Tattoveringstimen

«Hun står ovenfor meg, lener seg over meg! Jeg ser bhen hennes under singleten! Lysten til å rive av henne klærne er stor!»

«Den heite kroppen med masse tattoveringer…» Jeg kommer inn i Studio! Jeg ser damen bak skranken! Blondt hår, svart singlet, tattoverte armer, store runde pupper! Blikket mitt står fast på henne!

Jeg stammer frem at jeg hadde time til tattovering! Hun ser på meg! Vi har øyekontakt! Hun sier: Ja, det er jeg som skal tattovere deg! Jeg smiler og nikker!

Hun går på bakrommet og gjør klar! Jeg kjenner en enorm varme! Pulsen stiger, tankene svirrer, kuken vokser i buksa! Etter litt tid kommer hun frem og viser vei inn til bakrommet!

Vi er helt alene!

Jeg setter meg på benken. Tar av meg t-shorta! Jeg ser at hun stirrer når jeg er i bar overkropp! Jeg legger meg ned på benken.. Hu står ovenfor meg! Hu plasserer tattoveringa på brystkassa mi, og vi er klare for å legge på blekket!

Hun gjør klar nålene og det pirrer i kroppen! Blekket kommer på kassa! Hun står ovenfor meg, lener seg over meg! Jeg ser bhen hennes under singleten! Lysten til å rive av henne klærne er stor!

Ferdig tattovert! Jeg blir liggende på benken! Vi ser på hverandre! Øyene møtes! De røde leppene hennes kommer nærmere og nærmere! Vi treffer hverandre i ett kyss! Vi stirrer på hverandre! Vi omfavner hverandre!

Intens klining og hun hopper opp på benken over meg!

Hun åpner buksa mi, og drar ned både bukse og boksern! Jeg lukker øynene idet hun tar pikken min i munnen og suger alt hun kan! «Herregud, dette er noe hun kan..»

Jeg gir beskjed om at jeg kommer snart.. Hun svarer med å suge raskere og svelget hver eneste dråpe som jeg produserte! Hu setter seg opp, jeg setter meg opp og gir ett saftig kyss! Nå skal hu få!

Jeg drar av henne singleten, og tar hendene mine bak på hennes rygg for kneppe opp bhen! Jeg kaster bhen på gulvet, koser puppene hennes med både hendene og tunga! Jeg legger henne på rygg på benken!

Jeg åpner buksa hennes og drar den av! Jeg utforsker kroppen hennes topp til tå! Jeg finner veien i mellom lårene hennes! Trusa blir dratt av! Jeg ser våte kjønnslepper og tunga mi smaker på disse!

Jeg hører pusten hennes går raskere!

Jeg treffer klitorisen hennes med tunga i mens jeg har to fingre inni henne! Pusten hennes går raskere og hun får orgasmen sin.

Jeg setter meg opp, sprer beina hennes og putter kuken min i hennes vagina! Jeg rir henne mens jeg hører henne stønne! Jeg kjenner at orgasmen er meget nær!

Jeg får henne til orgasme, hun hyler ut mens hun får orgasme! Jeg trer meg ut og det ender med at hun suger meg til orgasme!

Det drypper godt nedover halsen og puppene hennes!

Det deiligste synet jeg har hatt! Jeg vil blekke meg hos henne igjen tenker jeg i det jeg ser hun tørker bort spermen min fra kroppen sin og får på seg klærne!

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: