samtidig som hun brukte tungespissen mot pikkhodet. Hun merket at Petter pustet tyngre, og det var tydeligvis deilig for han. – Sett deg på meg! sa Petter plutselig. – Hva? – Ri meg! Hun hadde tenkt å suge til han sprutet, men likte forslaget hans svært godt. Så hun gjorde som han befalte. Satte seg over han, lot pikkhodet treffe fittesprekken og hun skled rett nedpå. Hun var så våt og kåt at hele den stive pikken hans kom helt inn i henne.

Hun begynte å ri han. Først rolig,
men etter hvert fortere og fortere. Det var så deilig.

Det murret inni fitta hennes og hun kjente det bygget seg opp i henne igjen. – Jeg tror jeg kommer igjen, stønnet hun. – Jeg også. Fortsett! Ri meg! – Ja, jeg vil ha spruten din inn i meg! – Åh, ja. Du skal få den. Jeg kommer snart. – Jeg ogsååååå – Jaaaaaa!

De skrek om hverandre da underlivet hennes knep seg rundt pikken hans og melket han for sæd. Han sendte hele satsen langt inn i fitta hennes. – Åååååh, så deeeeiliiiig! skrek han. Hun lå som et slakt oppå han. Kjente fremdeles pikken inni seg. Hun var helt utslitt. Veltet seg av han. Smilte. Petter smilte tilbake. – Fy faen, så deilig du er! utbrøt han. – Takk for det, og i like måte! Dette er det beste jeg har kjent noensinne! skrøt hun. – Så bra!

Vet du hva jeg vil nå? – Nei? Else var spent. – En ny kald øl fra kjøleskapet! – Jeg er med… Helgen ble fylt av to kåte kroppers sult etter hverandre.

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: