MILFHUNTEREN: Del 1

«Jeg har vekselvis øyekontakt med henne, foten hennes som jeg nå har i munnen og den rødfargede fitta.»

Det er allerede morgen, solen får meg virkelig til å svette for fullt. Sommeren er allerede i full gang og det er nest siste dag på vgs. Av en eller annen grunn kjenner jeg en dyp kåthetsfølelse som rett og slett river seg i meg idet jeg for alvor tramper videre frem til skolen. Jeg velger å ta meg en snarvei gjennom et virvar av busker for å komme meg frem til skolen, og det er da jeg plutselig legger merke til det, en kvinne som mest sannsynligvis ser ut til å være i 50årsalderen, hun henger opp de nyvaskede klærne sine på verandaen. Heldig er jeg som kan gjemme meg bak noen busker og virkelig titte enda nærmere på henne når jeg for alvor fester øynene mine på henne.

Det lysebrune håret, de utsøkte føttene som virkelig trenger å bli smakstestet, de pæreformede rumpeballene hennes man tydelig kan se gjennom den hvite treningstightsen som rett og slett er en slags see through.

Vent, hun har ikke engang på seg truse under?

Solen skinner og kåtheten i meg har for alvor drevet meg til vanvidd. Jeg ønsker å oppsøke henne men hvordan? Jeg velger å forsvinne ut av buskene å velger å ta mine første steg inn mot hagen hennes. Den grønne fargerike hagen hennes som har et tre på hver sin side av den inngjerdete hagen ser ut til å vokse frem epler av alskens farger, grønne, røde osv. Jeg kjenner et enormt hjertebank idet jeg virkelig nærmer meg henne, hun ser ikke ut til å legge merke til meg med ryggen vendt mot meg. «EEhhm… Unnskyld meg» sier jeg med en kåt stemme som skjelver i håp om at dette kanskje kan ta plass.

Hun snur seg smilende, det var noe rart ved det smilet selv om det var vakkert. De kritthvite tennene hennes samt de store puppene som sto tildekket foran meg var nå en realitet, jeg drømte ikke. «Ja», svarer hun så videre. «Jeg lurte egentlig på hvor mye klokka var, vet du det? Jeg beklager for at jeg stormet inn slik på hagen din men jeg trenger nemlig og vite det. Jeg må rekke skolen og vil ikke akkurat være for seint. «Det er en klokke på innsiden, kom inn da vel, så kan du vel også få noe å drikke til også, du svetter jo fælt gutten min».

Jeg skjønner at kåtheten for alvor vil ut av meg, kuken svulmet opp ved det hun nettopp sa der, hun tar av seg sommersandalene og jeg legger merke til de korte men også de gyllenbrune føttene hennes som strutter av gårde på innsiden, i et kort sekund så bøyer jeg meg litt ned og legger merke til tightsen som nå er gjennomsiktig, så det var ikke fantasien min som drev meg til dette. «Klokken 08.45» svarte hun etter at hun ga meg et glass iste med sitronsmak smilende. Pussig nok la jeg ikke merke til klokken. Jeg tok meg en stor slurk og takket for meg før jeg motvillig gikk ut verandadøren, men før jeg nådde den så kjente jeg plutselig et tak i den venstre skulderen min, et fast grep men også et mykt et.

Det var jo bare oss to i denne luksuriøse leiligheten så jeg antok at det var henne. Jeg snur meg rundt og hun sier: «Var det alt?» Du ønsket bare å vite hva klokka var men ikke noe mer? Jeg så at du drev og tittet på meg bak buskasene. Jeg begynte å kaldsvette.

«Jeg skal være helt ærlig med deg
og si at jeg virkelig ønsker å knulle deg,
kåtheten driver meg til vanvidd,
jeg er jomfru og alder er ikke noe mer enn bare tall for min del».

Hun begynte å smile lurt før hun gikk ned på kne, åpnet opp glidelåsen uten å ta av meg shortsen og begynte å suge meg, dette har hun gjort før. De herlige gurglelydene jeg rett og slett ikke klarte å motstå, veldig mye slim, slikk og spytt det kom utifra denne kvinnen. Jeg signaliserte for henne at hun kunne spytte litt på den venstre håndflaten min, hun adlød. Jeg smurte inn denne herlige solide slimen som en ekstra påfyll på kuken min idet hun gjorde plass for meg, så omtenksomt av henne. Videre ser jeg rumpa hennes som ligger nå rett i været, jeg visste at jeg måtte ta et grep, det var nå eller aldri.

Idet hun fortsetter å suge meg med de herlige gurglelydene, så går jeg ned på kne for å gjøre det enda lettere for henne å suge da hun ikke trenger å hevet hodet høyt for det. Så snill jeg er. Hun smiler med munnen full. Jeg river av henne tightsen og begynner med ett og slikke denne møre fitta hennes, fargen var rød, mest sannsynligvis etter all den heten som opptok henne idet hun hang opp klær, hun hadde sikkert «sovevansker» som meg.

Jeg tar meg en munnfull, men begynner sakte og sikkert å penetrere tunga lenger og lenger inn i henne, et voldsomt stønn kommer i fra henne og alt dette skjer i stuen. Jeg kjenner at jeg er klar for litt mer action og dytter av meg shortsen, jeg tar et basketak i håret hennes og jeg legger merke til med sidesynet mitt hvordan de herlige føttene følger lydig etter, føttene som ikke hadde noen neglelakk men som hadde en slags utstråling til det, jeg kunne ikke vente med å leke med dem.

«Hvor skal du ta meg hen, pappa?» sier hun med en erotisk stemme som får kuken til å stramme seg ekstra opp.

«Til sofaen» svarer jeg bestemt. Jeg setter meg ned på den grå, men også romslige sofaen jeg ikke har sett makan til, altså makan til luksus. Hun lener seg mot meg med føttene til værs og i kryss og begynner for alvor å suge, jeg holder på å gå i fra sans og samling når de herlige gurglelydene kommer til rette igjen. Har virkelig ikke lyst til at hun skal slutte med dette. De store melonpuppene som rett og slett dingler frem å tilbake og det med vilje. Plutselig sier hun, «nå har jeg lyst til å ri deg». Og jeg svarer: «men før du gjør det, kan jeg vær så snill og slikke deg først?» «Men har du ikke slikket fitta mi allerede» sier hun så muntert med en slags morsstemme.

«Jo, men jeg tenkte vel egentlig på føttene,
de ser jo så himmelske ut»,
sier jeg nærmest med en bedende stemme.

Hun svarer ikke men velger heller å ta frem føttene, den venstre etter den høyre, med den ene hvilene på kuken min. Hun har de pæreformede rumpeballene godt plantet på stuebordet og jeg setter allerede i gang. Jeg analyserer den venstre foten hennes. Det både lukter godt og ser erotisk ut. De er korte, faste og virkelig noe man kan glede seg til å ta en munnfull av. Og jeg gjør det i mens jeg ser på henne. Jeg har vekselvis øyekontakt med henne, foten hennes som jeg nå har i munnen og den rødfargede fitta.

Hun smiler muntert, nærmest selvtilfreds idet jeg «gagger» den venstre foten hennes før jeg tar meg en dyp inhalering. Så er det den høyre foten og de samme bevegelsene og handlingene blir gjort der. Etter det står jeg så opp, som den muskuløse karen jeg er og strekker beina hennes ut og begynner å slikke-VOLDSOMT! 1 minutt inn i selveste handlingen kan jeg kjenne rykningene i beina hennes idet jeg prøver å holde dem fast, men til ingen nytte, hun begynner å stønne som en stukken gris før en fontene kommer meg til synet. Det var så sikkert. Jeg kjappet meg i å drikke opp så mye av den som mulig, ingenting skulle gå til spille, dette her er jo tross alt en kvinnes safter, og de må bevares godt og trygt inn i magesekken.

Etter all denne herlige seksuelle runden så viste hun meg dusjen og vi dusjet sammen. Hun åpnet dusjkrana og deilig kaldt vann fremskyndte seg nå nedover kroppen min. Men plutselig kom jeg på noe, jeg hadde ikke skifteklær. Det var som om hun leste tankene mine og sa: «går fint det, jeg har flere nyinnkjøpte boksere liggende i rommet mitt.» «Takk» svarte jeg som den takknemlige sexslaven jeg var.

«Før vi gjør oss ferdige, kan jeg få lov til å sutte på puppene dine?»
spurte jeg med enda mer selvtillit.

«Ja» svarte hun og det gjorde jeg i mens jeg gned fitta hennes med den høyre hånden min. Jeg likte det faktum at hun behandlet meg som et barn idet hun tok frem den nye bokseren med de alskens blomsterfargene og kledde meg. Det gjaldt shortsen og t-skjorten også. Hun hadde på seg en sommerkjole og ga meg en godhjerta klem og et kyss på begge kinn før hun ønsket meg til lykke på skolen.

Jeg snudde meg og var på vei ut mot verandaen, og før jeg tok mitt første skritt ut så jeg på henne en gang til, og det var da hun sa: « Kom hjem til meg igjen etter skoletid så skal jeg både lage middag og dessert til deg». Jeg hadde allerede stå-IGJEN. Milf hunteren gjorde det igjen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: