En drøm i oppfyllelse og en straff som fortjent

«Mester ser ned på meg og tar brått tak i håret mitt, kaster meg opp i senga slik at jeg blir liggende på magen. Han drar til side sengeteppet og avdekker båndene og krokene som ligger under der».

Det var en lørdag sent i mai. Jeg hadde vært med i utdrikningslag og var følgelig litt påvirket når jeg kom hjem. Ikke veldig, men nok til at jeg sjanglet litt i de skyhøye pumpsene mine. Jeg hadde jobbet hardt for å komme i form de siste månedene, hadde et ønske om å ta meg best mulig ut i bryllupet som stod for døren, og jeg hadde lykkes.

Formene mine var akkurat som jeg likte dem; kvinnelige, med runde, men sterke og faste lår, tilnærmet flat mage og faste, runde pupper. For anledningen var jeg kledd i skjørt og en nesten gjennomsiktig bluse over en svart bh. Det var sexy og elegant på samme tid.

Tidligere samme kveld hadde hele følget vært hjemme hos meg og min mann, min Mester. Der hadde vi dusjet og skiftet etter formiddagens aktiviteter før kvelden skulle ta oss videre. Mester sa ingenting på antrekket mitt før vi dro på byen, men blikket var der. Blikket sa alt; jeg hadde kledd meg for utfordrende, andre menn kom til å se mer av kroppen min enn han godtok. Jeg visste da at reaksjonen ville komme, og jeg gledet meg.

På vei ut døren fikk jeg første hint om hva andre menn ville synes. A var på vei inn for fotball og spillkveld med Mester. A og jeg har kjent hverandre siden ungdommen og det var jeg som introduserte han for Mester. Hadde ting gått annerledes kunne det blitt oss to en gang, det var mye flørting den gang, men det ble aldri mer enn det. Vi skled fra hverandre mens vi studerte og jeg traff min Mester. Senere fant han seg dame og fikk to barn.

Nå stoppet A helt opp, måpte litt og stirret åpenlyst på brystene mine. At jeg hadde fem andre flotte jenter med meg enset han ikke. "Hei A, kos dere i kveld" var alt jeg rakk å si før jeg ble dyttet videre ut av fnisende, ivrige jenter. "Han vet du er gift sant?" fikk jeg høre kort tid etter. Jeg lo det bort og forklarte at han var nyseparert fra den sjalu heksa si og at han antagelig hadde glemt hvordan en kvinnekropp så ut.

Klokken er nesten halv tre når jeg kommer hjem. Det er fremdeles lyd i huset og jeg kan høre rolig musikk. Mester er fremdeles våken. Noe annet hadde jeg aldri forventet, jeg vet godt at han ville nektet å legge seg før jeg hadde fått min straff. Jeg henger fra meg jakka og veska i gangen, tripper lydløst bort til benken for å få av skoene.

"La dem være på". Stemmen Hans er iskald. Jeg snur meg mot Han og kikker opp i det nydelige, men tilsynelatende rasende ansiktet. Med ett tar Han tak i håret mitt og drar hodet mitt bakover. "At du våger å se meg i øynene etter at du gikk seende slik ut, og uten å ta telefonen når jeg ringer deg!" Jeg minnes plutselig at mobilen har vært på lydløs siden middagen og at jeg ikke har sjekket den siden. "Beklager jeg gl.." jeg blir avbrutt av et hardt slag på rumpa. "Ikke prøv å komme med unnskyldninger tøs".

Det glitrer i øynene Hans. Han elsker det når jeg gir han grunner til straff, når han ikke må lete etter feil. 20 cm høyere og vesentlig sterkere enn meg er Han, og jeg har null sjans til å stoppe Han når han samler begge hendene mine over hodet mitt, dytter meg inntil veggen og biter meg i øret og nakken. Han holder hodet mitt fast med et godt grep i håret mitt med den andre hånden. Jeg ynker meg.

Mester slipper håret og slår meg over kinnet. "Nå holder du kjeft tøs". Stemmen er fremdeles kald. Det går en faen i meg og jeg nærmest roper at mobilen var på lydløs. Et nytt klaps i ansiktet. "Vi har fremdeles besøk, du våger ikke å vekke han og avbryte det jeg har planlagt for deg". Jeg blunker lydig og ser ned.

"Hva faen?!" A står i toppen av trappa til loftstua. Han var tydeligvis ikke vanskelig å vekke... Mester slipper taket i meg med det samme. Håndleddene mine er røde der han har holdt meg og jeg er sikker på at kinnet mitt rødmer der han har slått. A løper ned trappa og nærmest kaster seg mot Mester. "Du rører henne faen ikke din dritt!". A slår mot Mester, men Mester avverger.

Jeg prøver febrilsk å få oppmerksomheten til A mens han prøver å slå Mester igjen. "Stopp du forstår ikke" roper jeg. A stopper og ser bort på meg. "Aldri ville jeg tro om deg at du kunne unnskylde eller godta partnervold". Han snur seg mot Mester igjen,  klar for å prøve et nytt slag. "Men faen da A!" roper jeg igjen.

"Husker du ikke tilbake til tenårene og
alle nødt/sannhet- lekene vi hadde i fylla?
Jeg LIKER å bli slått,  jeg tenner på det!".

A slipper hendene ned igjen og snur seg mot meg. Jeg kan se at det kverner hos han.På fester i ungdomstiden har han fått vite om både fantasier og tidligere opplevelser med bdsm. Dette var før Mesters tid, sikkert rundt 15 år siden. Jeg ser at A ikke er helt solgt enda. "Hvordan kan jeg vite at det ikke bare er noe du sier for å beskytte han?" Jeg ser på Mester, trygler om hjelp med blikket. "Bli med ned A" sier Han brått.  Vi går ned til soverommet. Ved første øyekast er det et vanlig soverom med en stor rammemadrass med sengeteppe, to nattbord med skuffer og en stor kommode.

"Gå til plassen din du tøsen min" sier mester med kjærlig stemme. Jeg gjør som jeg får beskjed om. Litt fordi jeg blir overrumplet over at Han bruker den kjente ordren med A til stede, litt fordi jeg vil vise A at dette er en lek for oss. Jeg setter meg på knærne med spredte ben, hendene liggende på knærne, blikket i gulvet.

Jeg hører Mester åpne skuffene i "sex-kommoden" vår og at A gisper.

"Kom ann, mye av dette har du da vel sett før A, dere hadde vel ikke bare prinsesse-sex du og ekskona? Se her nå". Det blir stille. " Hva er sikkerhetsordet om intensiteten er det du kan tåle?" Spør Mester meg plutselig. "Volvo" svarer jeg likte raskt. "Og hva er stopp-ordet?" 'Mercedes" svarer jeg. "Mercedes....?". "Mercedes Mester!".

Jeg lurer et blikk på de to mennene. A står med kontrakten vår i hånden. Han har nettopp hørt meg bekrefte den ved at jeg oppga de ordene Mester nå står og peker ut, på midten av den første siden. "Flink pike" sier Mester. Jeg begynner å reise meg, men stopper når jeg ser blikket til Mester. Han snur seg tilbake til kommoden. A stryker over en spreadbar. Selvfølgelig, han er nysgjerrig! Jeg husker godt en av grunnene til at jeg i ungdommen ville ha han; i fyllelekene fikk jeg vite at han tente på å dominere. Så vidt jeg vet ble det ikke noe av det med eksen hans, hun var en ekstremt prippen dame.

"Hva er dette?" Spør han Mester i det han løfter opp noen regulerbare brystklyper. Mester svarer. "Og dette?" - "en gag, for å stoppe kjeften på henne". "Heh, ja det kan jeg forstå at du trenger innimellom". "Hei!" Roper jeg. "Hysj nå tøsen" ler A mot meg. 

"Du skremte skiten av meg der oppe, jeg må da få ta igjen litt vel". "Vil du ta igjen mye?" spør Mester plutselig. A blir stille. Veier tydeligvis ordene nøye. "Hvordan..." "hva om du bare observerer litt først A, jeg har noen tanker om hvilken straff hun skal få!" "For antrekket? Hun var usedvanlig utfordrende i kveld, så ikke ut som ei gift kvinne". "Nei akkurat, mer som en tøs".

M titter ned i den åpne skuffen. Jeg holder på å ramle av ordene jeg nettopp har hørt. Mester og jeg har hatt gruppesex før, under studentlivet, men ikke med bdsm-rammer. Det har vært en av mine fantasier i mange år. Mester kommer bort til meg. Med seg har han et par mansjetter som han fester rundt håndleddene mine. Han løfter meg opp, drar av meg blusen og bh-en. Jeg dekker meg for brystene med armene, fremdeles overveldet over at A er der sammen med oss. "Slutt med det der!" sier Mester lavt.

Han tar tak i hendene mine og løfter dem opp mot taket. Det henger en gammel lampekrok der, perfekt til å feste den lille lenken mellom mansjettene i. Jeg har fremdeles skjørt og sko på meg, men føler meg mer naken enn noen gang. "Ta for deg nå A". A kommer nærmere. Stryker meg fra albuen og ned til hoftene, streifer såvidt borti brystet mitt med lillefingeren.

"Vil du dette?" hvisker han.
Jeg nikker.

Han tar tak i hoftene mine og drar meg inntil seg, slikker og kysser meg på halsen og nedover mot brystene. Han drar hendene opp og kjærtegner brystene, forsiktig først, så hardere, klyper niplene mine.  Biter meg. "Faen som du skremte meg" gjentar han.

Mester har kommet bak meg og drar brått ned skjørtet mitt. Deretter trusen. Jeg tråkker ut av den og står med musa bar i kun høye pumps. Han slår meg på rumpa med hånden. Så en gang til. "Du skulle svare meg når jeg ringte deg" hveser Han. Han drar av seg beltet, dobler det og slår rumpa mi igjen og igjen. A knar samtidig brystene mine. Jeg kjenner at jeg blir rødere for hvert slag, men også at jeg vil ha mer. 20 slag er unnagjort på et blunk.

"Kjenn hvor våt dette gjør henne" sier Mester.

A flytter hånden til skrittet mitt. Det har begynt å renne av meg. "Å fy faen, blir hu så våt av dette?" Han løfter opp fingrene, smaker på dem før han stapper dem i munnen min. "Kjenn så deilig du smaker tøs". A setter seg ned foran meg og slikker meg mens han samtidig knar rumpa mi med begge hender. Mester har gått tilbake til kommoden. A er sinsykt god på å slikke og det kommer nesten for meg etter kort tid. Mester kjenner igjen symptomene og legger en hånd på skulderen til A.

"Kan du ikke vente litt A, jeg synes ikke helt hun fortjener orgasme enda. A sier seg enig. Mester løsner meg fra kroken i taket og fører meg ned i sittende igjen. "Hun er en jævel på å suge" sier Han kort. A er raskt fremme med kuken, det samme er Mester. Jeg bytter på å suge og runke dem. Gjør mitt beste, vil ikke skuffe Mester. Tar hver av dem så langt inn jeg klarer, og slikker rundt hodet på vei ut igjen.

Stønnene deres tyder på at jeg gjør en god jobb. De kommer mer eller mindre samtidig og jeg svelger unna det jeg kan. Litt kommer likevel på haken min og renner videre ned mot brystene. "Du skuffer meg". Mester ser ned på meg og tar brått tak i håret mitt, kaster meg opp i senga slik at jeg blir liggende på magen. Han drar til side sengeteppet og avdekker båndene og krokene som ligger under der. Fester armene mine over hodet mitt og dytter opp rumpa mi i luften.

10 nye slag med beltet. Deretter sprer Han bena mine og fester spreadbaren sånn at jeg ikke kan dra de sammen igjen.  Jeg kjenner hånden til A. Han stryker lett over fitta mi før han slår den med flat hånd. Jeg stønner høyt. Slikkingen hans har gjort meg øm. Han slår igjen og jeg kjenner at jeg kan komme om han fortsetter slik litt til. Mester gir han en vibrator. A drar den over klitten min, inn i fitta, ut igjen, over rumpehullet og ned igjen. Jeg kjenner det bygge seg opp i hele kroppen.

Han knuller meg med vibratoren
samtidig som han gnir klitten min.

Jeg klarer ikke å holde igjen - jeg kommer så det spruter. "Det var tøsen det" sier Mester bak meg et sted. Jeg kjenner hånden hans stryke meg forsiktig over den røde baken og oppover ryggen. Han løsner armene, bare for å feste dem til hverandre igjen bak ryggen.

Jeg har under orgasmen falt ned på senga, men nå løfter han igjen rumpa mi tilværs. Slår meg over fitta med hånden. Jeg både hører og kjenner at hånden hans blir våt.  Han drar saftene mine med seg opp til rumpa og jeg aner hva som skal skje. Jeg hører et stønn som ikke er mitt,  og blir igjen var over at vi ikke er alene. "Vil du overta?" spør Mester, ikke mot meg.  A sier ingenting, men jeg kan kjenne at de bytter plass og at et par nye hender stryker opp og ned mellom hullene mine. Han putter en finger i meg, deretter to, knuller meg i rumpa med dem.

"Her" sier mester. Jeg kjenner plutselig kald væske nedover sprekken, etterfulgt av en velkjent følelse av en buttplugg mot åpningen min. Sakte knuller A meg med den og tar den lenger og lenger inn, helt til den sitter helt på plass. Vibreringen blir satt på og jeg stønner høyt. Jeg hører en plastpakning åpnes og skjønner at A er i ferd med å tre på et kondom. Tenk at jeg som i ungdommen drømte om å bli tatt av han, nå faktisk gjør det med Mesters velsignelse.

Idet A trenger pikken sin inn i meg stiller Mester seg foran meg igjen, løfter meg via skuldrene, og holder meg slik at Han kan knulle munnen min. Han holder håret mitt og jeg skjønner at dette er en del av straffen min. "Skitne tøs, nå er det på tide at du får behandling akkurat som du fortjener". Han puler munnen min, lar meg ikke ha kontroll selv. Hånden hans i håret mitt gjør både vondt og godt. Samtidig kjenner jeg den deilige kuken til A hamre som besatt i meg, den kjennes enda større og hardere ut på grunn av butpluggen.

Jeg stønner, roper, hyler, det er så deilig.

A, som har stoppet litt opp, trekker seg ut av meg. Jeg får ikke med meg hva de sier til hverandre, men plutselig ligger jeg på magen igjen, bena strekt ut og armene fortsatt bundet opp ryggen. Det vibrerer kraftigere i rumpa mi. Jeg stønner igjen. "Vær så snill, ikke stopp". Et hardt slag over rumpa. "Stille tøs!" Det tar bare noen sekunder, så er jeg både kneblet og blindfoldet. Nå er det fingersignaler som gjelder om det skulle bli alt for mye. Foreløpig er det bare alt for lite. Jeg verker etter å bli pult.

Beltet slår meg over rumpa igjen. Jeg teller 8 slag før jeg hører det faller ned på gulvet igjen. Akkurat nå ville jeg hatt 8 til,  bare kjenne hvordan varmen brer seg utover. Istedet merker jeg at Mester legger seg ved siden av meg, løsner spreadbaren og egenhendig løfter meg over på Han slik at jeg ligger over brystet hans. Jeg glir forsiktig ned på kuken hans og begynner å bevege hoftene. Han klyper meg i niplene. "Ligg i ro".

Jeg roer meg. A drar buttpluggen ut og erstatter den med kuken sin før jeg rekker å kjenne på tomheten. Følelsen av ekstase. Jeg er verdens heldigste, verdens midtpunkt, verdens største tøs, jeg føler meg sexy som faen, det hele er et uvirkelig eventyr, en drøm jeg har lengtet etter.

Mennene beveger seg begge i meg og det går bare noen sekunder før jeg kjenner orgasmen bygge seg opp igjen. Tid og rom forsvinner mens de knuller meg gjennom orgasme etter orgasme. Saftene mine er overalt og jeg bryr meg ikke et sekund.

Jeg er utmattet, men aner en ende på det når jeg etter en stund hører først A, deretter Mester, stønne seg gjennom hver sine orgasmer. De trekker seg ut av meg, løsner armene mine og fjerner gag og blindfold. "Sånn tøsen min. Det tror jeg var en passende straff. Neste gang du går ut sånn, inviterer jeg bort både A, B og C for å straffe deg" flirer han. A ler med Han og, og kommenterer at han gjerne bidrar flere ganger. 

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: