Bulk i shortsen | Kondomeriet

Bulk i shortsen

«Jeg ser for meg deg på alle fire, uten klær på, med de deilige puppene dine hengende under deg, mens du lar fingrene gli over fitta di, mens jeg står og ser på».

Jeg hadde alltid vært av den hjelpsomme typen. Når noen spurte om hjelp, da stilte jeg. Om det var flytting, eksamenshjelp, trøst eller dugnad, så stilte jeg. Denne historien skjedde for noen år siden. Jeg hadde slått opp med ekskjæresten min et år i forveien og nå var det dugnad i borettslaget. Det var flere leiligheter som skulle renoveres og dette hadde borettslaget tatt selv, forstå det den som kan.

Søsteren til ekskjæresten min, Thea, bodde i samme borettslag som meg. Vi så hverandre i ny og ne. Hun var den frekke og kanskje litt penere varianten av søsteren. Hun fikk enhver samtale til å bli koffert, til ekskjærestens store fortvilelse. “Aldri kan vi ha en normal samtale uten at du bli så grisete”. På min side satt jeg egentlig ganske stor pris på det. En pen jente, med mye humor, som var lett å få sansen for.

I selskaper eller fester dro hun alltid strikken altfor langt, men bare med meg i nærheten. Hun visste hva som var “innafor”, men samtidig likte hun å tøye strikken. Hun var nok i fremmed for å se reaksjonen hos meg heller, med ubekvemmede ereksjoner i familieselskap.

Denne søndags formiddagen var det ene hjørneleiligheten som sto for tur. En typisk gammel leilighet, med to stuer. Mye maling og mye sparkling. Som man kan forvente var det bare oss to der denne dagen. Resten av dugnadslaget lå trolig med bakrus etter en lang helg.

“Hei, Thea!” sa jeg da jeg møtte henne ved døren. “Du er klar for en dag med malingsflekker, ser jeg” smilte Thea. Jeg hadde stilt i mitt sedvanlige malingsantrekk. En shorts full i malingsflekker og matchende t-skjorte. “Selvsagt, må jo ta på finstasen nå når jeg skal være her med deg!”. De som hadde jobbet her dagen i forveien hadde tydeligvis ikke luftet noe særlig for det var som å tråkke inn i en sauna.

Thea hadde allerede kastet toppen sin og glinset i BH og en kort shorts. “Jasså, du liker det du ser?” humret hun. Thea hadde lagt merke til de lange blikkene mine mens jeg blandet maling. “Ja, jeg merker det kan bli vanskelig å konsentrere seg idag”. Siden jeg var den høyeste av oss var det jeg som tok ansvar for taket. Rulle, teleskop og gardintrapp.

Med en stigende sol var det bare å kaste skjorta. Inne i hodet mitt hadde det vært mest behagelig å kaste shortsen og, men det turte jeg inn. Da kunne hva som helst skje.

Praten gikk i løst og fast, med tidvise stikk fra Thea om hva vi kunne ha funnet på siden vi var varme og lettkledde. “Når du kryper rundt på alle fire og strutter, da må jeg si at eg sliter med å parere alle disse kommentarene dine”. “Må du parere de da? Du kan jo leke, det er jo bare ord?” sa Thea med snert i blikket. “Hva er det du tenker på da, når du står der oppe og flekser musklene dine? Er det de skinnende armmusklene dine? Er de svettedråpene som sakte renner nedover brystkassen din? eller er det den dårlig skjulte bulen i shortsen din?” spurte Thea, tilsynelatende uskyldig.

“Jeg må si at jeg tenker litt på den bulen, ja, og hva som forårsaker den”. “Når jeg står med ryggen til, eller rumpa da, så kjenner jeg at du presser blikket ditt langt inn i meg. Som du ser, så har det jo en effekt på meg også”. Thea retter litt på malerhanskene sine og det som kunne se ut som svette var nok ikke bare svette nedentil.

“Jeg vet jo at jeg er søsteren til Hanne, men det betyr jo ikke at fantasien ikke kan få leve litt? Hva er det du står der og fantaserer om da?”. Nå kunne man høre en kåtskap i stemmen til Thea. En stemme som hadde endret seg litt. Det var ikke den vanlige frekke selvtilliten, nå var hun mer søkende.

“Jeg ser for meg deg på alle fire, uten klær på, med de deilige puppene dine hengende under deg, mens du lar fingrene gli over fitta di, mens jeg står og ser på” sa jeg ærlig. Oi, dette var ikke det jeg hadde tenkt til å si. Jeg kjente at jeg ble enda varmere, om mulig. Jeg turte ikke helt å møte blikket hennes. Jeg gikk rundt hjørnet for å finne noe mer maling og kanskje noe å kjøle meg ned med. Jeg rundet hjørnet på vei tilbake.

“Da faller vel dette i smak da?” smilte Thea der hun lå naken, tilbakelent mot gardintrappen min med et bryst i den ene hånden og den andre over en plaskvåt fitte. “Jeg tar at du er målløs som et godt tegn” lo Thea. Nå var hun tilbake til sin vante tone, frekk og ledig. Jeg var klar over at hun var pen og hadde fine former, men ikke at det var som dette. Noen deilige pupper som lå sto majestetisk inni hendene hennes. En pulserende mage, med en frekk liten piercing i navlen.

“Jeg har alltid sett for meg at du hadde en deilig, glatt fitte, men jeg ante ikke at du hadde dette skjult under. Dette må sies å være den sykeste - og kanskje beste overraskelsen jeg har fått, Thea”. Hun koste seg. Koppet brystene og lot fingrene sirkulere over klitoris. Mange godlyder.

“Jeg syns jeg ser at det er noe som pulserer i shortsen din, er det noe som vil ut?” sa Thea med lengsel. Det fikk bære eller briste. Det var noe av det rareste jeg hadde vært borti, men samtidig var det noe ekstremt pirrende og befriende med det hele. Skoene røk, sokkene forsvant. Jeg tok tak i shorts og boxer, dro de ned og sparket de av meg. Det var en kilende følelse når kuken endelig fikk strekke seg ut i friluft.

“Du ser hva du gjør med meg, sant?” sa jeg ertende til Thea. Hun bare smilte fra øre til øre, med blikket festet på kuken min. Idet jeg tok noen drag stønnet hun dypt. Hun hadde satt to fingre gli inn i seg, stille og rolig. Jeg var selv stor fan av å være glattbarbert. Man kjenner mer, der andre ser mer og man føler seg bare mer sexy.

“Jeg har så lyst til å kjenne den kuken din inni meg, men vi skal bare se på hverandre”. Nyte hverandre til vi kommer i kor. Jeg elsket idéen av å onanere sammen og bare nyte hverandre.

Jeg kastet plastikktrekket av den beskyttede sofaen midt i stuen. Nå spilte det ingen rolle om noen så oss. Kåtskapen som oste i rommet var det eneste som gjaldt. Thea la seg i den ene enden av en treseter og slengte en fot over ryggen på sofaen. “Fy søren, så deilig du ser ut der du ligger. Jeg digger at jeg kan se alt”.

Jeg prøvde etter beste evne å kopiere henne. “Du ser ikke så verst ut du heller” smilte hun idet hun strøk tærne på innsiden av låret mitt. Det kriblet noe voldsomt. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Thea styrte. “Du skal holde akkurat samme tempo som jeg gjør og du får ikke lov til å komme før meg. Det skal jeg styre”. Det var pirrende at noen hersket litt over meg, instruerte meg til å gjøre akkurat det hun befalte. Dette gjorde meg om mulig, enda kåtere.

“Bruk to hender, jeg vil se at du jobber”. Hun satte opp tempoet. Hun hadde en hånd på klitoris og den andre jobbet inn og ut av fitta. Det kom noen deilige, våte lyder - sammen med rytmisk stønning. Hun stoppet brått. Helt omtåket. Hun beordret meg til å sette meg i midten av sofaen. “Drit i det med å bare ta på, jeg klarer ikke mer. Jeg vil kjenne kuken din sprute meg full”.

Hun satte føttene på kanten av sofaen og senket seg ned mot skrittet mitt. Cowgirl “Dryppende våt, Thea. Du er bare så deilig” rakk jeg å si før berre slapp ut et stønn som sa at det var dette begge ville. Kuken min bunnet henne på første forsøk. “Så deilig, jeg kjenner hele kuken din jobbe inn og ut av meg”.

Jeg tok tak i puppene til Thea. Dette likte hun. “Mer, mer, mer”. Jeg masserte og sugde på puppene hennes mens hun jokket opp og ned. For en deilig dame. Jeg hadde jobbet mot orgasmen ganske lenge nå. Jeg ville ikke at dette skulle ta slutt.

“Jeg kjenner at du er i ferd med å komme, sprut meg full. Gi meg det du har” sa Thea febrilsk. “Jeg klarer ikke å holde igjen lenger, jeg kommer i den deilige fitta di. Ahhh…..” rakk jeg å si mellom stønnene. Hun melket meg tak for tak. Jeg pumpet fitta hennes full av sæden min.

“Kuken din er bare så deilig. Jeg har drømt i den i lang tid. Endelig! Jeg kommer!!!”. Gåsehuden spredte seg over hele Thea. Hun kollapset over meg og pustet dypt. “Vi må pusse opp flere ganger” smilte Thea.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: