Hvilket sexleketøy passer til ditt parti?

Er du opptatt av å være mer miljøvennlig eller er du lei skam rundt flyreiser? Er du opptatt av å bevare landlige områder eller er bylivet din hovedprioritet? Kondomeriet er her for å hjelpe deg til å ta de riktige valgene for 2023!

I motsetning til ditt kommende valg i kommune- og fylkestingsvalget denne høsten, behøver ikke valget av sexleketøy å være så dypt forankret i ideologi. Mens politiske partier plasseres langs en høyre-venstre-skala, krysser sexleketøyene politiske grenser og imøtekommer et bredt spekter av preferanser.

Kanskje er det noen sexleketøy som passer både din smak og visse partier bedre enn andre?

Med VGs nyeste partibarometer som utgangspunkt, presenteres partiene her – og de tilhørende sexleketøyene som best harmonerer med dem – fra størst til minst.

Artikkel-valgsak-bilde-1.png

Høyre

Det har ikke vært så vanskelig å være Høyre de siste to årene, skal man tro kommentariatet. Mens regjeringen har stått overfor den ene krisen etter den andre og mistet popularitet i meningsmålinger, har Erna Solberg kunnet se sitt eget parti blomstre uten å måtte gripe inn aktivt.

Med frihet under ansvar som sin grunnleggende prinsipp, blir vårt største konservative parti ofte assosiert med stabilitet, ryddig økonomisk politikk og evnen til å lede mot klare mål.

Hvis du verdsetter trygg og kontrollert nytelse på vei til tilfredsstillelse, kanskje med Kondomeriets orgasme-garanti inkludert, finnes det to pålitelige alternativer som passer perfekt.

Kanskje passer den klassiske Womanizer Duo 2 i blå for henne eller Hot Octopuss for ham? 

Du trenger ikke engang å være faglært for å kose deg med disse sexleketøyene. 

119672-Pulse-Solo-Essential6.jpg 121134-Womanizer-Duo2-blue-6.png

Shop her: Hot octopuss og Womanizer Duo 2 

Arbeiderpartiet

For to år siden var det "vanlige folks tur" før de stod overfor et par ekstraordinære år, og nå lurer mange av dem på om Arbeiderpartiet representerer den trygge og kompetente styringskraften som kan takle de aktuelle utfordringene.

En bærebjelke for det største partiet på venstresiden er overbevisningen om at "store oppgaver løses best sammen."

En av de betydningsfulle oppgavene i livet er å opprettholde et spennende og tilfredsstillende sexliv.

Med samarbeid som grunnlag og alle i arbeid som et sentralt virkemiddel på veien mot målet om kos og velstand, fremstår parvibratoren We-Vibe Sync 2 som et solid valg.

Du får den i flere farger, blant annet i lilla – som et symbol på «lillavelgerne» Arbeiderpartiet sies å ha mistet grepet om.

121138-we-vibe-sync2-purple-1.png

Shop her: We-vibe sync 2

Artikkel-valgsak-bilde2.png

Fremskrittspartiet

På den ytterste høyresiden av våre fremste politiske partier finner vi Fremskrittspartiet (FrP). Sterke satsninger på veibygging, reduksjon av byråkrati, økt individuell frihet, og mindre flyskam er blant de kjennetegnene som ofte knyttes til FrP.

De er kanskje ikke kjent for å være spesielt runde i kantene i debatter, der den verbale sagen gjerne dras frem og spader skal kalles spader. 

La oss være klare og tydelige, akkurat som med Sam Neo, som uten tvil er en sugeapparat i sin egen klasse. Med Sam Neos kraftige vibrasjoner og sugeeffekt har den raskt blitt en favoritt blant herrene.

Hvis du legger fra deg flyskammen i Norge og er klar for en reise, kan reisevennlig klitorisvibrator være noe for deg. Womanizer Liberty har med sin unike trykkbølgeteknologi vært en bestselger i mange år.

121241-Svakom-Connexion-Series-Sam-Neo-Interactive-Masurbator-1.png121532-Womanizer-Liberty-2-Purple1.jpg

Shop her: Sam Neo og Womanizer Liberty

Senterpartiet

Sentrum-periferi-aksen utgjør en betydningsfull skillelinje i norsk politikk, og på den perifere og distriktsorienterte siden finner vi Senterpartiet.

Selv om det er mye spenning og aktivitet i sentrum, er det avgjørende å ikke overse den verdiskapningen som finnes i de mer avsidesliggende områdene. Litt ekstra oppmerksomhet på andre erogene områder kan faktisk gjøre opplevelsen i sentrum enda bedre. 

For dette formålet kan Tango Prada massasjestaven være den ideelle følgesvennen. Etter å ha utforsket kroppen med sensuell oppvarming, kan denne kraftige enheten til og med bidra til å forsterke nytelsen i sentrumsnære områder.

121104-Tango-PRADA-MASSASJESTAV12.jpg

Shop her: Prada massasjestav

Artikkel-valgsak-bilde-3.png

Sosialistisk Venstreparti

Målet er et samfunn som inkluderer alle, ikke bare noen få utvalgte. Dette er et mål som deles av flere, men Sosialistisk Venstreparti (SV) markerer seg som et fast medlem av den politiske venstresiden, basert på deres valgte virkemidler.

Den nyutnevnte partilederen har uttalt at visse velstående individer for hennes del kan "ryke og reise", mens mye av SVs politikk er bygget på en kollektiv reisning for fellesskapet. 

SV har en betydelig støtte blant unge og kvinner, spesielt blant studentene. De trenger heller ikke å tømme lommeboken for å oppleve seksuell glede. Du kan for eksempel kjøpe Kama Sutra spillekort. 

Alternativt kan et velkomponert pakketilbud være fristende? Feel Desire by Iselin Guttormsen inneholder en rekke ulike sexleketøy og tilbehør som passer for de som ønsker å utforske sitt sexliv.

114290_kamasutrakort.jpg 121193-Feel-desire-by-iselin-mprod-NY-2.png

Shop her: kama sutra spillekort og Feel Desire by Iselin sexboks

Rødt

I kampen mot sosiale ulikheter i Norge har Rødt opplevd en betydelig økning i popularitet. Til tider kan fremtiden se så lovende ut at man føler behov for solbriller.

Samtidig er det viktig å oppføre seg anstendig, slik at man ikke ender opp med Mer Lyst frekke håndjern i rød farge.

Rødt har også en visjon om en demokratisk, sosialistisk revolusjon, ifølge sitt eget prinsipprogram.

Selv om Kondomeriet kanskje ikke kan bidra til alt, kan de faktisk bidra til en revolusjon. The Handy runkemaskin er virkelig en banebrytende innovasjon. Med imponerende 600 bevegelser per minutt og en stimulerende tekstur, forvandler den onani til en eksplosiv opplevelse.

117923_MerLyst_Frekke_Håndjern_rød.jpg118814_thehandy.jpg

Shop her: Mer Lyst rød håndjern og The handy runkemaskin

Miljøpartiet De Grønne

Miljøpartiet De Grønne (MDG) bringer blokkuavhengighet til politikken og har satt klima som sin fremste prioritet, og de har nylig gjort sin entré på den nasjonale politiske arenaen.

Valget fremstår klart. MDG søker å markant redusere kjøttforbruket samtidig som de støtter en jordbrukspolitikk som styrker norsk produksjon av frukt, bær, grønnsaker, melk og egg.

Med Tenga onaniegg blir både egenpleie og forspill en vegetarisk glede.

Hvis du ønsker å uttrykke dine grønne prinsipper gjennom fargevalget på leketøy, så er Tenga Flex II i grønn farge et utmerket alternativ.

Det er også enkelt å rengjøre, noe som gjør det til et gjenbruksvennlig valg om og om igjen.

117654_Tenga_egg_assortert_ny7.jpg 121210-tenga-flexII-masturbator-1.png

Shop her: Tenga onaniegg og Tenga Flex II

Kristelig Folkeparti

Hvis denne teksten hadde vært på dansk, ville det vært enkelt å trekke paralleller mellom partilederens navn og sexleketøy. Men tror du ikke det finnes leketøy for de som verdsetter et varmt samfunn med plass for tro? Jo, det gjør det faktisk. Ikke fortvil.

Tango Sacada rabbitvibrator er utstyrt med en varmefunksjon som perfekt kan bidra til å heve temperaturen på soverommet.

Krf og Olaug Bollestad har i de siste årene måttet nøye seg med en rolle som støtteparti, både i og utenfor regjeringen. Men av og til trenger man en støtte for å nå klimaks, enten sammen med en partner eller i samspill med sexleketøy. Luksus naturlig glidemiddel kan være akkurat det støttepartiet du trenger.

119814-Tango-Sacada-rabbitvibrator_NY6.jpg116551_glidemiddel_naturlig_100ml.jpg

Shop her: Tango Sacada rabbitvibrator og Luksus naturlig glidemiddel 

Venstre

Setningen "Vet du ikke hva du skal stemme, stemmer du Venstre" høres ut som noe som kanskje har blitt sagt før. Venstre er en allsidig og mangfoldig gruppe i sentrum av norsk politikk, med frihet og liberalisme som kjerneverdier. Med røtter som strekker seg tilbake til 1884, er Venstre også Norges eldste politiske parti. Hvis tradisjon og erfaring er viktige for deg, er det verdt å merke seg at 139 år ikke er noen alder for et klassisk sexleketøy.

I 2010 oppdaget arkeologer trolig Nordens eldste sexleketøy da de fant en dildo i Motala, Sverige, fra eldre steinalder. Den 10,5 centimeter lange dildoen var laget av hjortehorn. Selv om den var nøye utformet og realistisk, gir dagens utvalg av dildoer både bedre komfort og mer autentiske opplevelser.

En klassiker for kvinner der, altså. Men er du mann og setter mer pris på Venstres evne til å samarbeide både til høyre og venstre for eget politiske utgangspunkt, kan en Fleshlight med det tøyelige og realistiske Real Skin-materialet være noe for deg.

120160-Easy-Toys-Realistic-Dildo-15-cm6.jpg120981-ML-Fristende-Fleshlight-2-4.png

Shop her: Dildo med baller og Fristende Fleshlight