Kikkeren ved solstolen

«Nå hadde jeg fullt innsyn til en fantastisk dame som koste seg etter alle kunstens regler. Nå brydde jeg meg ikke om hun visste om jeg var der eller ei.»

Omsider skulle jeg bli student. Jeg hadde gledet meg i månedsvis. Jeg skulle flytte fra den lille bygden jeg kom fra og inn til storbyen. Bergen er jo ikke en metropol, men for en fyr fra en liten bygd var det mer enn stort nok.

Jeg hadde kommet i kontakt med en utleier over internettet, så alt skulle være i orden. Jeg hadde aldri vært der før eller møtt hun jeg skulle leie hos. I tillegg til å begynne å studere var det å skulle bo alene et stort vendepunkt for en 20-åring. Hvordan kom medstudentene mine til å motta meg? Hvordan ville studiet bli? Skulle jeg bo i et lite kjellerhull? Tankene var mange. Bekymringene var mange.

«Hei! Bård heter jeg. Jeg snakket med deg på telefonen» stutrer jeg fram. Jeg ble litt satt ut av at hun jeg skulle leie hos var såpass ung. Jeg hadde liksom forventet meg en vesentlig eldre dame, men navnet Marta har nok forvirret meg. Marta viste seg å være en nyutdannet lærer som akkurat hadde arvet en liten bygård.

«Jeg vet at vi avtalte at du skulle leie den leiligheten i kjelleren, men jeg tror at du egentlig vil like den i andre etasje bedre, så kan jeg bo nede. Jeg foretrekket å ha uteområdet for meg selv». Oppgradering fra kjellerleiligheten var jo ikke å forakte. «Selvsagt, Marta. Det går helt fint».

Hun hadde et ganske fengslende blikk, et penetrerende blikk, der du fikk følelsen av at hun hørte hva du tenkte. Jeg ville ikke helt at hun skulle vite tankene mine. Jeg kom meg sakte, men sikkert til rette. For en bygdegutt hadde ikke dameutvalget vært det helt store. Jomfrudommen hadde akkurat sprukket og kåtheten var som regel alltid til stede. Når jeg kom til bunnen i sekken med dynen, så jeg fleshligheten min ligge der. Det var lenge siden den hadde vært i bruk, men bare ved synet av den kjente jeg at det bruste litt i kroppen.

Marta hadde som regel litt musikk på når hun var hjemme. Når jeg satt i sofaen min, satt jeg ofte å tenkte på hva hun gjorde der nede, helt alene. Danset hun? Trente hun? Hadde hun kjæreste? Fra stueglasset mitt kunne jeg se ned i bakgården hvor Marta hadde en liten platting. Det var forståelig at hun ville ha denne plassen for seg selv, for når solen var framme hadde hun ypperlige solforhold. Det virket som om at det heller ikke var noe innsyn, for resten av leilighetene hadde ikke vinduer vendt mot plattingen. Sett vekk ifra stueglasset mitt da.

Jeg hadde rett og slett ikke lagt merke til hvor pen Marta var. Merkelig egentlig, for hun var ganske lekker. Dette fengslende blikket var nok til å kunne sjarmere og sette tankene i kok hos meg, men jeg mistenkte at hun hadde jevnlige besøk av andre menn. I helgene kom hun ofte hjem sent på kvelden, gjerne med en ny mann på armen. Noen ganger hadde de sittet ute i bakgården og drukket vin.

Hun kunne ikke være mer enn et par år eldre enn meg. Det viste seg at hun spilte håndball. «Ja, på et tidspunkt var jeg ganske god. Men jeg kom dessverre ikke helt opp på landslagsnivå». Vi møttes i trappeoppgangen, men jeg fikk ikke med meg noe som helst. Jeg bare så på de fyldige leppene som bevegede seg sakte opp og ned.

Hvordan ville det være å smake på de leppene?
Hvordan ville det være å kjenne de rundt kuken min? var alt jeg tenkte.

«Det kommer vel til å bli bra, tror du ikke det, Bård?». «Høh, hva?» svarte jeg forfjamset. Hun kom med et lett smil. Hun skjønte nok at jeg hadde sonet fullstendig ut. Igjen føltes det som om at hun kunne se hva jeg tenkte. Jeg kjente jeg ble småhard bare ved tanken. «Jeg sa, nå skal de bli litt fint vær framover, det blir vel bra?» sa hun sakte. «Åja, hehe. Ja, det blir bra». Hun hadde tidligere solt seg på den lille plattingen nedenfor. Kanskje skulle hun gjøre det nå også? Visste hun at jeg var litt betatt av henne? Det var nesten som om at hun koste seg med å gjøre meg litt ukomfortabel.

Solen stekte inn i stuen om morningen. De baggy klærne hun normalt brukte til vanlig hadde skjult alt som var under. For det var litt av en kropp som kom ut på plattingen denne formiddagen. Hun hadde tatt på seg en svart bikinitopp som innkapslet to velformede bryster. De så ut som om at de hadde passet perfekt inn i en hånd, min hånd. Det var noe med måten de bare sto der, som to majesteter. Hvordan kunne jeg ha unngått å sett dette? Ja, hun gikk som regel i litt baggy klær, men en sånn sexy kropp er vanskelig å holde skjult.

Hun fant frem solkrem og begynte å smøre seg inn på føttene. Hun var allerede ganske solbrun, med lite solskille. Hun gjorde tydeligvis dette mye. Hun satt på enden av den sorte solstolen i strøk seg oppover leggene. For et syn.

Det var nesten som hun kjærtegnet bena sine.
Lange sensuelle bevegelser.

Jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke være så synlig, men samtidig ville jeg få med meg hvert sekund av denne skjønnheten. Hun lente seg litt bakover for å smøre inn magen. Det var nesten som hun poserte for meg, uten å vite at jeg var der. Hun dro trusekanten litt nedover for å komme skikkelig til med solkremen. Det var kanskje fire-fem meter mellom oss, der jeg nå fikk se at hun sannsynligvis var helt glattbarbert der nede. Akkurat i trusekanten var hun også ganske solbrun som fikk meg til å tenke på om hun ofte solte seg naken. Det gikk et lite kil nedover ryggraden og helt fram til ballene og kuken min.

Det var tydelig at hun både hadde vært og holdt seg i god form. Hun reiste seg for å smøre inn rumpen. To spretne, solbrune rumpeballer kom til syne bare skilt av en svart truse som gled sømløst fra korsryggen og inn i rumpesprekken. Hun brukte lang tid på å smøre inn de øvre delen av lårene og rumpeballene. Jeg kunne ikke helt se, men jeg mistenkte at det var og andre ting som gjorde at dette tok litt lenger tid. Hun vrei seg litt rundt for å smøre brystregionen.

Hun sto i en sånn vinkel at hele profilen hennes kom perfekt til sin rett. De velformede brystene struttet, de gled sømlyst nedover magen og avsluttet med to rumpeballer som gav henne en fantastisk figur før de gled ned i to lange, glinsende ben. Hun tok litt solkrem på hånden og førte den innunder bikinien for å smøre brystene sine. Hva skulle jeg ikke gjort for å være den hånden der nå?

Var Marta litt kåt der hun sto?

For å være et område dekket for sollys, brukte hun usedvanlig mye tid på å smøre de. Lange sirkulære bevegelser sentrert rundt brystvorten. Hun avsluttet med å smøre seg oppover halsen. Jeg hadde for lengst glemt at hun kunne se meg. Jeg hadde for lengst glemt hva jeg gjorde på, for brått sto jeg i bare bokseren. Jeg kjente at jeg var kåt. Jeg kjente at jeg var hard. Så hard. Jeg så ned på den røde bokseren min at det hadde kommet en ganske stor våt flekk som ikke var til å ta feil av.

Jeg lot en hånd stryke kuken min utenpå bokseren.
Deilige ilinger suste rundt i underlivet.

Når jeg løftet blikket igjen, hadde Marta justert litt på solstolen slik at hun lå der på rygg vendt mer mot meg. Solen traff litt fra siden og lagde spennende skygger på bakken. Solbriller på. Kunne hun se meg? Hun hadde vel aldri ligget slik viss hun kunne se meg? Jeg rygget rolig tilbake for å se om det ble noe endring. Samtidig ville jeg ikke gå glipp av et sekund av henne. Jeg var ganske fornøyd med utseende mitt selv. Relativt godt trent, ikke som Marta var, men ganske akseptabelt.

Jeg visste at når bokseren falt i gulvet ville en fet, pulserende kuk komme til syne. De få damene jeg hadde vært med, hadde fortalt at jeg fylte dem til randen. Når jeg sammenlignet meg med diverse pornofilmer så jeg at både lengden og tykkelsen var lik. Jeg kjente jeg var våt ytterst på kuken nå, nesten dryppende våt.

Turte jeg å ta steget fram igjen?
Hva ville skje hvis hun så meg?

Akkurat nå føltes det som om at det var mer å tape på å ikke ta inn denne sexy damen. Jeg måtte ta sjansen. Marta hadde lagt seg over på magen. Hun hadde løsnet på bikinistroppen og trusestroppen. Nå lå hun der med den nysmurte rumpen rett imot meg. Fine konturer dannet seg fra leggen og helt oppover ryggen. Små svetteperler piplet langs ryggen. Noen små perler så ut til å renne ned mot rumpehullet og ned mot det jeg ikke så, men sikkert en aldeles nydelig fitte.

Nå kunne jeg ikke holde igjen lenger.
Jeg måtte onanere.
Jeg kunne ikke motstå fristelsen lenger.

Jeg kjente varmen bre seg fra kuken og ballene både nedover og oppover. Blikket var festet. Jeg løsnet på bokseren og dro den av. Kuken min sto som et spett. Det var deilig å kjenne hvor hard jeg var. Den pulserte i takt med meg. Jeg var også en tilhenger av det helt glattbarberte. Det ble liksom mer kontakt. Jeg la den venstre hånden min rundt ballene mine. Jeg kjente hånden var kald, mens ballene var allerede ganske følsomme. Jeg knadde de forsiktig, roterte de litt rundt. Kuken gikk fra hard til knallhard igjen på noen sekunder. Nesten sånn at det gjorde vondt. Kuken bare klødde etter å bli lekt med.

Jeg la den høyre hånden min rundt skaftet. Umiddelbart kom det mange dråper på tuppen. Jeg tok noen lette drag opp og ned. For en herlig følelse. Tærne krøllet seg. Brystvortene knoppet seg. Marta hadde begynt å knyte sammen stroppene. Nei, skulle hun gi seg nå? Hun tok seg en slurk av vannflasken sin og gikk inn igjen i leiligheten. Kanskje det var sånn barn følte seg når noen tok godteriet deres? Jeg sto der fortsatt med en bankende kuk i hånden og så utover en tom bakgård.

Det kom på litt musikk nedi i leiligheten hennes før hun smøg seg ut gjennom skyvedøren igjen. Når hun kom ut og stod ved siden av solstolen, strekte hun seg i været. For noen majestetiske bryster. De bare lengtet etter å komme ut i det fri. Det var ikke tvil. Ingen tvil. Hun hadde sett meg. Slik hun stod nå var det umulig at hun ikke hadde sett meg.

Klumpen i magen kom. Den skammelige følelsen av å være en kikker. En kikker som onanerte. Men hun gikk ikke inn igjen. Hun justerte igjen litt på solstolen slik at den sto rett mot meg. Hun oppførte seg om om at hun ikke hadde sett meg. Kunne det være? Eller var hun en av de som likte å vise seg fram? Hun hadde vertfall god grunn til det.

Hun la seg ned igjen, denne gang på rygg. Jeg hadde turt å la et øye gli forbi vinduskarmen i håp om å ikke bli fersket. Hva var det jeg så? Kunne det være? Ja! Hun hadde utvilsomt en finger eller to innunder trusekanten. Det var ikke den rolige, solsleikende Marta fra tidligere. Hun rørte litt på seg.

Hun lå og fingret seg selv like foran meg.
Jeg kjente at kuken ble så hard som den aldri har vært.

Jeg tok tak med begge hender og strøk. Jeg kunne kommet der og da, men jeg ville holde ut. Jeg ville se. Jeg ville se alt hun hadde. Med like sensuelle, deilige bevegelser som tidligere smøg hun en hånd innunder ryggen og løsnet på bikinistroppen. Hun dro den av seg. De var ikke helt runde, men fyldige. De sto som to struttende fjell selv når hun lå, med litt fylde og heng ytterst. De var fantastiske. De svette brystvortene knoppet seg raskt i kontakt med den mer kjølige luften. Jeg måtte fokusere på å puste. Puste for å holde orgasmen på avstand.

Hun la ene hånden på brystet. Hun koppet det perfekt. Hun strøk og knadde. Dette hadde tydeligvis effekt for både hun og den andre hånden var mer i bevegelse nå. Hun drog i i stroppen på hoften som løsnet trusen. Mens hun fjernet trusen og viste en rødmussende, glattbarbert fitte la jeg den andre hånden min på ballene igjen. Jeg koppet de på samme måte som Marta gjorde med brystene.

Nå hadde jeg fullt innsyn til en fantastisk dame som koste seg etter alle kunstens regler. Nå brydde jeg meg ikke om hun visste om jeg var der eller ei. Det var bare en ting som var viktig nå. Det var kroppen til Marta og kuken min. De levde sammen i en egen verden akkurat nå. Hun smøg to fingre inn i skjeden og fingerpulte seg selv. Jeg åpnet et vindu på siden av meg ørlite grann, akkurat nok til å høre lyden av den plaskvåte fitta. Hun ålet seg opp og ned i jakt på enda mer nytelse.

Jeg ville vente med orgasmen,
jeg ville se Marta nå klimaks.

Jeg ville sprute på henne med all makt. Nå lå hun der og klynket seg. En hånd som fingerpulte, den andre på klitoris. Armene innkapslet brystene. Jeg økte tempoet. Jeg ville komme. Jeg ville sprute. Jeg kjente det knøt seg i ballene. Jeg løftet blikket igjen. De møtte det intense blikket til Marta. Blikket var fylt av kåtskap og opphisselse borret gjennom meg. Hun gikk opp i bro. Orgasme. Verdens deiligste orgasme. Viss hun følte noe av det som jeg følte på, var hun i himmelen.

Det var som om verden stod stille. Mens hun sto der fastspent i bro, pumpet jeg kuken alt jeg klarte. Støt etter støt med nytelse skjøt ut av kuken min og oppover vinduet. Denne følelsen ville jeg ikke gi slipp på. Marta hadde sunket sammen. Nå lå hun der med beina på hver side av solstolen, utslått, mens hendene strøk rolig over brystene. For en dame. Når de siste ilene hadde roet seg i underlivet, trakk jeg meg tilbake inn i rommet. Jeg vasket meg, vasket vinduet og så ut. Marta var borte.

Det gikk noen dager uten at jeg så eller hørte fra henne før jeg møtte henne i oppgangen. Hun kom rett fra jobb. Det var fortsatt sommerlige temperaturer. Det var sikkert derfor hun hadde på seg et hoftelangt skjørt. «Fint ute nå, er det ikke?» smilte hun til meg. «Joda, veldig fint». Hun mistet posten sin. Idet hun bøyde seg ned kunne jeg utvilsomt se at hun gikk truseløs. Skjørtet var kort nok til at du kunne se glinsende kjønnslepper innunder skjørtet. Dette visste hun godt.

Hun spratt opp til døren sin, snudde seg og sa «Jeg håper du koste deg. Jeg gjorde vertfall det, selv om jeg gjerne skulle ha sett mer». Hun smatt rett inn i leiligheten med et lurt smil. For en deilig dame.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: