Alene i vaskehallen

«Mia kikket rundt seg og fikk øye på et overvåkningskamera på veggen som plutselig ble borte da vinduene ble skummet igjen av de store børstene (…) hun satte på vibrasjonen og lot den gli inn og ut»

Porten gikk opp og de grønne lysene skinte mot henne gjennom de møkkete rutene. Rolig kjørte hun fremover til stopp-varselet advarte henne. Mia stoppet bilen og dro på håndbrekket. Jammen på tide, det skulle virkelig bli godt å få vasket bilen nå. Det var jo kanskje ikke det lureste valget å kjøpe seg svart bil i forhold til skitt, men den var jo til gjengjeld veldig fin når den var ren og blank.

Hun satte på radioen. «Neste låt ut er av det Amerikanske Brooklyn-bandet: Cigarettes after sex, og låten vi skal få høre heter Nothing`s gonna hurt you baby». Børstene begynte å gå samtidig som den fete basslinjen satte i gang. Mia likte godt den sløye stemmen til vokalisten, og kjente hun fikk et sug i magen.

Hun tittet ned i passasjersetet på den brune anonyme esken hun nettopp hadde hentet på posten. Hmm… hun visste jo at den var fra Kondomeriet, så hun måtte jo bare ta en titt. Oppi esken lå det en deilig, lilla rabbitvibrator. Cosmopolitan, mmm… så deilig den var å ta på. Der var det batterier, ja, må nesten sjekke om den virker i hvert fall. Og DET gjorde den visst, ja!

Herregud så deilig da, tenk å ha den oppi.. skulle hun bare..

Mia kjente det nærmest gikk små lyn fra alle steder i kroppen, til en varm og kriblende fitte som raskt ble kåtere. Pulsen steg kraftig og en varm bølge skylte igjennom hele systemet. Hun kneppet fort opp buksen og førte en hånd ned mellom bena.

 «Herregud Mia, er dette egentlig en god idè..?» Ahh… Yess, selvfølgelig er det det. Der var det både deilig varmt og allerede veldig vått og dampende. Fingrene gled med èn gang mellom leppene og gikk i gang med å massere. Mia kikket rundt seg og fikk øye på et overvåkningskamera på veggen som plutselig ble borte da vinduene ble skummet igjen av de store børstene. Helt automatisk, på rent instinkt, røsket hun buksene og trusa ned rundt leggene, la det ene benet ut til side og satte Rabbit`en mot åpningen og lot den gli inn.

Mia bet seg i leppa mens hun satte på vibrasjonen og lot den gli inn og ut. En eim av frisk og kåt fitte spredte seg i bilen, noe som gjorde henne enda kåtere. Den andre hånden dro ned overdelen litt slik at det ene av de fyldige brystene datt ut, så begynte hun å massere det i takt med vibratoren. En knallhard brystvorte presset seg mot den roterende håndflaten.

«Nothings gonna hurt you babyy…» strømmet ut av høyttalerne. Nei.. Ingen smerte å kjenne akkurat nå i hvert fall, bare ren og pur nytelse. Vibratoren gjorde så absolutt jobben der den nå jaget i høyere tempo, kliss våt av saftene fra den svulmende fitta. Det samme var innsiden av lårene og bilsetet.

Det kom nok til å lukte kåt fitte i bilen i lange tider fremover.
Så deilig, dette ble nok ikke siste gangen heller.

Vibratoren gled lekent dypt inn i den glovarme fitta, og glinset vakkert av saftene når den var utenfor. De surklende kåte lydene ble høyere og hyppigere der tempoet nå økte betraktelig. Mia stønnet høyere og høyere sammen med vifta som blåste bilen tørr. Det var nesten som hun hyperventilerte idet orgasmen satte i gang og ta tak i henne.  

Mia måtte slippe vibratoren for å holde seg fast, vibratoren ble igjen og vibrerte både inni henne og den lille «kaninen» kilte deilig på klitoris. Bena knep rundt vibratoren og holdt den fast inni henne mens klimakset nådde toppen. Neglene klorte i setetrekket mens spruten sto utover rattet og frontruta.

Hun hadde aldri for vane å sprute så veldig mye,
det hadde kun skjedd et par ganger hun var ekstremt kåt.
Noe hun hadde vært akkurat nå.

Det bar rattet og frontruta tydelig preg av der det glinset i de sterke lysene fra vaskehalltaket. Etter sekundene det varte, lå Mia andpusten igjen for å få igjen pusten. Saftene rant nedover ruta og samlet seg i bittesmå dammer fremst på dashbordet. Når hun etter hvert gløttet på det ene øyet, fikk hun se de grønne pilene på maskinen som indikerte at hun skulle kjøre ut.

Mia kastet seg opp, hev vibratoren i passasjersetet, dro på seg buksa og satte bilen i revers. Sprutrød og svett rygget hun ut av vaskehallen. Idet hun skulle kjøre fremover tittet hun bort på bensinstasjonen hvor en ung gutt som jobbet der tittet ut av vinduet med store øyne. Mia spant ut av stasjonen og bortover veien. «Ok.. Ok.. Ehm.. Ikke tilbake dit, nei».

Hun tittet ned på den våte vibratoren som fortsatt lå og vibrerte. «Men du min kjære venn, DU skal definitivt tilbake DIT». Mia blunket til den og satte kursen hjemover, litt flau, men aller mest utrolig tilfreds.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: