Robs bursdag, del to

"Jeg glemte meg og strakk en arm over mot hennes side av sengen. Men det lå ingen der, bare en kald dyne. For i kveld var hun ikke hjemme. Hun var hos Rob. Igjen. Sammen med Johanne."

Jeg snudde meg urolig i sengen. Det hadde gått to måneder siden Thea og Johanne hadde vært hos Rob. Livet hadde gått sin vante gang, med skiftesvis jobb, helg og et par feriedager her og der. Thea hadde hatt lange turnuser på plattformen som hun og Johanne jobbet på. Endeløse uker der hun jobbet, trente og sov. På fastlandet ventet jeg tålmodig på at hun endelig skulle komme hjem.

Ukene etter at hun hadde vært hos Rob hadde vært ulidelige. Om nettene lå jeg alene i ektesengen og forsøkte å glemme det hun hadde fortalt meg. De jaget meg allikevel, bildene. Selv i drømme klarte jeg ikke å riste av meg synet av Thea som dro tungen sin langs pikken til en annen mann. Nesten hver natt våknet jeg, dypvåt av svette og med en ereksjon hardere enn stein. En ereksjon som aller helst ville inn i Thea, men som måtte ta til takke med en fuktig hånd. Nå var endelig turnusen hennes over.

Jeg hadde hentet henne ved flyplassen noen dager før. Der lå jeg under dyna denne mørke høstkvelden og tenkte på kysset hun ga meg da hun satte seg i bilen. Et langt, lidenskapelig ett, som varmet helt ned i hjerteroten. Gud som jeg elsket henne! Jeg glemte meg og strakk en arm over mot hennes side av sengen. Men det lå ingen der, bare en kald dyne. For i kveld var hun ikke hjemme. Hun var hos Rob. Igjen. Sammen med Johanne.

***

Hikstene var ikke å ta feil av. Johanne likte åpenbart det Rob gjorde. Thea gløttet til siden, over på ansiktet til venninnen. Øynene var lukket og munnen halvåpen. Så det var sånn Johanne så og hørtes ut når hun ble pult. Thea tenkte tilbake på de siste ukene og på øyeblikket som hadde ført henne hit.

Rob hadde også vært på plattformen iløpet av turnusen hennes. En god stund passerte de hverandre i stillhet i korridorene. Han blunket til henne, lurt og hemmelighetsfullt, men sa ingenting. Ikke før den torsdagen i kantina, da hun sto bøyd over salatbaren og satte sammen lunsjen sin. “Your ass looks amazing in those pants”. Thea hørte plutselig Robs stemme i øret. Og der sto han, rett bak henne, og spiste rumpa hennes opp med øynene. Det var ingen tvil om hva han tenkte på. Eller rettere sagt hva han forestilte seg at han gjorde. Nå sto hun der, på kne i den samme sofaen hun hadde sittet ved to måneder før, og hørte Rob hamre hardingen sin inn i Johanne ved siden av.

Skrittet hans møtte rumpa, hardt og konstant.

For noen minutter siden var det Thea han hadde tatt bakfra. Slik hadde han skiftet på det siste kvarteret, tatt for seg med ublu entusiasme av jentene der de sto, nakne og på alle fire i sofaen med baken mot ham. Nå og da peste han at det var deilig. Ja, like deilig som han hadde forestilt seg. Ja, det hadde han nok! Forestilt seg dette. Jævla kødd.

Rob trakk seg ut av Johanne med et stønn. “I’m so fucking close”. Amerikaneren lo hest og svelget tungt. I noen sekunder sto han bak de to jentene mens han hev etter pusten. Kukken struttet ut i rommet, steinhard og våt. To håndflater traff hver sin skinke med et høyt smell. “Who's going to be the lucky girl?” gliste han mens han beholdt hendene på den nakne huden og lot fingrene synke inn i rumpeballene.

Øynene betraktet de to bakendene foran ham. Etter noen lange, tankefulle øyeblikk hevet han blikket og så opp på Thea. Munnen hans fortrakk seg i et djevelsk smil. Thea kjente et brus av opphisselse skyte gjennom kjønnet og opp i mellomgulvet idet han stilte seg bak henne. Rett etter gled pikken opp i henne. Thea hørte seg selv stønne. Rob var kanskje en av de største klysene hun kjente, men han kunne faen meg pule. Over seg hørte hun han puste og pese. “Your pussy is so good”.

Med et røft grep tok han tak i håret hennes.

"You like this, don’t you?''. Thea svarte ikke, bare klynket i det han hamret kukken opp i henne. Thea kjente med ett at pikken forsvant ut av fitta hennes og at rumpa plutselig ble fuktig. Da hun snudde hodet så hun Rob stå bøyd over henne med pikken i hånda. Slik sto han, helt illrød i trynet, mens han gryntet intenst. Ved siden av seg hørte Thea Johanne fnise. "Nå skulle Eivind vært her", hvisket hun. "Dette ville nok han likt å se".

Omsider rettet Rob seg opp. Synlig ør flirte han mens han beundret sitt eget verk. Han klasket til rumpa. "Hell yeah!”. Det selvgode svinet så fornøyd ut. “Fucking masterpiece!". Thea bet seg i leppa, tenkte seg om et øyeblikk, før hun så opp på han og åpnet munnen. "Listen! Could you do something for me?". Amerikanerens gliste. "Name it, babe!". Han så henne inn i øynene og la trykk på stavelsene. “Anything at all”.

***

Klokka var nesten ett da det vibrerte i mobilen. Selv om jeg nesten sov var jeg lynraskt over den. Med skjelvende hender åpnet jeg meldingen fra Thea. Teksten var kort. "Hva synes du om dette?". Under fulgte en serie mildt sagt sjokkerende bilder. I en lyserød tøysofa sto Thea på kne, naken, med albuene lent opp mot toppen av ryggen og baken over kanten på setet, mot kameraet.

Ut over de runde rumpeballene og den nederste delen av ryggen lå et umiskjennelig rot av grå-hvite klatter. Jeg kjente halsen snøre seg i det jeg sveipet nedover bildene. Hvert av de viste griseriet fra en ny vinkel. Nærbilde etter nærbilde av tykk væske på den myke huden hennes fylte skjermen, sølet til en annen mann som rant seigt på den deilige rumpa hennes. "WOW!" Det var det eneste jeg klarte å svare. Bare WOW!

Skrevet av Criow3re

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: